2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
arkadaşlar kazananları tebrik ediyorum forumu genelde okuyorum ama fazla yazmıyorum.İki tane sorum olacak size
-askerlik erteletmek için ne yapmam gerekiyor, nereye başvurcam ?
-nerede çalışacağımız ne zaman belli olacak(istanbul) ? -
Arkadaşlar hepinizi öncelikle tebrik ederim benim bi sorum olacak kasimda askerim ne yapmam lazim bi dilekçe falan verilecekmi verilecekse nereye
-
@guydemapusant ben bulunduğum semti istemiyorum evrakları verirken özellikle belirteyim:))
-
İstanbul hariç diğer iller için de bu ikametgahı erkenden aldırma gerek mi dostlar
-
Bir tane bilem Ankara yok hep İstanbul
-
şükürler olsun ANTALYA...
-
@nefiseok ben varım
-
Arkadaslar kazananlara hayirli olsun allah bizim gibi is arayan ve emek verenlere de nasip etsin iktisat konu anlatimli kitap ihtiyacim var ozellikle temelim olmadigi icin yuksel bilgili onerdiler mikro ve makro kitaplarini gondermek isteyen olursa cok sevinirim
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun hepimize. benimki de oldu Mersin için. Yok böyle bir sevinç.
-
bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilen arkadaşlar yazabilir mi
-
@guydemapusant Ben bir soru daha sorayım eğitimler göreve başlamadan önce mi oluyor sonra mı bazı arkadaşlar direk işe başlayıp eğitimlerin daha sonra başladığını söylüyorlardı
-
basladiktan 2- 3 ay sonra oluyormus. kucuk ilde gorev yapanlar ankara’ da buyuk illerin kendi icinde yapiliyormus.
-
@nefiseok burdayım
-
Ben de istanbul icin lisetedeyim arkadaslar evrak teslimi icin ilan mi yayinlaniyor yoksa tebligat mi yapilir
-
Hekese hayırlı olsun arkadaşlar çok şükür bugünlere geldik. Antalya oldu benim de ama süreç nasıl işliyo hiç bilmiyorum bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
-
@guydemapusant hocam Bursa için de mi evrak teslimi dediginiz 2-4 haftalık süre içerisinde bir de hangi evraklar isteniyor nerden ogrenicez nasıl belli olacak
-
Tecrübeli birisi yok mu arkadaşlar bundan sonra süreç nasıl olacak ?
-
Belgeleri istemek için yeniden ilan vereceklermiş arkadaşlar sitede .. şimdi yapcamız bişey yokmuş beklemekten başka
-
@tugayç hocam @guydemapusant arkadaşımız gelir uzman yardımcısı fakat şuan mesai saati olduğu için pek aktif olamıyor anladığım kadarıyla akşam bizlere yardımcı olacaktır
-
Banada bir cevap verin arkadaşlar ya