TÜBİTAK Uzman Yardımcısı Alımı 2019
-
Arkadaşlar pozisyonun maaşı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@bluephantom hocam şimdi gördüm kusura bakmayın daha başvuru yapmadım ben ama yapmayı düşünüyorum
-
Arkadaşlar zaman zaman ilanlar geliyor kadronun bilgisini bilenler paylaşabilir mi, yani özlük hakları vs nasıldır, merkez uzmanlığı gibi midir? Başvurmayi düşünenler için bilgilendirme olur en azından, teşekkürler
-
Merhaba, sonuçlarla ilgili bir gelişme var mı? Bilgisi olan var mı?
-
@senorita hocam siz hangisine basvurdunuz? Ben Tübitak Mam araştırmacı kadrosuna basvurdum. Bu hafta acıklanır tahminim. Genelde 1 aylık süreçte acıklanıyordu
-
@newworldorder hocam ben TEYDEB'in uzman yardımcısı ilanına başvurdum, mülakata gireli 2 ay oldu ama henüz bir geri dönüş alamadım
-
@senorita aa tamam siz mülakat sonucu bekliyorsunuz, galiba daha önce konusmustuk bu mevzuyu. Valla hocam tübitakınki cok değişken bazen 4 ay bazen 8 ay sürdüğü oluyor insan kaynaklarını ararsanız size mutlaka bilgi verecektir.
-
Pardon hocam karıştırdım BİDEB'in uzman yardımcılığı ilanına başvurdum.
-
@newworldorder aynen mülakat sonucu bekliyorum hocam. siz mülakat tarihlerinin açıklanmasını mı bekiyorsunuz?
-
@senorita Aynen tarihleri bekliyorum. Şu aralar acıklanması lazımdı gözüm kulagım sitede kaldı:) Ama sizinki belirsiz gibi hocam cnkü cok değişken tübitakın sonuc acıklama olayı umarım bi an önce acıklanır.
-
@newworldorder ben tüsside'nin de bir ilanına başvurmuştum hocam, son başvuru tarihi 30 ağustos idi ama ondan da hala bir ses yok mülakata katılım durumu hakkında
-
@senorita benim de basvurdugum 30u sondu o bana göre bu hafta belli olur aşağı yukarı 1 ay içinde belli oluyordu cünkü.
-
@newworldorder siz hangi ilana basvurmustunuz hocam?