Beşiktaş
-
@kilici ligde de maç seçiyorlar galatasaray maçında oynadıkları oyunla sivas maçında inanılmaz farklar var. Ayrıca quaresma denen manyak yüzünden ligde bu sene kaybettiğimiz puan 10’u geçti....
-
@aliveli agalar öyle de Q7'de avrupadaki çoğu maçta asist yaptı. Atılan gollerin ortaları hep Q7'den geldi. Bence üzerine düşeni yapıyor ama her maçta ondan bir şeyler beklenmesi yanlış. Q7 açarsa Cenk veya Talisca atarsa diye taktik mi olur? Ne oldu bu Gökhan Gönüller, Caner Erkinler ve ortaları, katkıları vs.
-
@antimülakat tosic bile güzel orta açar hale geldi. biraz çeşitlendirmek lazım taktikleri
-
Cenk kaç milyona gitti ve biz bu adamın yerine kimi alacağız
-
Mulakat sinav falan filan derken kafa dagittigim izlemekten keyif aldigim takimim arada maclara da giderim senol ve fikret orman varken isterse 11 kisiyi satsin yine guzel bi kadro kurulur ve yine sampiyonluga oynanir besiktasin cenkten ziyade 10 numaraya ihtiyaci var orta kafa gol taktigi artik sokmuyo q7 nin yerine takim oyununa daha yatkin olan biri varsa ki ben burda ardanin gelmesinide mantikli buluyorum fatih terimle olan munasebeti malum senol gunes etkisi ile iyi bi arda takima cok faydali olur 10 numara pozisyonundada oynabilecegini dusunuyorum
-
Cenk büyük kayıp, Gomez'in yokluğunu yaşatmıyordu ama Cenk olmadan gol atmada Beşiktaş çok sıkıntı çeker. Cenk'in tek başına yarattığı pozisyon çok vardı, her forvet bu tip koşuları, demarke duruma düşmeyi, kafa topuna yükselmeyi beceremiyor. Cenk olmadan şampiyonluk çok zor.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Beşiktaş
Cenk büyük kayıp, Gomez'in yokluğunu yaşatmıyordu ama Cenk olmadan gol atmada Beşiktaş çok sıkıntı çeker. Cenk'in tek başına yarattığı pozisyon çok vardı, her forvet bu tip koşuları, demarke duruma düşmeyi, kafa topuna yükselmeyi beceremiyor. Cenk olmadan şampiyonluk çok zor.
sene başında cenk ten forvet mi olur adam akıllı forvet almak gerekir deniyordu ama şimdi türkiye tarihinin rekor fiyatıyla satılıyor ve de bu fırsat belkide türkiye liglerinde kimseye gelmeyecek beşiktaş yönetimi hocasıyla beraber harika işler yapıyor bu paraylda dahada güzel işler yapacaklardır. Zaten cenk gider 2 sene sonra kiralık olrak alırız tekrardan
-
@cokkoprens Cenk'in geri dönüşü konusunda ben de aynı fikirdeyim Premier Lig başka bir dünya İspanya Ligi falan hikaye. Merak ettiğim kaç milyon kazandık ve bu süreçte kadro takviyesi olacak mı?
-
@aliveli fikret başkan ve şenol hoca bilirler işini onu bunu bilmem ama negredo da takıma faydalı olmaya başladı abuabakar gibi geç açıldı kerata
-
@cokkoprens Bizimkiler ligi biraz ciddiye alsa artık zamanıdır, puan farkı altı oldu Cenk'in gidişi bir değişime sebep olur İnşallah.
-
@aliveli 2.yarı takım daha oturaklı olucağından eminim ve de daha istekli olucaklardır kesin ama ben bazen oyunculara da suç bulmuyorum cidden beşiktaş maç seçmiyor rakipler beşiktaş ı seçiyor ve bu yoğun fikstürde bu rakiplerin oyun tarzlarından sonra 6 puan çok büyük bir fark değil kapanmayacak bir fark değil. İnşallah kartalımız kaldığı yerden devam edecektir.
-
@cokkoprens Gol yollarında tıkanıyoruz hocam, artık rakiplerin kapalı defansını açmayı öğrenmeliyiz.
-
@aliveli şenol hoca bulur onunda çaresini medel atiba ikilisinin önüne oğuzhan bu problemi çözer gibime geliyo ama bakalım nasıl olacak görecez
-
Ben cenkin acikcasi ederinden fazlaya gittigini dusunuyorum beni ne cenk ne gomez uzdu aboubakar kacmayacakti bence negredoda komple bir forvet yeter ki ideal bi 10 numara bulunsun senol gunesin ilk yilinda ki tiki takadan eser yok anadolu kulupleride 11 kisi ile kapaninca kilidi acamiyosun pasör 10 numara arti iyi bi forvet 3 yil ard arda sampiyonlugu rahat getirir
-
@cokkoprens Medel Atiba güzel de Oğuzhan'ı sevemedim kötü oynadığından değil kendini geliştirmediğinden.
-
Beşiktaşa şöyle alıp hızlı hızlı hücuma sokulacak bir ortasahanin önüne topçu gerekiyor. Sosa bu konuda fena değildi. Gitmesi sonrası yeri dolduramadı. Sosa ayarında bir oyuncu gerekiyor ki, Negredoyu arkaya kaçırsın. Yoksa çok golsüz bir dönem bekliyor Beşiktaş'ı.
-
@antimülakat öyle malesef talisca ve oğuzhan bu işi pek yapamıyor.
-
28 milyon pounda oyuncu ihraç ettik yabancı yerli ayrımı olmaması gerektiğinin kanıtı.
-
Beşiktaş'ın bildirdiği 23 milyon euro. Şu rakam artık bir netleşse iyi olur sanırım
-
@antimülakat 27 Milyon euro ya gitti kardeşim