2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@selmanersoy kardesim yanlis anlama net olur musun
-
Yine karıştı ortalık
-
Allah hepimize sabır versin arkadaşlar. Çok sancılı bir gün oldu .
-
@kaya06 hocam mesaj geldi şimdi bana onu söylüyorum sadece inşallah doğrudur
-
Arkadaşlar.
ne olur ne olmaz bilmiyorum ama geçen yılki açıklanma evresini çok andırıyor inanın.
Kısacası yorumsuz dakikalar. -
@selmanersoy ciddi bir durum mu yani
-
@selmanersoy Hocam mesaj surece dahil olan birisinden mi? Tam uyuyacaktim beni benden aldin:)
-
Hakkınızda hayırlısı olsun vatanın genç mülki amirleri. Belki bir gün bir ilçede yapmış olduğunuz güzel bir hizmetten dolayı sizler için Allah Razı Olsun temennilerimizi ileteceğiz. Şimdiden dostluğunuzun baki, hizmetlerinizin ebedi olmasını temenni ediyorum. Tercihini yap ailesini ve tercihiniyap forumu unutmayın!
-
@hayati-kişisi aynen kardeşim
-
Uyuyabilirsiniz arkadaşlar..
-
@kaymakamadaylıgı allah razı olsun hocam kafayı yiyorduk.
-
@kaymakamadaylıgı uyumasak?? Hic mi yok umut..
-
hadi iyi geceler cümleten
-
İyi geceler ...
-
Arkadaşlar açıklık getireyim bakanlıkta işlemin 1 saatlik bir şey kaldığı söylenmiş ama açıklanma konusunda bir bilgi Yok açıklanır öı inşallah diyelim
-
isaret geldi haydi iyi geceler:)
-
Hadi Allah rahatlık versin. İyi geceler...
-
@selmanersoy kardeşim kusura bakma ama çok fevri davranıyorsun . Dem mem kalmadı geliyor diyordun az önce canın sağolsun .
-
@kaymakamadaylıgı valla kardeşim her sabah 5.30 da işe gitmek için kalkıyorum bunu bile söylemen o kadar çok işime yarıyor ki anlatamam ben yatıyorum arkadaşlar Allah’a emanetsiniz yarın ben açarım forumu merak etmeyin ️
-
Dostlar, sınava girmedigim halde bende heyecanlanıyorum sizler icin, umarım en çok hakedenler kazanir.