Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@vikings2018 hadi inşallah..
-
arkadaşlar ankara da güvenlik soruşturması yapılıyor olup da aranan olursa lütfen yazabilir mi
-
Aranan hangi kadro ve hangi şehir olduğunu belirtirse bekleyen diğer arkadaşlars fikir verir, katılıyorum. Belki de aranan oldu ama forumu takip etmiyorlardır.
-
Bence hafta sonuna doğru aramaya başlarlar,haftaya da tebligatlar gelir ki 15 günlük süremizin sonu bayrama denk gelmesin.. Bayram sonrasi da işbaşı olur büyük ihtimalle
-
İnşallah dediğiniz gibidir. "Bazılarınınki" bitti demişler ya inşallah büyük çoğunluğu kastetmişlerdir ve bu çoğunluğa biz de dahilizdir.
-
@zncr inşallah..
-
Oo ne havadisler ne olaylar. Aşk olsun @dilaram hiç haber de vermiyorsun
Bayram, seçim, ikinci tur falan diye hesap ederken verdiğim ihtimallerden biriydi bu. Cuma günü ayın 8inde aransak seçim sonrası pazartesi günü ayın 25i oluyo ve arada 16 gün var. Tam tebliğ edilecek zaman yani hakkımızda hayırlısı dostlar. -
@the_arga_ gözün aydın bakalim ;)) ama herkes icin tebliğ edilmeyecek sanırım. Soruşturması tamamlananlar çarpılacakmış.
-
arkadaşlar atama yeri açısından tercih hakkı olan gruplarda ;geç tamamlanan güvenlik soruşturması ,dezavantaj oluşturur mu ?
-
@dilaram teşekkür ederim canım. Darısı başına inşallah.
Ünvana göre çağırırlar bence. Atıyorum bizim yani vhki için 55 kişi ya. Bunu kısım kısım çağırmaz bence. Sonuçta orada bir eğitim olur ya da işleyiş anlatılır falan. Bu topluca yapılır diye düşünüyorum. Önce 10 kişi çağır anlat göster, sonra bir 10 kişi daha falan olmaz yani. Tahminim bu yönde. -
@the_arga_ mantıklı, hadi bakalim buz yedekler heyecanla bekliyoruz:)
-
@the_arga_ çağırılan mı var yoksa??tebrikleri teşekkürleri görünce heyecanlandım
-
@emektar malesef henüz bi haber yok. Ama yakındır..
-
@emektar eli kulağında:))
-
@dilaram ayyyy inşallahhh...
-
benden hepinize hakan altuğ telefonun basında bekliyorum şarkısı gelsin.saygilar arkdaslar
-
@emektar çağrılmaya başlanacakmış haberi üzerine arkadaşım gözün aydın deyince ona binaen teşekkür ettim Henüz aranan çağrılan yok bildiğimiz kadarıyla.
-
@the_arga_ anladım tşk.ederim inşallah aranıp birbirimizi tebrik ederiz en kısa zamanda...
-
-
Ses seda yok 🧐