2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Sınav Hizmetleri ile konuştum sonunda. Sağ olsun anlayışlı bir şekilde dinledi ve cevapladı.
-Bir gelişme var mı dedim? Hayır dedi..
-Muhtemelen bilginiz yok ama süreç hakkında net bilgi alabileceğim bir numara varsa onun numarasını verin arayım dedim, sınav kurulu listeyi verir bizde açıklarız dedi..
-Bakanlıktan aldığımız duyumu ilettim, Bana bakanlıktan liste gelse yayınlamam bunu da duyum olarak takdir bile etmem ben sadece sınav kurulundan mesulum dedi.
Ayrıyeten inanın dedi sabahtan beri çok insan arayıp bilgi almaya çalışıyor dedi. Liste bana gelse hemen yayımlarım bizde yorulduk çünkü dedi.
Neyse bu saatten sonra bir gelişme olur mu bilmiyorum ama Pazartesiyi beklemekten başka çare kalmadı sanki -
Ileti silinmiştir.
-
Madem Eylül ayında aciklamayacaklardi ne diye insanları bu zamana kadar oyaladılar. Artık bu durumu ve tutumu ilgili yerlere bildirmek lazım. Zaten 30 günlük yönetmelik süresine uyulmaması başlı başına bir fiyasko.
-
@furkennnn Bak arkadaşım. Özellikle dile getirdik ki adalet algısı peşine düşmeyin.
Sizin atılma sebebiniz, ikaz edilmenize rağmen meseleyi başlığı yersiz işgal edecek şekilde polemik haline getirmeniz.
Bakın tekrar ediyorum;
Sizin atılma sebebiniz, ikaz edilmenize rağmen meseleyi başlığı yersiz işgal edecek şekilde polemik haline getirmeniz.
Anladınız mı?
Yine söylüyorum;
Sizin atılma sebebiniz, ikaz edilmenize rağmen meseleyi başlığı yersiz işgal edecek şekilde polemik haline getirmeniz.Bugün birden fazla kişi uzaklaştırıldı forumdan. Suçluluk psikolojisi olsa gerek alınganlığınızın sebebi. Ancak kimsenin sizin forumu boşa oyalamanızla uğraşacak vakti yok.
Unutmadan açmış olduğunuz ikincil ve üçüncül hesapları da uzaklaştırdik. Tedariklisiniz ancak kaç tane hazirlarsanız hazırlayın uygulamamız değişmeyecek.
Kusurabakmayın arkadaşlar başlığın bu şekilde meşgul edilmesini istemezdik lakin bu tip art niyetli troll ve algı çalışmaları malesef uzayan süreçlerde sıkça oluyor. Siz muhatap olmak yerine bayraklarsanız biz mudahale edeceğiz.
Iyi forumlar dileriz. -
bakan hanım bugun ankarada olmadıgı için haftaya açıklanacagı bilgisi geldi saglam bir kaynak diye bilirim. Çokta kesin konusmak istemiyorum mahcup olmak istemem.Allah nasip ederse haftaya bakan hanım döndüğünde bu iş bitecek herkese hayırlı ugurlu olması dilegiyle.
-
@RqzeeT sağolasın kardeşim teşekkür ediyorum.
-
@RqzeeT teşekkürler dostum kendi adıma tam zamanında geldi bu haberumarız aksi "yorum" gelmez.
-
@denetcii sağol paylaştığın için umutlar haftaya kaldı
-
@RqzeeT o zaman pazartesi açıklanabilir ya harbiden gücüm kalmadı
-
insallah birdahaki hafta sonuna sonucu ogrenmis olarak gireriz. gecen bu zaman, sinavi kazanan arkadaslar icin ileride guzel bir hatira olarak anilacak, kaybedenler icin ise her daim sovecekleri bir zaman dilimi... hepinize iyi hafta sonlari...
-
Üstad pareto açıklanmaya yakın olup olmadığı hakkında bilgi verir misin ona göre kitap siparişi vereceğim
-
Pareto sende birsey de allah askina tukendi herkes
-
@patakute ''Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi'' demek için pusuda bekliyordum, ama maalesef olmadı, özür diliyorum. haftaya artık
-
@patakute Hocam haftaya da razıyız. Haftaya olacağına dair bilgi aldınız mı?
-
@slimshady10, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Üstad pareto açıklanmaya yakın olup olmadığı hakkında bilgi verir misin ona göre kitap siparişi vereceğim @paretowilfrеdo
-
Whatsapta ki arkadaslar özel kalemi aradılar. Bakan hanım onaylamış her an acıklanabilir en gec pazartesi demiş özel kalem.
-
@atanamayan hocam gerçek mi bu
-
@sansebastianozn evet hocam. Hatta özel kalem geri dönüş yapmış arkadaşa.
-
@atanamayan o zaman bu gece açıklanır imzaladıktan sonra 20 dakikalarını alır denmisti
-
@atanamayan daha önceki sanırım 8.promosyon gece 12 de açıklanmıştı eğer gerçekten bakan hanım onayladıysa neden olmasın