11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@KamuAdayı Ah ne kadar da aydınlatıcı bi yazı. Ben bilmiyorum garantisi olmadığını. Bu nedenle girdiğim sınavlar asla olmadı iki haneli merkez uzmanlık sınavları taşra bize yakışmaz ama oradada gelene başvurup küsüratla kaçirmadim öylece bekliyorum demeyi çok isterdim ama hiç istemediğim guy sınavına bile hazırlanıyor ve bu açıklamayı sürecin içindeki birine nasıl yaptığımı anlamlandıramiyorum aksinin düşünülmesi komik. Bu süreçte herkesin bi besti vardır ama gelen her ilanada başvurmak zorundadır bakın altını çiziyorum zorunda. Ve şu nokta çok hassas sizin gibi beklememek için hepbirlikte biraz daha beklemek ilanın tarihinin geç gelmesini istemek. Bu ilan isterse sınava 1 ay kala gelsin ki 10 pro örneğidir 85 in altına düşmez. Bence siz bana söylediğiniz garantisi olmama mevzunu şöyle revize edin ilan geçte gelse puanın düşmesinin garantisi yok ama puanimi yükseltirsem en azından garantisi olmama durumlarını bire indiririm. Kolaylıklar dilerim hepimize.
-
@Müşrif
benim meselem puan değil hocam. çok şükür buna da başka sınavlara da girecek puanı aldım.
benim itirazım kendince ilanların aralıklı gelmesinin daha iyi olacağını düşünen insanların bencil olarak damgalanıp linç edilmesi. herkesin fikri vardır ya bu ne hışım. kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor ki. ben de isterim eğer hak ediyorsanız girdiğiniz o sınavlardan elenmemenizi, bir an önce işe girmenizi. ama olumlu sonuçlanmamış olmasının ceremesini neden sınava yeni giren insanlar çeksin. ya da en azından fikrini belirtebilsin. ben hala çok düşmese bile puanın en azından 90+ belli bir kesimin aradan çekileceğini düşünüyorum. ki ben p48 90 ile maliye teftiş, p22 91 ile vmy başvuracağım. maliyenin müfettişliklerinden biri olursa girmem sgkya tekrar. niye milletin önünü tıkayayım. böyle düşünenler vardır elbet.
Biliyorum beklemek zor dostlar, işsizlik zor. şu 1 senede bile çok yıprandım. kaldı ki yıllarca sınavlara girenler var. anlıyorum sizleri de ancak herkesin şartları farklı. o yüzden biraz anlayış ve empati dostlar.
herkes için hayırlısının olması dileğiyle... -
@KamuAdayı Kendi adıma linç ettiğimi asla düşünmüyorum aksine burası taşra yüksek puanlılar zaten merkeze gider algisina açıklık getiriyorum. İlanın geç gelmesini isteyenlerin fikrini söylemek ne kadar hakkiysa 1.5 yıldır gelmeyen ilanın akıbetini merakla bekleyen 1 gün bile fazladan beklemek istemeyenlerinde fikrini söylemek o kadar hakkı. Puanim kritikken olsun yüksek puanlı arkadaşlarım sevindi benimde yükseltmem gerek dediğim çok ilan olmuştur ancak şuan düşmeyeceğini bilmeme rağmen geç gelsin algısına empati kuramıcam. Ki benim empatiminde kurum için hiçbir ehemmiyeti yok Keyfine kalmış ne zaman isterse o zaman...
-
ETKİNLİK BAŞLADI️️️️️
-
Bakanlık ilana çıkacağı zaman kurumlarda olaylar duyulur mu sizce sgk da calısan arladasımla konustum hiç öyle bi duyum mevzu, yok dedi
-
-
Şu kurumlara atananlarda saçma sapan triplere girmez mi ya! Hiç öyle bir duyum mevzu yokmuş! Sanki kendisi atandığı zaman özel olarak arandı bilgilendirildi. Denetmen yardımcısısın gelip sana mi söyleyecekler! Bilmiyorsan arkadaşına de ki benim bu konuda bir bilgim yok bu mevzular bize yansımaz kulağıma gelen birşeyde duymadım ama ihtiyaç var ilan gelir inş de kapat telefonu. Doktor doktor konuşmalar. Kendisi atandı ya diğerleri gelmesin oraya orası ona özel o haketti!! Tövbe Ya RABBİ.
-
@LioN sakın lion hocam sizedemi sinirlendirdiler biz alisiktik çikolata sözlerine
-
O zaman ilan beklemeye devam hocam öyle duyunca birazda olsa acaba gelemeyecek mi demistim
-
@LioN (Ali Ece çıldırdı vol.3)
-
@LioN cok haklisiniz hocam ne cabuk unutuyolar yasadiklarini
-
@paretowilfredo sizi burda gormusken ustad sormadan olmaz yeni bir gelisme var mi:)
-
@LioN Kesinlikle katılıyorum..Sanki onlara danışacaklar alım için
-
Yine sessizlik çöktü yok mu bir gelişmemiz
-
Vala hocam ocak dediler onu bekliyoruz elimizde olan tek duyum ocak, ayı
-
7 Promosyonun yeterlilik sonrasi il tercih islemleri var, cok baglantili olmasada belli bir siraya koyma durumundan hareketle, bu atamalar sonrası gündeme gelebilir diye dusunuyorum. Ancak bir bilgim yok. Nasip olur da atanirsaniz yine sinavlara hazirlanmaya devam edeceksiniz zaten izin sonrasi ayaklarim geri geri gidiyor o derece. Ancak secenek yok fazla, bu da bir gercek. Herkes icin hayirlisi olsun insallah.
-
@Esbk-1 kim dedi ocak diye hocam
-
Hocam burda konusulmustu ocaga yetime durumu olabilir diye
-
arkadaşlar merhaba ben iktisat mezunuyum bu yıl mezun oldum sgk denetmen yardımcılığı hakkında bilgi verebilir misiniz her yıl ilan geliyor mu ve sınava nasıl çalışmak gerekiyor yardımcı olursanız sevınırım..
-
@düşlerülkesi
sorularınız için başlığın 2. iletisine bakabilirsiniz.