Sevgili Günlük📝
-
@kismetnasip Amin. İnşallah. Bizim orada bir deyim var: akıllıya aklı fazla gelmiş, satacak deli aramış. Benimki de biraz öyle oldu. Tavsiye istenmeden tavsiye vermenin iticiliğine düştüm.
-
@polisiye-roman estagfrullah yahu, olur mu oyle sey:) ben sizi ilk yazinizda da anladim, ama ikinci mention da daha iyi anladim. Sizi de konusturan sey tecrubeler iste:( keske yasanmasaydi, boyle hissettirmesiydi insanlar bizlere ama napalim,elden ne gelir. Cikarlari bize ters dustugunde derdimizi bize karsi kullanmayacak nice guzel dostlarimiz olsun insallah diye dua ederek bu konuyu sonlandiralim en guzeli:)
-
@polisiye-roman hocam sanki demek istediğimi azıcık yanlış anlamışsınız:) kaldı ki söz konusu vefasızlıksa,güvenmemekse en acı tecrübelerle öğrendiğime emin olabilirsiniz. Biz burda genel sorunlarımızdan bahsediyoruz. Kimse şahsi mevzularına girmiyo ki zaten. Ama bazen bir insanı görmeden de muhabbet duyabiliyor insan. Ve teşekkürler @kismetnasip
-
@kismetnasip masum ve güçsüz onca insana,hayvana eziyet ediliyor ki aklım duruyor.Sanki bu insanoğlunun kötülüğünün sonu yokmuş gibi.Mazlumun ahı inşallah bu dünyada çıkar diyelim bekleyelim o vakit.Ne güzel yazmışsınız,okuyunca ferahlıyor insan
-
Sevgili günlük
Bugün kötü şeyler yazmiycam:) ya ben moralim çok bozuk olunca bile kendimi guldurmenin yolunu buluyorum ondan mi dertler peşimi bırakmıyor acaba :))bu nasıl olsa toparlar buna bisey olmaz diye:) hayir daki serri serdeki hayri görmüyorum sabır desen hiç yok..Hayatımda ilk defa bir şey yaşıyorum. Bir insanın her zerresini sevmek..zor evet bazen kalbim tuzla buz olmuş gibi ama bu da bir deneyim yani sakin olmalıyım.( Bi de su mantıklı halim max 10 dk surmese hayat daha güzel olacak. ) güzel şeyler keşfettim. Duaları olacağına inanarak etmeye başladım . kalplerin Allah i anmakla huzur bulacağını yaşayarak gördüm . yoksa insan nefessiz kalıyor dayanamayacagini düşünüyor. Sevgili günlük ne demiş Aşık Veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa .. Kimler geldi kimler geçti su dünyadan.. -
Sevgili günlük, ölmeyecek kadar yaralıyım.
-
çayımı soğuttuğuma değmezsin -
Sevgili Günlük;
Bugün fazlasıyla yorucu bir gün idi. Çünkü nişan alışverişine çıkmıştık. O kadar abiye elbiseyi denemek ne zor bir bilsen! Ama yorulduğuma değdi. Herşey istediğim gibi oldu çok şükür. Günün sonunda da ailem tarafından ufak bi sürprizle şımartıldım kii ömrünün son iki senesini depresyonda geçirmiş bir bombiksmori için paha biçilemez anlardı:) Verdiğin nimetlere kainatın zerreleri adedince şükür Allah ım... Yol çok çetindi ama sonu maviliklere çıktı...... -
sevgili günlük gene boktan gerceklerımle yüzleşiyorum ve durmadan replay yapıyorum favorı şarkımı
-
Bu arada günlükte takılanalar bu film genel olarak yozlaşan manevi duyguları siddetli bir şekılde eleştiren bir film
neyse spoıler vermeyelım vaktı olan ızlememelı belkı sadece muzıklerı için -
Sevgılı gunluk bır alıntı yapmak ıstedım bu sarkıdan sonra
'' Aşk biraz da yarım kalmışlık, bitmemişlik, doyamamışlık değil miydi dostlarım? insanlığın hafızasında yer etmiş hangi "mutlu aşk" hikâyesi var ki? leyla ile mecnun, ferhat ile şirin, semsun ve dilayla, arzu ile kamber, romeo ve juliet, memo ile zine ve daha ismini sayamadığımız veya bilmediğimiz o kahramanlarımızı hep acıları ve çığlıklarıyla kazımadık mı yüreğimize? "mutlu insanların hikâyesi olmaz" dememiş miydi o fransız yazar? peki mutluluk ve neşe dolu serüvenler yerine çaresiz ve acılarla dolu öykülerle daha çok ilgilenmedik mi? niye peki bizler yoksun ve hüzünlü insanlara kendimizi daha yakın hissediyoruz? niye keyifli günlerimizden daha çok kederli anılarımızı anlatmayı daha çok istiyoruz? ''
-
Mezun oldu olalı hep işsiz olarak uyumak ve yeni bir güne uyanmak nasıl bir duygudur bilir misin sen sevgili günlük. Sana hep kötü şeyler anlatıldı senide anlayabiliyorum. Artık dert sıkıntı dinlemekten için şişti biliyorum. Sana güzel hikayeler anlatacak günleri iple çekiyorum dostum.Malesef bügünde hayattan kopuk bir yaşantım vardı. Ne arkadaşlarıma ne aileme kimseye yakın değilim bu aralar . Kendi dünyamda bir sağa bir sola rüzgarın götürdüğü yere savrulmaktan yoruldum günlüğüm. Kısacası yorulmaya başladım. Beni hiçbişeyden haberim olmayan yaşlara götür sevgili günlük. Özellikle geçim sıkıntımı umursamadıgım bilmediğim yıllara. Gerçek dostlukları yaşadığım yıllara götür beni menfaatlerden uzak, samimi insanlarla tanıştır beni.Dur hemen olmaz deme sevgili günlüğüm ,Sen ve düşüncelerin çok eskide kaldı; ne dostlugu ne samimiyeti ne düşünceli insanları, ne menfaatsiz dostları istiyorsun sen ne biçim adamsın deme.
-
@bombiksmori “o kadar abiyle”, diye okuyup kısa süreli şok geçirdim. Allah tamamına erdirsin.
-
@polisiye-roman Allah iyiliğinizi versin hocam baya yanlış okumuşsunuz:)) teşekkür ederim
-
Sevgili günlük, bugün az daha imamın kayığına biniyordum. Ölmek için fazla günahkarım ve hayat tevbe etmeyi ertelemeye gelmeyecek kadar kısa.
-
Sevgili gunluk,
Son zamanlardaki en buyuk hobim indirim takibi. Ozellikle watsons gratis vs indirim takip edip gidip ihtiyacim olmayan seyler alip, sonra indirim bitince eski yuksek fiyata bakip mutlu oluyorum. Hatta bu durumu abarttim, babama anneme bakin normal fiyati bu ama ben bu fiyatan aldm diye hava atiyorum. Hayir bunu neden yapiyorum gercekten bilmiyorum. Gecenlerde de migros indirime girmisti, indirime girdigi gun sabah calisanlarla birlikte actim marketi. Insanin en zevk veren hobisi indirim takibi olurmuymus?olurmus. Umarim bu sacma huyum bian evvel beni terkeder. Ama terkedene kadar butun indirimlerin pesindeyim bu yazimi okuyupta indirime giren bi yer biliyorsaniz haber ederseniz sevinirim. Tesekkurler -
@kismetnasip geçenlerde migros indirime girdi; siz de çalışanlarıyla beraber satın aldınız. hayırlı olsun
-
Otobüsü kaçırdım. Gece yarısıydı. Kaçırdığım otobüs de bozulmuş zaten.
Sabah, pırıl pırıl bir otobüse bindim. Uzaklar yakındır... -
Neyse günlük...
Gece gece aklıma geldiğini düşünmeyesin, uyku kaçınca sana da gün doğdu diyelim.
-
@kismetnasip hocam indirimli aldığım bi ürünün normal fiyatını görünce yaşadığım mutluluğu kim verebilir ki:) hatta uzun yıllar anlatırım bu anımı "biliyo musun ben şu markanın şu şeysini sadece şu kadara almıştım. Hey gidi günler" şeklinde:)) Bu ara nişan mişan derken takip edemedim ama sahalara dönüşüm yakındır