Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
İnşallah kadroyu doldururlar
-
Allah kolaylık versin şimdi de önümüzdeki haftaya odaklandık. Pazartesi açıklansa bari.
Ay ne bitmek bilmez çilemiz varmış. İçime dersiniz öküz oturdu. Çok korkuyorum ve çok stresliyim. Allah sonucumuzu hakkımızda hayırlı kılsın. -
Ortalıkta daha önceden şu linkten açıklandı yine burdan açıklanır vs diye link veren arkadaşlar dahi olmadığına göre bu hafta da açıklanmaz heralde
-
Başkanın açıklamasından sonra herkes beklemeye geçti kardeş.Cuma günü gelsin hele bekleyelim
-
@adayadayadayı nerdeyse 48 saattir forum çalışmıyordu hocam belki ondandır
-
Hocam başkan ay sonuna sarkabilir de demişti benim o cümleden anladığım şey bu ay açıklanır ancak ay sonuna sarkabilirdi o yüzden kendinizi şartlamayın derim ben
-
@adayadayadayı gerçi orası da öyle
-
Sarkabilir kelimesinde bir ihtimal var. Bence bu hafta içi-ki muhtemelen cuma olur-açıklanacaktır diye düşünüyorum. İnşallah kadro dolar
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
Başkan twitter'dan yazmış bu hafta içi kesin aciklanacakmis hayirlisi
-
Arkadaşlar başkan açıklama yaptı.183 kişi kazanmış birazdan açıklanacak diye
-
300'de 183 şaka gibi.. %61
-
Liste açıklanmış mı yoksa tc ile mi görüntülenebiliyor
-
Epdk dan hemen sonra Vmy tansiyonum gidip geliyor
-
Açıklanmış
-
Arkadaslar sukur aciklandi basarili sonuc aldik. Taban nedir bilen var mi?
-
Liste açıklandı. 183 kişi kazandı.
https://www.vdk.gov.tr/File/?path=ROOT/1/Documents/Dosya/sonuc2018.pdf&version=1,00
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
Dostlar uzun ve cetrefilli bir surecin sonuna geldik. Sayiya dair yorumumu sonra yaparim. Kazanamayan dostlarimiz yola devam etsinler. Bu sinavi gecebilmis olmalari belli bir seviyenin delilidir. Kurulun neye gore onlari yeterli gormedigini bilmiyorum ancak kurul boyle buyurdu diyerek sakin ha yetersiz olduklari hissine kapilip yilmasinlar.
Kazanan dostlarimizi da cân-ı gönülden tebrik ederim. Allah utandırmasın dostlar.
-
@joeblack16 tebrikler kardeşim hayirli olsun