Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@jellinek hocam o biraz risk değil de intihar olur. O kısımda pek umut yok hocam. Siz onu yandan ilerletmeye devam edin. Bu işin çıkacağı yol: Hukuk İktisat ağırlıklı maliye ve muhasebe.
-
@jellinek Hedefiniz kpss ise bu yoldan çıkmayın bence. Bu sınavın konuları başka yerde işe yaramaz. Benim puanlarm +90 olduğu için ve 2018ye girmeycgm için 1 ay içinde atanamazsam girerim ve hazrlanrm bu sınava. Sizin için mantıklı olan ya girmemek ya da çok yogunlasmadan girmek bence
-
P30 85.3 siyaset ve kamu branş sırası 209. ama tablodaki diğer bölümleri de yazıp baktığımda 400 küsür hangisini baz alacaz ?
-
Arkadaslar biliyorum yuksek puanla başvuru yapmak gerek ama benim yüksek olan puanimin sıralaması 900 iken virgulle düşük olanın sıralaması 600 lerde yine de sıralama değil puana göre başvuru yapmalıyız değil mi ?
-
@mithat-birden aynen öyle hocam çünkü sıralama yapılırken puanlar esas alınıyor
-
@e-m-z eyvallah dostum branş sıralamasına nası ulaşabiliriz bi yolu var mı yukarda arkadaşlar yazmislarda
-
@mithat-birden ais ösymye girip>Başvurular>2017 KPSS Lİsans>Branş Bazlı Sıralama ya girip ilgili bölümleri seçerek ulaşabilirsiniz.
-
@donniebrasco teşekkür ederim hocam Sbky için 201. Sıradayız bi umut gelir diye basvuracagiz artık Eyvallah tekrar
-
Yalnız şu evrak gönderme olayı beni hasta ediyor
-
@antimülakat
Benim de bu ilan kafami cok karistirdi:(
BTK ve SGK müf yrd.siralamasina girme ihtimaline karsi iktisat, muhasebe, meliye ve hukuk agirlikli calismak istiyorum.Ayrice Mhuy ve Guy da gelebilir.O sinavlar icin de bu derslere calismak lazim.Bi taraftan da araya bu sinav girdi.Puanim 92 kesin girerim ama bu derslere calismak zaman kaybi gibi geliyo suan bana..Nasil bi yol izlemem gerektigini bilmiyorum:( ne yapmaliyim sizce? -
143 sıralamam ama maalesef o tarihte uzlastırmacılık sınavım var
-
@1903bjk günde 2 saat ayırsan yine de bir şeyler ortaya çıkar. Alternatiflerini arttır ne kaybedersin ki? 2 saat daha az uyu gerekirse.
-
@1903bjk hocam tek başına bu sınava odaklanmak her halükarda risk. Zamanı bölmek gerekiyor. 2 saatten fazla ayırmadan bu sınava, diğer derslere çalışmayada devam etmeli.
-
@jellinek dostum branş bazlı sıralamanda bi hata var sanırım 4 bölümü de işaretlediğine emin misin?
-
@nfs
Sinav tarihlerinin skişikligi ve derslerin farkli olmasi skinti yaratiyo ama haklisiniz gunde 1-2 saat de olsa bakmak lazim.
@Antimülakat
1 sinav icin diger sinavlari heba etmek mantikli gelmiyo.Halbuki tam calismak istedigim bi alan.Ne kadar uzucudur ki 4 sene kafa patlattigim bölum derslerimi unutturdu bu sistem.En iyisi subata kadar temel dersleri halledip sonra gunde bir iki saat uluslar ve kamuya bakiyim ben elimden geldigince.Cok tesekkurler. -
Ben ekonomi bakanlığı dış ticaretten elendim. 2 hafta uluslar baktım 100 üzerinden 37 aldım. Ekonomi bölümü ise 100 üzerinden 85 idi. Uluslar yüzünden elendim. Burda demek istediğim 2 hafta ile hallolmuyor. Fakat şimdiden başlanırsa ufak ufak hallolur.
-
Bahara doğru guy ve ilgöç gelir ve sınav o aylara doğru olursa bu sınava rağbet azalır gibi duruyor. konular ortak olmadığından
-
@1903bjk sana mantıklı geleni yap yazılı sınav sonuçta, vazgeçmek de bir seçene. Belki sadece bu sınava girebilecek birisinin yolunu açmış olursu. Ben iş teftişte öyle düşünüp başvuru yapmamıştım rahatlıkla sıralamaya giriyordum ama yazılı sınav ve konular değişik çalışmam bölünmesin diye
-
@drago
İş teftis ve spora ben de basvurmadim.Eliyorum mecburen.Calisma durumuma göre hareket edicem bakalim.Yapamiycagmi dusunursem basvurmam. -
@1903bjk karar sizin tabi ki başvurmak hakkınız da ben nacizane tavsiyemi sundum. Şahsen çalışmamı bölmeyecek şekildeki teftiş ilanlarına başvuruyorum sistemli olmak ve bazı ilanları elemek bizim gibi puanları 90+ kişiler için rasyonel bence