FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
@Phoenix 23 numarayı izledim kardeşim. Güzel bir filmmiş hoşuma gitti, yalnız sonrasında 23 numara laneti bana bulaşacak mı diye sağdan soldan gördüğüm şeyleri topladım çıkardım ama tutmadı. Diğerlerine de bir göz atayım bu ara film izlemek keyifli oluyor
Bu arada bu Jim Carrey sanırım efsaneler arasına adına yazdıracak isimlerden bir tanesi. Oyunculugunun yanı sıra, son dönemde yaptığı resimleri de görünce entelektüellik bu olsa gerek demekten kendimi alamadım.
-
@Antimülakat Abi herifin ilginç bir kafa yapısı var ya. Nerede tuhaf tuhaf işler var hepsinin içinde. Mesala "23 numara". Mesala "Sil Baştan". Mesala "Bay Evet". Mesala "Truman Show". Harbiden çok etkileyici bir geçmişi ve yetenek yelpazesi var.
-
Bu arada özgürlük yolu filminde gayet güzelmiş, @turkerida arkadaşımıza öneri için teşekkür ederiz. Filmin sonuna kadar ana karakterin kız kardeşine bir şeyler yazmasını bekleyen umarım yalnız ben değilimdir :)))
-
Jim Carrey denince
The Mask
Ace Ventura
Batman Daima
Liar Liar ı da unutmamak lazım.
Son dönemde de Kick Ass2 ve Bad Batch de yer almış. Her yaptığı işin hakkını veriyor. Bir tek Babamın Penguenleri diğer işlerinin baya gerisinde kalmıştı bana göre yine de izlenmelikti. -
@Hayatım-Sınav bunları da değerlendirelim muhakkak.
-
piyanist ve akıl oyunları
-
...........
-
Waffle street bizimle ilgili çok şey anlatan bir film izleyin derim.
-
mr.church
deha
prestij
özgürlük yazarları
umudunu kaybetme
sil baştan
beni hatırla -
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
http://www.imdb.com/title/tt0118715/?ref_=nv_sr_4
The Big Lebowski (1998) - (8,2)
Komedi filmi ararken denk gelip izledim, burda tavsiye edildiğini hatırlayarak. Filmin ilk yarısı zor geçti sonraki yarısı daha akıcıydı. Komedi filmi denemez sanki buna yahu
Get out( 2017-psikolojik gerilim)
Some Like It Hot (1959-romantik komedi denebilir)
Tavsiye edilir:) -
Son dönemde bir kaç hint filmi izledim, filmler güzeldi ancak hint filmlerinin belli bir hastalık üzerine inşa edilen konuları biraz sıkmaya başladı. Yine de her şeye rağmen arada izlenebilir iki hint filmini önereyim sizlere:
BARFİ
HER ÇOCUK ÖZELDİR -
@phoenix Jim Carey'i çok severim filmlerinin çoğuna göz attım diyordum ki Sil Baştan'ı gözden kaçırmışım. Şimdi izledim de güzel filmmiş. Özellikle ben gibi fazla korku/gerilim filmi izlemeyenler için.
Hızımı alamayıp Aman Tanrım'ı tekrar izledim. Sevdiğim bir repliği eklemeden edemiyorum.
İnsanlar eski moda alın terinin değerini hafife alıyorlar. İçinde özgürlük var, dünyanın en mutlu insanlarından bazıları gün sonunda üstünde korkunç bir ter kokusuyla evine döner. -
Eşimle film izlemekten daha çok ona beğeneceği filmleri izletmek beni oldukça mutlu eder. Çok fazla kategori yelpazesi sunamiyorum kendisine ama %90 önerdiğim filmeleri beğeniyor. Geçenlerde Umut Işığım diye bir film izledik. Geçer not aldı kendisinden size de tavsiye ediyorum
-
the silence of the lambs.
Gerçek bir efsanedir.
-
@antimülakat, içinde söyledi: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
Eşimle film izlemekten daha çok ona beğeneceği filmleri izletmek beni oldukça mutlu eder. Çok fazla kategori yelpazesi sunamiyorum kendisine ama %90 önerdiğim filmeleri beğeniyor. Geçenlerde Umut Işığım diye bir film izledik. Geçer not aldı kendisinden size de tavsiye ediyorum
O film gerçekten de güzel. Jenifer lawrence var güzel olmaz mı
-
Seven Sisters. daha dün bastan sona hiç sıkılmadan heyecanla izledim. Ha bir de Adidas and Puma tavsiyeler arasında.
-
Şu ara komedi filmi izlemeye ihtiyacım var, neler var diye şöyle bir baktım. Daha önce izleyipte eğlendiğim Hangover ve Deadpool vardı. Yeniler arasında bunlara benzer Rough Night ve Hitman's Bodyguard'ı izledim.
Rough Night kız kıza bekarlığa veda gecesi ve başrolünde Scarlett Johansson var. Böyle bol mimikli rollerde daha bir güzel kendisi.
Hitman's Bodyguard macera filmi aslında ama bence Samuel L Jackson ve Ryan Reynold arasındaki dialoglar, çoğu komedi filminden eğlenceliydi. Dostluk üzerine kurulu güzel filmler tavsiye edilir. -
mr nobody yi izleyin hayatınız değişsin
-
@hayatım-sınav hocam komedi de yerli filmler de çok eğlenceli dün 'memleket meselesi' denk geldi, Ahmet Kural'ın ilk filmi olabilir çok komikti.
-