2018 Kpss Muhasebe
-
@kilici ne alakası var hocam geçen yılki gibi peçeteye yazanların hakka girmesini anlarımda . Zekasını kullanıp tutanlar ne alaka zaten topu topu 1 yada 2 soru akılda tutulabiliniyor
-
@keynesinruhu imza malumlar.net
-
@david20 Amaç aynı olduktan sonra peçete veya zihin ne farkeder? Verilen sürede yapmış mısın yapamamış mısın? Yapamamışsın.
-
@kilici hocam haklısınız ama bu önlemek için optikler ayrı ayrı olmalı o zaman
-
@kilici bunun hakla alakasi yok, bunu ona nasil bagladin? sen de aklinda tutsaydin sen de cozseydin. kitapciklar toplandiktan sonra diger sorulari cozemez diye bir kaide mi var.
-
@kilici ben bunu yeni duydum yani o sorular uzun uzun vakit yetismiyor birde o hengamede optige soruyu yazip istatistikte devam edenler varsa helal olsun ne diyeyim beyin bedava tabi en fazla 1 veya 2 soruyu boyle yaparlar herhalde ful optigin sagini solunu dolduracak degiller. Fakat 40 yil dusunsem aklima gelmezdi ama bu taktik o ayri
-
@david20 Evet sonuçta sınavın bir açığı bu. Ama bu gibi şeylere dikkat etmek her zaman bizim yükümlülüğümüz olmalı. Bir kişi belki o sonradan yapılan bir sorudan dolayı normal süresinde çözen bir kişinin önüne geçip sınava girmeye hak kazanacak diğeri giremeyecek.
-
@david20
Hocam böyle de bilenle az bilenin farkı ortaya çıkıyor bir açıdan fena değil. 80 dakika versen herkes yapar ama 50 dakikada biraz daha seçici oluyor.
Lafım meclisten dışarı tabii burada da kendine güvenen hodri meydan derken diğer kesim isyan edebiliyor kendince haklı olarak.
Bildikten sonra çok da farketmiyor bence -
@ilanmılano ben de böyle düşündüm tek sıkıntı gümrük vergisi gümrük komisyonu mu demek orasından emin olamadim
-
@kors Öyle bir kaide yok tabi ama vicdan, hak, hukuk, adalet duygusu olanların öyle bir kaidesi var kendi içinde.
-
@david20
Ben de bir iki soruyu aklımda tuttum ama çözemeyince geri bıraktım. -
@kilici Hocam dediklerinizde haklısınız ama optiğe, sıraya, peçeteye soru şık yazanlar hakka girer ama adam aklını kullanıp çözebiliyorsa helşa olsun derim hem soruyu hem şıkları ezberleyen adama
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: 2018 Kpss Muhasebe
ÖSYM bu gümrük sorusunu sorarak ne amaçlamaktadır?
Yoksa adaylar arasında tartışma yaratmaya mı çalışmaktadır?
Derhal bir açıklama yapılmalı ve bu bedbaht kargaşaya son verilmelidir.
Hocam nicki Devlet Bahçeli'nin ruhu diye değiştirirseniz 10 numara olur -
Arkadaslar bence isin ozun su. Ösym bu sene hadi adaylara bir kiyak yapalim ki aslinda kiyakta degil gecen sene sadece 2017 gecerli oldugu icin 2016 tek yila dusunce siralamalarda dengesizlikler olustu bu sene hukuk iktisat ve maliyeden fazla kasmadilar sunlari bi herkes yapsin netler yukselsin puanlar dussun gibi bir mantik ha demislerki muhasebeyide kasalim 3 dersten kiyak yaptik belirleyici olan muhasebe olsun burda saglam yapan varsa alsin basini gitsin bence mevzu bu. Bugun gozetmenler aynen sunu dedi arkadaslar yazik size ya boyle sinav mi olur iki gundur geliyoruz siz cozerken biz yorulduk sizin kafa nasil kaldiriyor dediler
-
@keynesinruhu hocam hukuk maliye iktisata zaman iyi yetti ama işte muhasebeninde belirliyici olması birazda normal hepsine rahatlıkla zaman Yetse inanki herkes aşşağı yukarı aynı netleri yapar. Ama bu sistem çok yorucu sabah 8.30 9.00 gibi evden çıktım taş 6 6.30 gibi eve girdim. Birde cumartesi ana dersleri öğle sonuna koymaları kötü oluyor sabah olsaydı keşke veya ana dersler her oturumda iki iki ayrılmalıydı
-
@david20 evet ya o eski sisteme geri dönülmeli artık, istatistik çözmek is-te-mi-yo-rum çünkü hiçbir işime yaramıyor. 1 saat yok yere esir ediliyoruz. Ah ah pek çok insanın lanetler okuduğu 2014 kpss gelmiş geçmiş en iyi sınavıydı ösym nin. Gerek gygk oturumu gerek alan bilgisi oturumları olarak
-
@golden-ratio yüzde analiz değil karşılaştırmalı(yatay) analiz olmalı cevap
-
Yemekhane sorusunu yapabilen var mı kesme bölümünün yemekhaneden aldığı payı soruyordu
-
@kilici eğer o kadar ince ayrıntiya girecek olursak çok fazla mesele var adaletle ilgili. Kafasında 10 soru tutar isterse gider hepsini işaretler hic bir engel yok kural yok bunu engelleyen. Yanlış olduğunu dusunebilirsiniz ama adaletsizlik olarak göremezsiniz. Kararsız kalıp işaretlemeyi sonraki teste bıraktığım oldu yada sınav esnasında atmıştım sonraki testte vazgeçtim sildim. Peceteye yazmak filan orası direk kopya zaten ayrı konu. Kısacası aklı olan aklında tutsun
-
@ilanmılano ben de oyle yapanlardanim