2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
bildiğim kadarıyla 2012 2013 2014 2015 2017 2018 de ilan geldi.2019 da guy ilanı gelmedi bugün de gelmez heralde guy ilanı.
bu kadar gencin vebalini nasıl ödeyecekler
allah 2020 için herkese istediği neyse onu versin. -
Hoşçakal 2019 guy
Seninle 2020'de hesaplaşacağız.
-
Üzgünüm ama birisi yapması lazım
"Seneye görüşürüz dostlar , sizleri tanımak benim için şerefti"
:))))))
-
@Dguy_Guy 2 güne de tecrübe konuşuyor diye duyum verirsin. Dur anlayacağın dilden konuşayım, kafan güzelmiş güle güle kullan eheh :))
-
@Dguy_Guy zaten bu espri sadece senden çıkardı burda,şaşırmadık.
-
2020 guy başlığını açacak yiğit bekleniyor .. uğurlu biri açsın lütfen
-
2019 şubattan beri burda bekledik konuştuk bu ilanı ve elde var hiç bişey yeni bi sayfa ilan gelince açılsın bence böylesi daha az yorucu olur
-
Ben başlığı açacaktım ama bu sefer de insanların yüreği titrer aha ilan geldi diye. Sonra bakarlar ki lüzumsuzun teki sadece başlığı 2020’ye taşımış işin açığı küfür yemek istemiyorum
-
@Muhalba teşekkür ederim canım benim
-
Yeni başlık açmayın beklenti kötü etkiliyor bence
-
@bisorbakalım HOCAM AÇTIĞIMIZ BAŞLIĞI NASIL SİLİYORUZ SADECE BİR UĞUR GETİRSİN DİYE AÇMIŞTIM YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU ÖZÜR DİLİYORUM
-
@HKN619395, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@bisorbakalım HOCAM AÇTIĞIMIZ BAŞLIĞI NASIL SİLİYORUZ SADECE BİR UĞUR GETİRSİN DİYE AÇMIŞTIM YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU ÖZÜR DİLİYORUM
Başlık açtığınızı görmeden yazmıştım. Özür dileyecek bi mesele yok ama bi an ilan gelmiş olabilir mi acaba dedirtti. Silemiyoruz sanırım. Allah’ın adıyla açmışsınız hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede gelir
-
İl göç gelince guy unutuldu sanırım.Sadece 220 kişi eksilecek aramızdan arkadaşlar.
-
@Muhalba sessizliğin nedeni kimse il göç sınavıyla olası guy ilanının çakışmasını istemiyor.
-
Yarın bakan bey çanakkalede olacakmis. Orada olan varsa yeni yılda ilan tarihini daha net verecektir. Canakkalede olan varsa bakana ulaşır inşllah
-
@LioN Arkadaşın dediği gibi anayasaya aykırı olduğunu düşünmüyorum ama tabi bi denenebilir. 666 sayılı kanun için de gidilebilir. Ücret farkı
-
Bakana ulasabilen olursa yaştan magdur olanları da dile getirsin lütfen
-
Bu ilan gelmeyecek galiba ya
-
@merasim34 2018 de ilan gelmedi.2018 yılında 2017 ilanın mülakat sonuçları açıklandı.
-
@merasim34 yani 2 yıl ilan yok