28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@hak-111111 öyle bir şey yok hocam matematikte ingilizcede sıralamada önemli barajın altında matematik yapıp iç kontrolor olan biliyorum
-
simdi bir grupta okudum ingilizce hariç puanı 73 olan biri Ankara'da ikametgah etmesine rağmen uzman yardımcılığı teklifi İstanbul için gelmiş
-
@müzdarip93 Allah Allah çok ilginç neye göre çağırıyorlar vallahi şaşırtıcı
-
@modigliani-0 alan puanı çok iyiymiş hocam alandan 40 soruda her bölümden 8 yanlıs yapmış gy 22 18 ing 20 20 netleriymiş ama İstanbul için çağırılmasına şaşırdım bir de 3 ay sonra teklif gelmiş
-
@müzdarip93 sebebi İngilizcesi de olabilir hocam
-
İnşallah açıklanması ziraat kadar gecikmez
-
@modigliani-0 uzmanlık için çağırım yaparken sanırım ingilizceyi hesaba katmıyorlamış hocam sanırım alan çok etkili ve birazda galiba şanslı olmak gerekiyor
-
@modigliani-0 geçen sene 3 haftayı bulmuştu
-
Anlıyorum hocam
-
@müzdarip93 ama uzman yardımcılığı için aramalar hemen başlamıştı diye hatırlıyorum hocam.
-
@marsiyal bu sistemi ben hiç anlayamadım
-
Ben çok şaşırıyorum, geçen sene Ankara ikametgahı olan 70 puan alan arkadaşım mülakata çağrıldı ve en son 70 puan alan kişiler çağrıldı Ankara da diye biliyorum.. 73 alan biri neden aylar sonra ve İstanbul için çağrıldı acaba, kriterleri muazzam şekilde karışık bence.
-
@atanacakgiller ben de anlamış değilim hatta mailden direk tarih bakıp söyledi.Kontenjan da asla belli olmuyor alınacak
-
Sınavın zorluk seviyesi de önemli geçen seneye göre daha zorsa daha düşük puanlar çağrılabilir, ben bilmiyorum geçen sene girmedim
-
@modigliani-0 geçen sene daha rahat yapılabilecek bir sınav yapılmıştı hocam en azından iktisat gerçekten iktisata benziyordu ama muhasebe ve hukuk yine aynı zorluk derecesindeydi gy de mesela hiç sözel soru yoktu ve bu kadar uzun paragraflar yoktu
-
@müzdarip93, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@modigliani-0 geçen sene daha rahat yapılabilecek bir sınav yapılmıştı hocam en azından iktisat gerçekten iktisata benziyordu ama muhasebe ve hukuk yine aynı zorluk derecesindeydi gy de mesela hiç sözel soru yoktu ve bu kadar uzun paragraflar yoktu
İngilizceden artan zamanla gy bakilabiliyordu öyleyse(kitapçıklar ayrı değildi). Genel olarak baktığımızda genel yetenek doğru sayisi düşmeli.
-
@muhalba kesinlikle öyle zaten herkes bu yüzden tüm zamanını neredeyse gy de harcamıştı inşallah düşer ama vakıfbank sınav barajı düşürmede en katı kurallara sahip banka sanırım geçen sene 100 kişiden sadece 60 kişi barajı geçebilmişti ve sadece 20 kişi müfettiş olarak atanmış
-
@müzdarip93 hocam geçen yıllarda bankacılık kanunundan 1 - 2 soru geldi dediler diye bakmadık. Bu yıl 8 soru gelmiş. Geçen yıl girmedim bilmiyorum ama öyleyse buda etkileyecektir. Yani hukuk daha zor olabilir geçen seneye göre.
-
@marsiyal evet hocam pek çok kişi bankacılık ve islami bankacılıkta çok zorlanmış sanıırm ama kime sorduysam da bi 30-32 çıkar diyor
-
@müzdarip93 hocam bence guy ve dguy açıklanırsa yine 50 lere kadar inecektir puanlar öyle alan ve gy dede 4 ündende 30 üzeri yapabilen çok çıkmaz diye tahmin ediyorum. En kötü ihtimalle 60 ve üzeri aranacak bence