2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@lamarjinal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky hocam sizin adınıza çok sevindim. Herkese hayırlı olsun
Sağolun hocam sizin de olmuştur inşallah.
-
@murky oldu elhamdülillah
-
@murky hayırlı uğurlu olsun o zaman sizin adınıza sevindim. Bir kaç sorum var özelden sorabilir miyim?
-
İçerdeyiz şükürler olsun
-
Çok şükür.
-
Çok şükür başarılar arkadaşlar
-
Hayirli olsun.
-
burdan haberleşeşim arkadaşalr
-
Çok şükür mülakattayım ben de. En çok hak eden 225,en çok hak eden 135 derken en çok hak eden 45 e geldi sıra. Allah en çok hak eden 45 e nasip etsin.
-
Hamd olsun mulakat göründü
-
En büyük duam inşallah benim gibi kaymakamlığa büyük anlamlar yükleyen arkadaşların mülakatı müspet sonuçlanır ve Sayıştay mülakatına kalanların şansı daha da artar. Allah herkesin gönlüne göre versin gönülden diliyorum bunu.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar mülakata kalan dostları da tebrik ederim
-
Mulalat ne zaman olur acaba?
-
Çok şükür arkadaşlar çok yıprandık kazanan herkesi tebrik ederim
-
@murky inşallah Allah sizin de gönlünüze göre versin. Kazanan arkadaşlara tebrikler.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ben maalesef 60 gibi kötü bir sonuç aldım. 135. adayın puanını merak ediyorum şimdi. ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlar.
-
Kazanan arkadaşlara başarılar.
Hazır sizlerin de bu sıkıntılı süreçte artık bir nebze de olsa kafanız rahatlamışken klasik sınavdaki tecrübelerinizi ve önerilerinizi aktarabilir misiniz? Yeni sınav süreci için.
Örneğin ticaret mi muhasebe mi bu konuda fikirleriniz nelerdir?
Kitap, kaynak çalışma yöntemi vs. tecrübeleriniz yol gösterici olabilir. -
@posteflatun hocam yine 70 le kapatmıştır
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Söyleyeceğim tek şey bu süreci stres yapmayın. Yapacağınız tek stres sınav sonuçları açıklandığı zaman tc kimlik no ve ösym aday şifrenizi girerken yapacağınız stres olsun
Hocam kulaklarınızı çınlattım bugün
-
Çok şükür içerdeyiz , kazanan herkesi tebrik ederim