Galatasaray Kaç Puan Toplar
-
Bundan sonra tek puan kaybı olarak Beşiktaş maçı olarak görüyorum. O maçta berabere biter.
-
Ankara deplasmanı zordur gençler genelde istekli oynar üç büyüklere karşı onlara göre ‘üç büyütülmüşler’’dir.
-
@kartel06 rahat alırız diye düşünüyordum ama şimdi o kadar rahat değilim
-
Galatasaray’ın puan kaybı akbilspor’un kafasını rahatlattı. Bu gidişle akbil paramızla şampiyon yapacağız adamları.
-
yine bir bizans takımı eli boş gitti. bizans takımlarından alınan 3 puanlar çok tatlı oluyor heheh
-
2 tane rakibimiz olan takımızı yenelim 21.şampiyonluk kesin gelir.Göztepe Alanya o kadar zorlu gececegini sanmıyorum.Sıcak iklimlerde hep kazanmısizdir.
-
bu köprünün altından daha çok sular akar 6-7 ay önce yaptığım lig sonu sıralama tahminimi koruyorum... hak eden kazansın..
-
@siyahbeyaz tahimininiz nasıldı?
-
@burcuburcu 1 beşiktaş 2 başakşehir 3 fener 4 gs benim düşüncem böyleydi hocam
-
@siyahbeyaz gs, fenerden önce bitirmez mi? Fenerbahçe pek iyi değil?
-
@burcuburcu olabilir tabi hocam ama bence bitiremez fikstür avantajı var ciddi anlamda fenerin .. gs ilk 3 maçından 0 çekse şaşırmam 7 puan alsada şaşırmam..
-
@siyahbeyaz hocam akbilspor, Galatasaray’a yatmazsa şampiyon yok yatarsa veya yenişemezlerse bizim şansımız var.
-
@aliveli hocam akbil sporun durumu zaten ortada Allah'ın izniyle içerde iki rakibimizi yenip şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bi de fenerbahçe'nin durumu hayalden öteye geçemez sezonu en fazla 3.bitirir
-
@siyahbeyaz valla hocam hatırlıyorum siz GS yi ilk 4 e bile sokmamıştınız 4. sıra için tahmininiz TS idi.
-
@gmsmustafa evet hocam çokta değişen bişey yok kanımca ..
-
@siyahbeyaz Ben bu sene şampiynlar ligi gruplarında 2 takım ile mücadele edeceğimizi düşünüyorum.(bjk ve gs).Temennim gsnin 1. olarak gitmesi
-
@gmsmustafa hocam kulislerde konuşulanlara göre gs büyük ihtimalle uefadan ceza alacak bu sene avrupa kupalarına hak kazansa bile gidemeyebilirmiş..
-
Bu mağlubiyet bize iyi geldi. Şampiyonluk için bir adım daha bizi öne taşıyacağını düşünüyorum.
-
Maç baya hareketli rahat pozisyona giremiyoruz. Kaybedersek bu maçı sanırım lig bizim için %80 oranında biter.
-
Bu maça bu gol yakışırdı be. Aslansın Mariano Mükemmel bir goldü gerçekten.