2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Hayirli olsun arkadaslar hepinize.Umarim bu sinav gecen sinavdaki gibi insanlarin gercek yuzunu hirs ve hincini, ihtiraslarini ve cirkin yuzlerini gordugumuz bir sinav olmaz.Aman cok calisin malum gecen seferden olimpiyat sampiyonu duzeyinde rakipler sizi bekliyor ilk 225 yetmez hepsi iki kisilik performansla ilk 450yi de kapatabilir aman dikkat edin
-
@möözun tabiki, kesinlikle elektronik olmalı :((
-
@möözun Sanmiyor ve ummuyorum. Kara düzen devam eder herhalde Sorarız bi bakalım
-
@paretowilfredo bizim için zor olcak elektronik olmaması :))) hayırlısı olsun tabi...
-
Her İİBF ve SBF’linin hayallerinden biridir Sayıştay hadi hayırlı uğurlu olsun Bismillah diyip başlama vakti
-
Nerede kalmıştık...
-
@möözun Ben kaos olmayan sınava sınav demem :))
-
@paretowilfredo hocam p48 isteyecekler mi
-
@aysecelik isterse biteriz valla. 90 üstü p48 ler havada uçuşuyor
-
@aysecelik Sanmıyorum dostum ama bi soralım
-
@islimbot bende ondan korkuyorum hocam. btk, iç işleri stajer kontrolor hep yüksek kapattı bir de geçen yıllardaki puan da dahil edilirse
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim. inşallah hemen öğrenirsiniz
-
@aysecelik tanıdığım birisi de merkez kadroda olup btk ya falan başvurmadı. sırf sayıştay p48 ile alacak diye 2017 kpss ye girip derece yaptı. btk ilanından daha büyük bir yığılma olabilir. inşallah p48 olmaz
-
225 kişi hazır mıyız? Araya kimseyi almadan aynı yüzleri yeniden klasik sınavda göreceğim ona göre. Yaptık, yine yaparız
-
P48 nerden çıktı arkadaşlar.. daha önce kendi sınavını kendi yapan bir kurum degilmiydi sayistay
-
Son iki sınavı ucu ucuna kaçıran biri olarak, yeni sınava ayrı bir şevkle hazırlanıyor olacağım, herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@bydaler geçen dönem muhabbet çıkmıştı Sayıştay Denetçi Yardımcılığı p48’den 80 üstü alanlar girecek diye en son yapılan sınavda beklenti o yöndeydi ama olmadı o yüzden bu sınavı KPSS’ye bağlarlar mı diye konuşuluyor muhabbet o yüzden hocam
-
@paretowilfredo hocam 2019 da başka sınav açar mı sizce? Yani bu sınav diğerinin yerine geçecekse 2019 için yeni sınav gibi bir sınav daha açılır mı?
-
@marsiyal Bu sınav diğerinden bağımsız.
-
@lindahl o zaman iptal olan için yeni sınav açılır mı bundan ayrı?