2016 Aralık GUY Sınavı
-
Çok şükür dostlar sizler nasılsınız? Dün aradım gib'i, anlatmıştım durumu. Bugün şimdilik yeni bir gelişme yok. Sizde ne var, ne yok?
-
Bu gece yine gelmeyeceğini bile bile dpb'yi bekleyeceğiz demekki.
-
@paretowilfredo reis güldük eğlendik. Hadi ilanın geleceğini söyle artık.
-
@paretowilfredo reis ilanın geleceğini söyle yalan olduğunu biliriz ama inanırız biz yine sana. Herkesin enerjisi bitmek üzere. Eriyoruz...
-
Ben bi kendimi diyodum ama herkes benim gibi sanırım işte bu kötü bi şey
-
burda koskoca bir mazi yatıyor
-
Bazen vakti zamaninda hukuga puanim yettigi ama yazmadigim icin cok uzuluyorum aslinda. Bir yilda ne kadar hukukcu alimi oluyor, ne kadar iibf alimi...
Ah benim yol arkadaslarim..insallah su ilan gelsin ve hepimiz isimize hayirla girelimde, erteledigimiz her seyi mutlulukla yasariz artik insallah
-
@miss-smith Hocam ilan gelsin tüm foruma çay ısmarlayacağım
-
Off hadi biri çıkıp ilan şu gün gelcek çok sağlam duyum aldım desin
-
Bence kimse bundan sonra tek bi kelime daha etmesin. Neden biliyo musunuz? Çünkü inanırım.
-
@karakalpaklı yalan da olsa inanmak istiyorum. Aylar öncesinde bi sürü insan çıkıyordu duyum aldım diye şimdi niye yook
-
İnsanlar gülüyordu de
Trende, vapurda, otobüste,
Yalan da olsa hoşuma gidiyor, söyle.
Hep kahır, hep kahır, hep kahır
Bıktım be.Yalan da olsa ilan geliyor deyin.
Cem Karaca üstada rahmet olsun.
-
Buralar çok sessiz, ilan bu hafta da yok heralde ya. Hiç sesiz sedasız duyumsuz falan çat diye gelmiş mi bu ilan ?
-
Bari ilan gelmiyor,gecikiyor açıklanmayan mülakat sonuçları açıklansın 7 8 adet mülakat sonucu açıklanmadı...
-
Herkes ipin ucunda bence duyumcular, fisfiscilar kendilerinin fetocu ilan edilmesinden korkuyorlar ve herkes susuyor.Su devirde canı sıkılan dava açıyor .Kimse bu riski almıyor sanırım.
-
off bıan önce cumaya ışınlansak beklemek cok kötüüü
-
@İnmyheart cuma kesin mi sanki
-
Persembe gecesi kandil değil mi ? O gece gelir belki ilan.. Bizi 16 aydır bekletenler gunahlarina kefalet olsun diye o geceyi seçip bizi mutlu etmek istiyor olabilirler
-
@paretowilfredo hocam birşey biliyorsunuz da kesin değil diye mi paylaşmıyorsunuz yoksa bizimle ? Eğer öyle birşey varsa no problem yani söyleyin
-
en azından bıraz umut var o gun için @TugayÇ