KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@ali hocam adalet bakanlığı artık 10 katip alacaksa 50 kişi çağırıyor o puan seni mülakat listesine atar.
-
Arkadaşlar bir çoğunuzun mülakatlı alımlara yönelmekten başka çaresi görünmüyor.
Mülakatlar için ne yapmalıyız, nasıl bir süreç bizi bekliyor, kaç puana düşer, mülakat sonucu nasıl bir süreçle karşılaşırız? Bunları konuşmamızda fayda var. 68 puanla merkezi alımla atanma ihtimaliniz neredeyse yok denilecek kadar az. Bu nedenle şunu düşünmekte fayda var? Mülakatlı alımla hangi sınava girebilirim? Bunlara yoğunlaşmalısınız.
-
@Antimülakat sağlık ve ilahiyat mezunlarını istisna tutmakta fayda var
-
işletme yönetimi mezunuyum 87.3 puan 3167 sıralama atanabilir miyim atabilirsem hangi atamada olur şimd,den teşekkürler
-
3163 Aşağıdaki önlisans programlarından birinden mezun olmak.
1163 - Endüstriyel Yönetim
1206 - İşletme Organizasyonu ve Çiftlik Yönetimi
1207 - İşletmecilik
1254 - Orta Kademe Yöneticiliği / Orta Kademe Yöneticilik
1333 - Ticaret ve Yönetim
4296 - İşletme Yönetimi
5339 - İş İdaresi
5341 - İşletme
5366 - Tarımsal İşletmecilik
6176 - Genel İşletme
8603 - Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı
9253 - Tarım İşletmeciliğiNiğde Üniversitesi Memur Niğde 5 85.211
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Memur Kırıkkale 7 85.134
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Memur İstanbul 1 85.934
Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Memur Zonguldak 7 85.381
Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Anbar Memuru Zonguldak 3 84.918Taban puanlara bakarak atanma ihtimalin oldukça yüksek kardeşim . Tabi alım sayısını çok minimize etmezlerse diye de ekleyelim.
-
teşekkür ederim inş etmezler
-
@aliveli pc programlama mezunuyum CEH sertifikam ve B sınıfı ehliyetim var 78,555 tercihlerde nasıl bir yol izlemem daha doğru olur? Teşekkür ederim..
-
@aliveli evet haklısın sağlık ve ilahiyat kısmında istisnai bir durum söz konusu, alım fazla oluyor.
-
@Mutlu-Aktürk alan dışılara başvur hocam puanın kötü değil ama bölümünde alım düşük
-
@Mutlu-Aktürk sertifikanın tercih kılavuzunda kaç ile gösterildiğini tespit et o mesleklere ağırlık ver
-
@Mutlu-Aktürk hocam özel şartlarda elde etiğiniz sertifika üzerinden alım yapan kadrolarda o sertifikaya sahip kişi sayısı az ise puanınıza gelme ihtimali yüksek, mevcut şartlarda 85 puanın altında kapatmamış bölümünüz, alan dışı dediğimiz açıktan alımlara başvurmanızı tavsiye ederiz.
-
@Antimülakat @aliveli bölüm alımlarının farkındayım peki alan dışı olarak nerelere tercih yapabiliyoruz itfaiye arff memuru gibi tercihler yapabiliyor muyuz?
-
@Mutlu-Aktürk hocam tercih kodu olarak 3001 belirtilmişse yapabilirsiniz
-
@aliveli & @Antimülakat desteğiniz için çok teşekkürler...
-
2016-1 kontenjanları DPB tarafından yayımlandı. 10 bin 144 personelin alınacağı bu atama döneminde belediyeler uzun bir aradan sonra 348 personel alımı yapacaktır. Belediyeler dışında 20 adet de sözleşmeli alım yapılacaktır. Hangi belediyenin kaç personel aldığını aşağıda tablo halinde veriyoruz.
Öğrenim Düzeyi Zabıta Memuru İtfaiye Eri Toplam
Orta Öğretim 10 41 51
Ön Lisans 171 37 208
Lisans 98 11 109Belediye Zabıta Memuru İtfaiye Eri /İtfaiyeci
1 Küçükçekmece 20 (ön lisans) –
2 Lüleburgaz 5 (ön lisans) 6 (ön lisans)
3 Lüleburgaz 10 (ortaöğretim) 6 (ortaöğretim)
4 Lüleburgaz 4 (lisans) –
5 Bursa 5 (lisans) 5 (ön lisans)
6 Bursa 25 (ön lisans) 35 (ortaöğretim)
7 Gündoğmuş (Antalya) 1 (lisans) –
8 Ayvacık (Çanakkale) 3 (lisans) 3 (ön lisans)
9 Kadıköy 5 (lisans) –
10 Kadıköy 15 (ön lisans) –
11 Karatay (Konya) 3 (lisans) –
12 Karatay 8 (ön lisans) –
13 Sarıkamış (Kars) 4 (lisans) 6 (lisans)
14 Rize 5 (ön lisans) 5 (ön lisans)
15 Rize 5 (lisans) –
16 Karşıyaka (izmir) 1 (lisans) –
17 Arnavutköy 45 (lisans) –
18 Haliliye (Şanlıurfa) 23 (ön lisans) –
19 Haliliye (Şanlıurfa) 7 (lisans) –
20 Pamukkale (Denizli) 10 (lisans) –
21 Şahinbey (Gaziantep) 5 (lisans) –
22 Şahinbey (Gaziantep) 45 (ön lisans) –
23 Zeytinburnu 25 (ön lisans) –
24 Kaçkar (Rize) – 1 (ön lisans) 2 (lisans)
25 Makine Kimya Endüstrisi (Sözleşmeli) – 9 (ön lisans)
26 Elektrik Üretim A.Ş – 11 (ön lisans) - (Sözleşmeli)Senin bölümünden sadece bu üç tanesine alım olmuş.
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru İstanbul 5 87.156
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru İstanbul 5 86.330
Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Kırklareli 2 89.452 -
Merhaba muhasebe mezunuyum 71.86 puan aldim ve tercih yapma konusunda bilgi sahibi degilim yardimlariniz icin tesekkur ederim
-
Merhaba bn çocuk gelişimi mezunuyum 65küsür aldım kpssden tercihlerdee ne yapmam gerekli acaba?
-
@yüksel.mihriban hocam merkezi alımlar için puanınız düşük , açıktan müşakatlı alımlara ağırlık verin
-
Doğuya tercih yaparsam şansım olduğu söyleniyor peki bu bilgi yanlış mı hocam? Bu alımlar ne zaman nasıl olcak acaba?
-
@yüksel.mihriban hocam yapın tabiki ama hem ilk alım hem mülakatsız o uüzden zor dedim