9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo patron GUY alımı hakkında bilginiz var mi ?
-
@YFG Haber bekliyorum kardeşim net bir haber gelmedi henüz. Olunca duyuracağım muhakkak
-
@paretowilfredo yoruldum patron.
-
@YFG Bir de bana sor kardeşim. Şöyle de düşün sen bi tek kendi derdinle meşgulsün ben hepinizin ama mutluyum bu uğraşla. İnşallah bugün kaymakamlıktaki kardeşlerimin mutluluklarını sizlerle de yaşarız hep beraber. Az daha sabır.
-
@paretowilfredo hocam şuanda tam olrak nasıl bir süreç bizi bekliyor ne kadarlık bir zaman dilimi lazım önümuzu görmek için ?
-
@siyahbeyaz Kardeşim 8.promosyon mülakatları bittikten sonra önümüz netleşir. Yeni alımı sormaya başlarız
-
Söylediklerinizden anladığımız kadarıyla bir 9. Promosyon alımı kesin 2016 puaniyla ama zaman olarak sanırım netlesmedi bazı şeyler
-
@siyahbeyaz Dediğim gibi Başkan'ın hedefi bu. süreç olağandışı uzamadığı müddetçe KPSS evvelinde bir alım daha yapmak istiyor. Bu alım da inşallah 2016 KPSS puanı ile yapılacaktır yetişirse
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz sürecin takipcisiyiz
-
Bu alım 82.1 ile kapattıysa ve Bazı uzman yardımcılıklarının sonuçlarının açıklanmadığı şartlarda hem de,KPSS öncesi 300-400 lük alım 79-80 bandına düşmezmi dostlar ?80.7 nin üstüne çıkmasın da
-
@Hipokrat ben şahsen 400 kişilik yeni bir alımda 78küsür leri görür diye düşünüyorum
-
@siyahbeyaz canını yesinler kardeşim ne güzel konuştun inşallah öyle olur.300 kişi alsa bile düşer demi kardeşim 2 puan falan
-
@Hipokrat hocam hesap ortada 300 kişide 1800 lere geliyorsa sıralama Asagi yukarı 700 kişi falan sarkma var demektir ikinci ilanda burada kazanamayan 900 arkadasimizla birlikte 1600 kişi için şuanda 700 kişi daha zaten potada demektir o zaman kadar gelecek ilanlar ve alımlar açıklanacak mülakatlar da düşünülürse bir 700 kişi sarkması daha buda 2700 2900 sıralama için şans var demektir tabi 3000. Arkadaşımızın puanı kaç bilmiyorum ama 80 ve 81 puanla li arkadaşlar için garanti gibi 79 ve üzeri için ümitli denebilir kısaca benim şahsi düşüncem tabi
-
@alanyetersiz2 82.19 1865mıymış ya benm ki 1879 82.15 suan daha da bi koydu.
-
Benim 80.7 sıralama 2800 kardeşim @siyahbeyaz 1.5 puanda baya kişi oynuyor
-
Hayırlısı hakkımızda ne diyelim
-
@atiba Nasip ten öte köy yok hocam bunda da vardır bir hayr diyelim
-
@Hipokrat evet 80 81 arası yığılma var sanırım muhtemel bir alımda 80 ve 82 arası şansı çok yüksek 78.5 ve 80 arası kritik eşik gibi sanki
-
@siyahbeyaz bu alımda 700 kişi falan sarktıysa kpss öncesi alım da daha çok sarkma olabilir .Tabi önce ilanın gelmesi gerekiyor hem de 400 kişi.inşallah gelir de bizim de yüzümüz güler
-
@Hipokrat zaten geçen sene kpss sonrasi gelen alımda 2015 puanlilar için 78 kusurde kapatmış yanılmıyorsam yine aynı bir tablo olabilir