17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@yemre6606 meslek nedir abi (arkadaş abi dediğine göre) 66 doğum tarihiniz değil inşallah
-
olmadı buda gol değil bugünde sonuçlar yok Allah sabır versin arkdaşlar.
-
@hll ben dükkanı birden sonra kapatıyorum. 12-1 arası açıklanıyormuş genelde.
-
Kritik dakikalardayiz. Ama netice belli; yine aciklanmiyacak.kimsenin umrunda degiliz ya kendi kendimizengin kuruntu yapıyoruz. Umarım yanilirim
-
@AR15 yok kardeş 66 yozgatın plakası. Sgk denetmeniyim
-
@yemre6606 sizin sabrınız gelişkindir. Sgk mülakat açıklamama rekortmeni.
-
Bakan soylu siirtten sonra Konyaya gitti konya mitingiyle alakali bir icerik bugun girilecektir o da gelmedi hala bizim sonuclarla beraber simdi onuda yukluyorlardir belki
-
@AR15 bu durum son döneme özel. Bizim zamanımızda çok çabuk iş başı yapmıştık
-
@hakimbey kaymakam adayı olamadık belki ama "falcı adayi" oluruz
-
@yemre6606 sizin zamanınız hangi zamanlardı
-
@AR15 2013 girisliyim ben. 4.promosyon
-
Bizim zamanımızda deyince Abdülhamid zamanında gibi bir şey canlanıyor insanın gözünde Daha çok yeniymiş.
-
@yemre6606 abi hani mülakat çıkışı konusacaktık çıktım yoksun ama unutmamana sevindim
-
@heseyeri kardeşim. Sen yemekhaneye gelmedin. Ben yemekten sonra hemen yukarı çıktım. Seni sordum. Gitti dediler 3 arkadaş sırasını bekliyodu.
-
@yemre6606 haklısın abi ben yemege inmedim hemen çıktım o zamandan beride burda sessizce bekliyorum
-
@heseyeri pusudasın sen. Farkındayım: )
-
Aradım. Yatın uyuyun aciklamayacagiz dediler dostlar bugün de umudum tükendi. Gün içinde başka şeylerle meşgul olunca aklıma gelmiyor da bu geceler bizi tüketti
-
@yemre6606 aynen abi gece giriyorum arkadasların yazdıklarını görünce benide bi heyecan sarıyor ama sonuç değişmiyor
-
@heseyeri sürecin uzaması bi yana uzadıkça saçma sapan rüyalar görüyoruz. Kazanırsam eğitimde anlatırım artık. Burada anlatilmayacak kadar saçma bi rüya: )
-
@yemre6606 ben de rüya görüyorum da ne gördüğümü hatırlamıyorum. Bir sabah tam ehliyetsiz bir şekilde uyanmaktam korkuyorum