Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@Antimülakat malesef ingilizce ℅50 istediler. Alan + gygk iyi ama İngilizce yok başvuramayacam. Gireceklerede başarılar diliyorum
-
@marvel Kardeşim bankacılık sınavlarına yönelik direkt kitaplar var onlara bakabilirsin bi
-
Arkadaşlar acaba elinde bankacılık-finans ders notu pdf si olan var mı?
-
2012 sorularına baktınız mı arkadaşlar? Uzman Yardımcılığı sınavının Mart 2012 soruları nette var. Her yıl da farklı bir üniversiteye yaptırıyorlar belli ki, o yüzden geçmiş dönem sorularının faydası olur mu bilemedim. En azından konu dağılımına bakabilirsiniz.
-
@paretowilfredo hocam son soru:D uzmanlık sinavinda gy icin matematikte sayısal akil yurutme demis bunun anlami kpss deki gbi hiz problemleri ya da koklu sayilar vs olmucak mi sinavda? Sadece sekil yetenegine mi calisicaz
-
@marvel elbette sayısal işlemler üzerinden çözülecek sorularda var. Genel olarak, Ales sınavı gibi düşün.
-
@marvel hepsinden var hocam. geçen sene müfettişlik sınavına girmiştim ordan biliyorum
-
Uzman maaşları o kadar yüksek değil arkadaşlar. Yeni başlayan uzman yard maaşı temettü ve çift maaşlarla birlikte net 2900 lira gibi bir şey yapıyor. Yani brüt 2900 maaşınız, nete denk gelmiş oluyor bir nevi. Bir de şöyle bir şey var; örneğin C seviyesi dil tazminati aliyrosanız ki bu Halkbank'ta NET 250 TL'ye denk geliyor, çift maaşınızı alırken bir maaşınız YDS tazminatlı, bir maaşınız düz tazminatsız olarak hesaplanıyor. 6000 gibi bir rakamı uzmanların alması mümkün değil yani
-
selamlar herkese öncelikle hayırlı olsun forum Allah yardımcımız olsun. 1 saat kadar önce halk bankasına ödemede bulundum şuan sistemden başvuru yaparken tc kimlik numarama ödemede bulunulmadığı yazıyor sanırım Atatürk üniversitesinin sistemine henüz düşmedi aynı sorunu yaşayan yada bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
Şimdi başvuru yaparken önce mi yatiriyoruz
-
@urfa63__ önce para
-
@Leightbau bende öyle düşünüyorum arkadaşım anca 2500-3000 arası bir şeydir diğer rakam baya fazla gibi geldi...
.... -
herkese merhaba konuyla ilgili yoğun bilgilendirme var foruma öncelikle teşekkürler , bir sorum olacaktı ; iç kontrolör yardımcılığı ve uzman yardımcılığına aynı anda başvurabiliyoruz fakat müfettiş yardımcılığı için başvuru yapamıyor muyuz ? Yani 3 üne birden başvuru söz konusu değil mi ?
-
@jokerr değil hocam
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ncbb hocam cevap için teşekkürler yukarıda denmiş gözden de kaçırmışım sağolun , bir sorum daha olacaktı sınav başvurusu için önce ücret mi yatırıyoruz , sonrası başvuru şeklinde mi ?
-
@jokerr önce ücret hocam
-
Hangi ile ne kadar alım olacak bu konuda bilginiz var mı?
-
@ahmet Henüz net değil bu konu.