HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
il göç grubunda sordum bakalım .
benim başka şehir olduğu için daha bilmiyorum ama göçü beklediğim için elenirsem kafamı taşlara vururum. -
@impression_25 kpss puanı düşük olup kurum sınavlarına girememis kpss yi basaramadigi için bu bizle kalır dedikleri alan netleşti düşük arkadaslarla iki üç sohbet edip almışlar gibi gözüküyor. Ümit veren tek bi yorum okuyamadim henüz.
-
@Yoluzunyol kpss puanı yüksek olup kurum sınavı bekleyen ama basarılı olan var
-
@impression_25 nisanlimi baya bir zorladilar mulakatta . ama olumlu sonuclandi . cok istiyordu cok mutluyuz Alllah herkesn emegini hakkini versin insllahh. Bence oyle zorladi ya da zorlamadi diye olumsz olucak diye dusunmeyin duanizi eksik etmeyin herkesn hakkinda hayirlisini diliyorum . umarim gonlunuzdekiler olur . benm nisanlim gercekten sonuna kadr hak etmisti cok dua ettik . oldu. rabbim size de nasip etsn insallah
-
açıklanmadı ama sanırım elendim gerçi çok çok yüksek değil kpss puanım.84 puanım vardı moralim şimdiden çok bozuldu
-
@zynzmr15 kim var
-
@zynzmr15 hocam ciddi misiniz ? sonuçları umutla beklemek istiyorum ben.Umit oldunuz bana sağ olun.
-
@impression_25 hocam puan çok yüksek değil benimde sizinle yakın civarda ama beni mülakatta bu konularda çok zorladilar kazananlarin sohbet havası demesi üzerine çok canım skldi benimde.alan soruları o kadar zorlama sonuç Naber nasılsın diyenler kazandı olursa çok uzulecegim. Umarım. böyle değildir.
-
@elifkaya2017 hocam alan sorusu sorulmuş mu ve kpss puanı kaç nisanlinizin?
-
@Yoluzunyol Beni de mülakatta zorladılar alan sorularında falan çok soru sordular bazılarını cevaplayamadım onun o yüzden benimde çok moralim bozuldu
-
@elifkaya2017 tebrik ederim bu mutluluk bize de nasip olur inşallah
-
@impression_25 hocam ümidi kaybetmeyelim. Nasipten öte koy yok elbet birileri vardır bizim gibi ve kazanmistir şimdilik buna inanalim sonra ya nasip.
-
@Yoluzunyol sizin moral bozacak bir durumunuz yok neden öyle düşündünüz
-
gittim müfettişliğe girdim 71.66 aldım yetmedi puanım. keşke uzm yrd girseydim sizinle ortak heyecanı yaşar kazansam da kazanamasam da şansım olurdu. İl göçü bekliyorum 54 55 gündür açıklanmadı halkbank maşallah daha biteli kaç gün oldu hemen açıklandı. kazananları tebrik ederim
-
Neyse Allah mı acıdı bana yoksa hayırlısı mı bu ilerleyen süreçlerde göreceğiz ama adil bi süreç değil.Neyse hayırlısı bu imiş.kazananlara hayırlı olsun.
-
@Yoluzunyol ben yanlış anladım sanırım sizi pardon neye göre alıyorlar neye göre almıyorlar bir kriter yok kpss puanı baska kurum sınavı gibi o yüzden cok düşünmeyin
-
@Yoluzunyol valla dedgm gbi nisanlimi acayip zorlamislar ama oldu o sekilde dusunmek yanlis konusma tarziniz tavrniz kontroulunuz onemli bence Alllah yardmcnz olsn.
-
@elifkaya2017 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Yoluzunyol valla dedgm gbi nisanlimi acayip zorlamislar ama oldu o sekilde dusunmek yanlis konusma tarziniz tavrniz kontroulunuz onemli bence Alllah yardmcnz olsn.
nişanlınızın referansı etkin miydi ? cevap vermeyebilirsiniz bu zamanda referanssız pek yok
-
İstanbul genel müdürlük için olumlu sonuçlandı sürecim. Daha önce girdiğim mülakatlarımın bazılarında çok zorladılar, bazıları ise çok kolay geçti, morali bozuk çıkanlardan işe giren de oldu, çok rahat çıkıp işe giremeyenler de. Daha açıklanmadan moralinizi bozmanız anlamsız bence. Ben 1986 doğumluyum bu süreç olumsuz olsaydı özel sektöre kapıyı tamamen kapayacaktım. Özellikle genç olan arkadaşlar buna üzülmeyip, mülakat deneyimi kazandım hayırlısı olsun deyip yollarına devam etsinler.
-
@Sucuklu_Kahve dostum diğer iller hakkında var mu malumat bizi unutmaaa