2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aksaçlı aa ah ahh inşallah inşallah
-
Artık sgk açıklansın arkadaşlar basvurmasin bunun için twit atmamız lazım
-
Burada açıklamaları var Sayın Bakanın https://www.youtube.com/watch?v=MbnvsV2JO-I
-
Haber sitelerindede çıktı haber.Bakan konuşmasında mayıs ayında sınavı yapıcaz diyor.
-
Para sadece makro da olan kısım var ya ordan geliyo para banka ayrı yok gençler bende Bi sürü tablo var hiç birinde para banka yok
-
Sakarya'dan müjdeli bir haber vermek istediğini açıklayan Ağbal, "Başbakanlıktan da onayı çıktı. Gelir İdaresi Başkanlığına 2 bin gelir uzman yardımcısı alacağız. Sınav iznini Başbakanlıktan aldık. 10 Nisan'da bütün genç mezun arkadaşlarımızı davet ediyorum; Gelir İdaresi Başkanlığının açacağı sınava müracaat edin. Vergi dairelerimizde, Gelir idaresi Başkanlığımızda çok güzel hizmetler yapın" diye konuştu
Ağbal, 2015-2016 KPSS'den yeterli puan alanların sınava müracaat edebileceğini, MAYIS AYI içerisinde de SINAVIN yapılacağını aktararak, "Böylelikle Gelir İdaresi Başkanlığı hizmet ordusuna 2 bin genç arkadaşımızı katmış olacağız. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Vergi dairesinde görev yapmak, çok önemli bir iştir. Güler yüzlü hizmet anlayışını merkeze koyan bir noktada bu arkadaşlarımızı yetiştireceğiz. Devlete, millete hizmet edecekler. Sapanca Vergi Dairesinde çalışacak, görev yapacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum."
-
@ddguy makrodaki para derken dostum anlamadım
-
@aksaçlı paranın özellikleri M1 m2 filan geciyodu kısa bi şekilde o kısımdan geliyo soru ben para banka yapamıyorum çok araştırdım
-
@aksaçlı makro da kısa bi şekilde geçiyo para
-
@ddguy anladım kardeşim tamamdır hallederiz inşallah
-
20mayis cumartesi sınav olur normalde 28 mayısta olması gerekirdi ama o gün KPSS var.daha önceki başvuru 10ekim -28 Ekim başvuru 28 kasım sınav şeklindeydi .Kız en son bakanın videosunda sınav Mayıs ayı içinde olacak dedi
-
@siyasetbilimci bu da kpss de gk gy in gümlemesi demek..
-
Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu yolda emeğini veren herkes Allahın izniyle karşılığını hayırlı bir şekilde alır. Sınav tarihi belli ancak gib insankaynaklari bizimle paylaşmıyor. İlanı bekleyin denildi. Hayırlısi olsun artık bu kadar süre bekledik bi kaç gün belkide bikac saat daha bekleriz sıkıntı olmaz. Herkesin bu mübarek gününü de kutluyorum. Yeni basligimizda hayırlı olsun
-
@Dick-Advacoat buralarda mısın ?
-
@Mustapha bakanın ağzından bal damlamis resmen yaaa
-
@aliveli noldu hocam bi sıkıntı mi var @Dick-Advacoat ilgili
-
@ddguy bir sıkıntı yokta , guyu çok istiyordu ama epeydir ses yok kendisinden
-
@aliveli iller diyorum kulislerden ses yok mu
-
@siyasetbilimci yanılıyorsun dostum.20 mayısta sınav olma ihtimali %0. 21 mayısta gk-gy sınavı var...
-
@ddguy bildiğin GUY damlamış resmen