BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
ben de hukuk kısmı için 89 ile başvurmuştum olmamış. hukukçu arkadaşlar nasıl bir yol izliyorsunuz acaba bu süreçte başvurduğum olmayan kaçıncı ilan bilmiyorum artık ne yapıcam şaşırdım
-
Sınav giriş belgeleri hakkında bir bilgisi olan var mı?
-
@işsizmühendis aradım bilgi verecekler sitede
-
Giriş belgeleri erişime açıldı arkadaşlar.
-
Kalem, silgi kurum tarafından mı verilecekti
-
Arkadaşlar geçmiş olsun. Hiç konuşulmamış sınava katılımda yüksek gibiydi.
-
Bence bilgisayar muh. Zordu hep matematik , sizin nasildi muhendis arkadaslar
-
Elektrik-elektronik gerçekten zordu. Çalışmıştım lakin salladığım oldu boş bıraktığım oldu. Hayırlısı diyelim.
-
3-4 tane türkçe, 10-11 tane sayısal mantık desek gerisi alan sorularıydı. Manyetik alan vardı bi tane. Olasılık, ters matris, snr sorusu falan aklıma geldikçe güncellerim burayı
-
Sonuçlar ne kadar sürede açıklanır acaba?
-
2018 alımında 60 günde, 2019 alımında 45 günde açıklanmış. 2018'de 71 kişi, 2019'da 120 kişi alınmış. Bu sefer bir ay bile sürmez tahminimce.
-
Açıklanma tarihi hakkında herhangi bir bilgisi olan, kurumu arayan soran var mı acaba ??
-
Sanırım sorular da açıklanmıyor, bir an önce sonuçlar açıklanıyordur umarım
-
@gugukkusu1 Kurumu az once aradim siteyi takipte kalmamiz soylendi baska bir bilgi verilmedi. Bir fikri de yoktu konustugum kisinin
-
Puanlar da açıklanmıyor diye biliyorum.
-
1 ay oldu bilgisi olan var mi ne zaman aciklanir ?
-
Ben aradım ama ulaşamadım maalesef
-
Ogle arasindan sonra ben de arayacagim hocam. Alt tarafi bir test sonucu aciklayacaklar
-
Kurumda çalışan bir arkadaş varsa, benimle iletişime geçebilir mi??
Yazılı sınav sonuçları açıklandıktan sonraki sürecin ne kadar zaman sürdüğünü merak ediyorum. -
Açıklandı yazılı sınav sonuçları