Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
halkbamkta ingilizce ve gy baya kasıntıydi. esnetmeleri sürpriz olmamışti. bundan esneme olmaz muhtemelen. bu arada ben de alan barajını gecemeyebilirim. sınırda gibi
-
Ziraat önceki sınavlarında napmışsa en iyi ölçü odur sınav zorluğu çok değişmez
-
Çoğumuz alanda gecemeyecegimizi söylüyoruz zaten o iktisat sorularını iktisat mezunları yapmıştır ancak hukuk da aynı şekilde detaydi muhasebenin 10 soru olması adaletsizlik oldu işletme maliye mezunları için eğer muhasebe de 20 soru olsaydı kara kara dusunmezdik daha adaletli olurdu dediklerinize katılıyorum yapacak hiçbir şey yok
-
Alandan kaç bekliyorsunuz arkadaşlar? Ben de size katılıyorum kolay demiş herkes ama saçmaydı sorular KPSS tarzına çok yakın gelmedi bana
-
Halkbank tahmini ne zaman ilana çıkar arkadaşlar, bilgisi olan var mı?
-
Ekonomi hukuku olmasi muhtemel.ticareti isaretlerken ekonomi olabilir diye dusunmustum.hem tanimsal olarak cok uygun hem de karma dedigi icin.ama guzel bir soru degildi icerik olarak bence.
-
Her bolumden alim olacaksa bolumlere gore sinav yapilsaydi keske.Herkesin alani olmayan cok fazla soru vardi.
-
@retro hocam ben onu marka hukuku yaptim .Acaba olur mu?
-
@jevons1 acikcasi pek sanmiyorum.ama net hatirlamiyorum.o yuzden aciklaninca gorecegiz artik.
-
Üşenmeyip sorulara itiraz eden olur mu acaba hiç
-
@retro zor değildi ama bence genel olarak yüzeysel sorulardı ve problemli sorular vardı işte karma hukuk dalı sorusu gibi
-
hukukla, ingilizce belirleyici olcak. malum uygulamada yapılan anketlerden de bu anlaşilıyor.barajları geçmek yetmeyebilir. gk, ingilizce ve hukuktan gelicek puanlar önemli.
-
bankanın geçmişine bakarsak en son 2018 sınavında uzmanlık sınavı açmıştı ben girmemiştim fakat giren arkadaşlarımdan biliyorum şuan halihazırda uzman yrd olarak görev yapıyorlar ve o sene 4-5 ing yaparak kazanmışlardı.
yine müfettişlik, uzmanlık ve katılım şeklinde alım yaptı hatta o sene sadece tek bir ünvana başvuru şartı yoktu hepsinden ayrı ayrı para yatırmak şartı ile başvurulabiliyordu.
ingilizce sorusu 20 tane idi ama kılavuzda baraj olarak göstermemişlerdi alanı gky yüksek yapan ing olmadan kazandı ama sadece katılım için bu oldu.
uzmanlıkta ingilizce her nedense esnemedi . hatta 70-75 ile mülakata kalamadılar uzmanlıkta ing önem arz ediyordu baraj dahi yazmamalarına rağmen ️
katılım istanbul ise 60 puana kadar düşmüştü ingilizce dikkate alınmadı.
bakalım bu sene hem 40 soru hem açıkça baraj yazıyor şahsi düşüncem esnemez gibi ama bakalım hayırlısı. -
@sahnr sizin nasil gecti?
-
@jevons1 iyi gibi vakıfa göre kolay geldi sorular (hukuk hariç çünkü iş huk. hmk vs çıktı)
-
@sahnr 2018 de niye giremediniz hocam?Birde siz katilimdan mi girdiniz?
-
@jevons1 aa pardon hocam. 2018de yine iki merkezdeydi sınava başvurdum ama maalesef gitmedim özel nedenim vardı.
-
@jevons1 evet katılım ist
-
@sahnr hayirlisi olsun hocam
-
Arkadaşlar sınavın ne zaman açıklanacağı ile alakalı olarak herhangi bir duyum alanınız var mı acaba ?