STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@herkesesu 120 144 yuzde 20 vardi
-
@ymn onu hatırlayamadım hocam
-
@ymn aynen 20
-
@ymn yok bu başka soru. T0 t1 t2 dönemlerini vermiş, Zincirleme gsyh soruyordu. O senin dediğin başka soru. Evet onun cevabı yüzde 20
-
@herkesesu 7 miydi onun cevabi ikinci dönem falan diyodu
-
@srkn1990 cozumu nasildi
-
@ymn zincirleme hacim endeksinin mi
-
@gamador dediğinize itirazım yok ama e ve f malları için için zorunlu ve lüks mal diyip şıkta fiyat esnekliği ile ilgili bilgi vermişse bu da cevap olur ama e ve f mallarının gelir esnekliği ile ilgiliyse cevap tektir sizin dediğiniz gibi
-
Aslında iktisat sorularini hatırlayanlar var mı
-
@srkn1990 ben öyle yaptım
-
@herkesesu emin değilim
-
başka soru hatırlayan yok mu?
-
@herkesesu tobin sorusunun cevabı 2 mi? Ve bir merkez bankası sorusu vardı. Varlığa dayalı teminat mı olacak?
-
Uluslardan Rusya'nın Kırım'ı işgali ile ilgili olan soruda B kitapçığında a şıkkı kırım-donmas mıydı yoksa tam tersi miydi? Barajı geçip geçmemem buna bağlı da.
-
@ymn her dönemin miktarı alıp bir önceki dönemin fiyatı ile çarpıyorsun
-
Benim hatirladiklarim merkantalist ihracat fazla ithalat az, faiz düşer gelir değişmez, malın kendi fiyatı,.dara kaybı, 1 hafta vadeli repo faizi, mb görevi olmayan kamu harcamaları, ricardo, likitide etkisi portföy çeşitliliği vardır, işgücüne katılmayan 10 (ama emin değilim bu sorudan), monopol sorusu 18, monopolcu rekabet farklistirlmis mal ve çok sayıda firma, enflasyon hedefi yüzde 5.
-
@yapitbilinen varliklarin değeri/yenileme maliyetiydi demi
-
merhaba arkadaşlar inşaattan giren arkadaşlarla soruları istişare edebiliriz.
-
@yapitbilinen tedbirlerle ilgili olan soru muydu altin falan vardı şıklarda
-
@herkesesu 7 mi cevap kesin mi