2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@iyimser16 rakiplerine ve soru kalitesine bağlı sınav zor olursa sana rahat rahat yeter kolay olup herkes yaparsa sıkıntı gecen sene 68 ile uzmanlık icin açıkta kalmıştım ondan sinava girmeden sorularin zorlugunu veya saçma sorularda olabilir görmeden bunu hesaplamak havada kalıyor hocam
-
@nameless tabi hocam orası kesinlikle öyle, ama geçen yıl sen yapamadığından değil yanlış il tercihinden kaybetmişin, bu yıl ki il tercihi olmadan sıralasa kesin kazanırdın. Ortalama bi banka sınavı nezdinde sordum birazda laf olsn diye sordum işin açığı:)
-
@iyimser16 hocam nasılsın hatırladın mi beni servis görevlisine başvurdum bende
-
@ddguy iyiyim hocam sen nasılsın️Çalışmalar nasıl gidiyor, hakkınızda hayırlısı olsun inş en risksiz ili tercih etmişinizdir:)
-
@iyimser16 şükür diyelim tabikide ıspartayi tercih ettim yine riskli mi sence çalışıyorum ama umudum da çok yok hocam istediğim gibi hazirlanamadim hukuk bitti muhasebe iktisat çalışıyorum gy bitti gk duruyo daha stres yaptım biraz
-
@iyimser16 evet ama gecen sene uzmanlikla bu senenin farki gecen sene uzmanlik icin ingilizce bilen bilmeyen herkes sinava basvurdu ondan puanlarin cok düstügü iller oldu bu sene ingilizce bilmeyenler servise bilenler uzmanliga basvurdu ondan rakiplerin onemli dedim ingilizce ve alan netleriniz tahmini iyi gözüküyor ama genel kultur kısmı sizin kazanip kazanamiyacaginizi belli etcek bence sinavdan çıkınca demek istedigimi anlarsınız
-
@ddguy hocam sizin grupta gk/gy”in ağırlığı çok fazla ona iyi bak derim bol bol tekrar et onları. Konuları bitirmişiniz stres yapmayın, ztn şu var extra bi kaç arkadaş dışında hiçbirmiz tam girmeyecez sınava, ısparta demek inş 60 ile kapatır️
@Nameless hocam sınava girmeye gerek yok şimdiden %90 katılıyorum analizinize kesinlikle bnm için gk/gy belirleyci olacak, veya ingilizce olacak Yökdil zorluk seviyesinde ve formatında bi sınav olursa çok iyi olur, şimdi düşününce alanı 45 fazla yazmışım bnce 40 daha ideal. Benim içimden 62-64 arası kazancak gbi geliyor. -
@iyimser16 insAllah hocam bakalım nasip kazanırız insAllah
-
standart sapma var mı arkadaşlar ?
-
@iyimser16 ingilizce yökdil gibi çıkar bence çünķü her zaman mufettisligin ingilizcesini daha zor yaparlar uzmanliktan ama alan soruları da en zor uzmanlıkta olur ondan bence de alan 45 fazla gibi 40 daha ideal zaten iş hukuku hariç diyorum alan sorularını kpss e hazırlanan coğu arkadaş aşağı yukarı aynı yapar geriye gk kalıyor puan konusunda tahmin yapamıyorum onemli olan yığılmanın olduğu puan aralığına takılmamak bence hayırlısı olsun.
-
@nameless hepimiz ortak fikri sanırsam bayağ sağlam ve zor bi sınavın bizi beklediği, 2015 yılında ankara üniversitesi gy bayağ kolay sorup geri kalan hepsinde zor sormuştu(yani ozmn bilenler öyle demişti) inş bu sınavda öyle olur️
-
@iyimser16 sınav ne kadar zor olabilir ki hocam hangi universite hazirlarsa hazirlasin bellidir alan ve ingilizce kismi misal hukukta icra ile ticareti kasar medeni borclari cok kolay sorar gibi ingilizce de seviye varsa biraz yapilir ama gk gy kismi tamamen suprizdir dusen bir ucagi da sorabilir degisen baskaninin adini da sorabilir bunu da cogu kisi yapamayacak yine zaten onemli olan sinava giren rakiplerin bence alimlarin az oldugu kpss den temeli iyi olup yerleşemeyen basvuran arkadaslar cok olursa bir yerde fark atmak gerekiyor..2015 müfettislige girmistim ben de ankara unv zor degildi dogru ama ben de yigilmanin oldugu yere takilmistim 65 70 arasindaydi puanim mulakata kalamamistim ama uzmanliga cagirmislardi
-
@nameless o dönemde sınavı kazanan iki arkadaşım beklentilerinin üstünde zor bi sınav olduğunu dile getirmişlerdi ama artık yaşıyıp görecez 2 hafta sonra
-
@iyimser16 kolayliktan kastım gk gy idi yoksa ingilizce kısmı gercekten zordu hatirliyorum bende sinav tarihi yds e yakindi yds de 70 i gorup halbankasinda 60 soruda 45 civarinda yapabilmistim..belli ki sinava nasil calisacaginizin bilincindesiniz insallah sinaviniz guzel gecer basarilar.
-
@nameless tabi özellikle gy kısmı çok kolaydı umarım yine öyle kolay olur:) inş kardeşim umarım sende kazanırsın emeğinin karşılığını alırsın.
-
Arkadaşlar hem tercih eden az olur diye hemde eşim polis olduğu için doğu görevi yapmış oluruz diye Şırnak yazdım il tercihine.. Sizce iyi birşey mi yaptım.. Şırnak gibi bir yerde kaç puan yeterli olur tahminlere göre..
-
@mrvstk güzel bir taktik yapmışsınız bence, şırnak diğer illere göre daha az talep görecektir.
-
Arkadaşlar benim gy de sıkıntı yok şükür de gk mi calisayim servis görevlisine başvurdum dub de yazmıştım diğer sayfa da çok cevap gelmiyo ilk defa banka sınavına gircem hukuk da bitti tekrar ediyorum şimdi muhasebe iktisat da çalışıyorum yetişir mi bilmiyorum ama çalışıyorum
-
@ddguy hocam bence gk kısmına bakmanızda fayda var. En azından inkilap tarihine çalışın. Coğrafyaya da bakın derim
-
1 aralıktan itibaren belgeler yayınlanacak yazıyordu ama ben onunla ilgili bir link bulamadım bulan var mı?