2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar, SGK mülakatına girmeye hak kazanan arkadaşları buraya alalım. O başlıkta hazırlığın konuşulması yerine yeni bir başlıkta mülakat üzerine hazırlık sohbetinizi sürdürebilirsiniz.
Mülakata girecekler listesi;
www.tercihiniyap.net/images/upload/duyuru_20190620_06.pdf
Mülakat nedir?
SGK Mülakat çalışması
-
Herkese hayırlı olsun şimdiden.Umarim hayırlı bi son olur
-
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar bundan sonraki süreçte burdan bilgilendirelim birbirimizi
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Herkes hakediyor. Adil bir yarış olsun inşallah.
-
Hayırlı olur inşallah herkese başarılar
-
Hayırlı olsun bol şanslar diliyorum herkese
-
Hayırlı olsun.Eski soruların olduğu başlığı bırakayım buraya faydası olur belki.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/547/sgk-denetmen-yardımcılığı-mülakat-soruları?page=1 -
hayirli olsun herkese arkadaslar. ilk mulakatim olacak. umarim adaletli bir yaris olur. herkese kolayliklar dilerim calismalarinda.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.Umarım kurum hali hazırda işsiz olan,herhangi bir kamu kurumunda çalışmayan kişilere öncelik tanır.
-
@mk-ank Başlığı begenmedim ben. 2019 u kaldıralım basliktan en iyisi.
Kpss A grubunun hali içler acısı gercekten. 85 nedir ya ! Allah sabir versin bu yolun yolcularina
-
Son anda da olsa mülakata yine kalmayı başardık inşallah mithatpaşa bu sefer uğurlu gelir
-
Çok şükür benim de oldu hayırlı olsun arkadaşlar Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
-
Mulakat sureci 8 gunde bitecek galiba
-
Merhaba dostlar.
Öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah güzel bir mülakat süreci geçiririz hep birlikte. Mülakat sürecine dair hazırlamış olduğu iki yazıyı ben de tekraren buraya bırakmak istiyorum.İlk yazıda mülakata dair temel kaideler, nasıl hareket edebileceğiniz, giyim kuşam ve kısmen genel bir hazırlık yazısı.
İkincil olaraksa direkt olarak SGK Denetmen Yardımcılığına dair gerek kendi tecrübelerim gerekse bir çok dostumuzdan derlediğimiz bilgilerle oluşturduğumuz hazırlık rehberi.
Bunu daha kapsamlı hale de zaman içerisinde birlikte getirebiliriz esasında. Herkes kendisinden bir şeyler katarsa bu başlığa çok daha verimli olacağı kanaatindeyim. Buna mülakata giren dostların sorularını paylaşmasından yöntem açısından yapılacak istişareye kadar geniş bir yelpazede ele alıyorum.
Bana sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım yine. Diğer yandan zaten fazlasıyla detaylı olan Meslek Tanıtımı'nı okumanızı veya dilerseniz onun altında yer alan Meslek Tanıtım Videomuzu izlemenizi öneriyorum.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-10-promosyon-sgk-denetmen-yardimciligi-alim-ilani-h7386.html
Son olarak SGK Denetmen Yardımcılığı, Gelir Uzman Yardımcılığı ve İl Göç Uzman Yardımcılığı mesleklerini mukayese ettiğimiz yazımızı da inceleyebilirsiniz;
Hepinize başarılar diliyorum dostlar. Bahtınız açık olsun.
-
@paretowilfredo cok tesekkurler hocam
-
Arkadaşlar mülakata giderken herhangi bir şey götürmemizi istememisler değil mi ? Kimlikle gireceğiz yani bu kadar mi ?
-
Aklınıza takıldığını düşündüğüm bir kaç husustan bahsetmek istiyorum dostlar.
Mülakat için yine üç komisyon var. Bunların ikisi İİBF/SBF için birisi İstatistik için. Yanlış görmedimse 3. komisyon iki grup için ortak İstatistik sayısı az olduğundan.
Sıralama şu şekilde yapılıyor dostlar, o yönden kendinizi puanınızın tam olduğu yerde görememek sizi yanıltmasın.Zannediyorum yine aynı yöntem izlenmiş.
En yüksek puanlı-
kişi - 1. komsiyona
-
kişi - 2. komsiyona
-
kişi - 3. komisyona
-
kişi - 1. komsiyona
-
kişi - 2. komsiyona
-
kişi - 3. komisyona
şeklinde bir dağılım söz konusu sanıyorum yine.
İlk iki komisyon Mithatpaşa'da kurulu. Mithatpaşa'da sıhhıye köprüsüne yani bildiğiniz hitit heykeline varmadan kocatepeyi arkanıza aldığınızda hemen sağda beyaz bir bina. Ankaralılar arasında İhtiyarlık binası olarak da bilinir.
3. Komisyon ise Balgat'ta yani Başkanlık'ta kurulmuş. Onun yeri de Sayıştay Başkanlığı'nın hemen yanında. Bizatihi yol tarifleri yaparız vakit yaklaşınca. -
-
@gly Kimliğiniz yanınızda olsun dostum, başka ilave bir evrak istenmemiş duyuruda.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@paretowilfredo şimdi oturdu biri diğer grupta puana gire değil deyince bende anlayamadım.