SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
İki dk'lık başvurunun ne riski var acaba?
-
Yapabileceğimizi yaptık ve bu zamana kadar bekledik kurum sonuçları açıklar böylece herkese faydası olur diye ama açıklanan bir şey yok. Bu saatten sonra bunun vebali bizde değildir, bende başvurumu yaptım.
-
Hayret bişey valla ya. Yarın da açıklanmaz bence gene bi yerlerde takılmıştır.
-
ben kurumun denetmenlik sınavı imiş uzmanlık sınavı imiş hiç umru olduğunu düşünmüyorum. böyle akılcı makro personel planlaması bizim kurumlarda olmaz. bir yıl klasik sınavla alan kurum ertesi yıl bakmışsınız sözlüye döner, bir sene olur 5000 müfettiş bir aylık süreçte biri açıklanmadan diğeri yapılan, bazısını kendi bazısını ösymye yaptırdığı 3 sınavla alır. olur böyle şeyler. sınav yarın da açıklansa 'aman denetmenlik sınavı var, millet mağdur olmasın.' düşüncesiyle yapılmaz, akşam beşte açıklanır. o yüzden düşünceli arkadaşların düşüncesi boşta kalır. üzücü bir durum ama bu akşam açıklanmazsa yarın da akşama kadar açıklanmaz. bence yarın açıklanırsa iyi.
-
68.gün de bitti bi duyum alan yok mu arkadaşlar
-
Denetmenlik kaç günde açıklanmıştı bilen var mı?
-
66günde @mariapuder
-
bugün o gün mü acaba?
-
Bence bu sınav denetmelik mukmatalrina kadara açıklanmayacak
Artik hiç umudum yok resmen -
Bugün olacağına dair ümidi kestim.
-
Totem mi yapıyorsunuz? dur ben de yapayım. Sayfa Sayısı 40 olmadıkça açıklanmayacak!
-
Hiç ses seda yok mu? @paretowilfredo
-
Dostlar dediğim gibi ilettik durumu ama dikkate alınmazsa gerçekten üzücü olacak. Bizzat Sn. Başkan bilgilendirildi bu konuda. Hassasiyet göstereceğini düşünüyordum.
-
bugün de açıklanmadı
-
@paretowilfredo siz elinizden geleni yaptınız hocam çok teşekkürler. Beklicez artık.
-
@helvaekmek neye istinaden diyecekler bunu? 10 dakikalık mülakatla mı? O puanlarla oraya gelenlere sordukları o sorulardan sonra "siz yetersizsiniz" diyemezler. Kaldı ki baksanıza baya bir insanın referansı aka torpilleri varmış. O referanslara ne diyecekler sonra? "Şu hemşerime yardımcı olun" dediginiz kişiyi yetersiz gördük efendim. Zor dostum zor!
-
bugün de açıklanmadı
-
Son kez haber alma şansınız var mi @paretowilfredo
-
Valla bu sene Yök kendisine bağlı olan kurum Ösym'nin yaptığı sınavda ilk 50 ye girmiş +92 puan adamları bir de kendi sınav yaptı, sınavı geçenlerin TAMAMINI yetersiz görerek mülakatta eledi. O yüzden maalesef kötü süprizlere hazırlıklı olmakta fayda var.
-
Görünürde her şey olumlu iken açıklamamaları daha çok bekleyeceğimizin göstergesi sanırım, bezdim artık.