@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ben duymadim bu sekilde dostum olani da duyurmustum ama sorusturuyorum yeniden. @politics06
Selamlar .
Avukatlıktan geçişi de soruşturabilmeniz mümkün müdür ?
CNN Turkte alt yazida 4000 hakim ve savci alinacak yaziyordu ancak haberle ilgili ben birsey bulamadim duyunu olan var midir?
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ben duymadim bu sekilde dostum olani da duyurmustum ama sorusturuyorum yeniden. @politics06
Selamlar .
Avukatlıktan geçişi de soruşturabilmeniz mümkün müdür ?
@aslan-reyiz
Şimdi ne yapayım bilemedim.İşe güce mi odaklanayım .Ne zaman netleşir ki durum. Teşekkürler aslan reyiz.
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@gizemce, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz bence mayıs olabılır
Keşke olsa ama avukatlıktan alımlar kaldırılmış ve idari 2 yılda bir alım yapacak denmiş .Adalet akademisi başkanı zaten ihtiyacın karşılandığını söyledi.Son iki alımdır da adlilerden alıyor.Tabi burası Türkiye günden günden her şey değişir.
Avukatlıktan alımlar tümden mi kalkıyor yoksa idari hakimlikte mi kalkıyor acaba?Yasal düzenleme ne zaman ,2018 den itibaren mi
2018 den itibaren mi kaldırmayı planlıyorlar vs başka bir bilginiz var mı lütfen paylaşır mısınız?
Kim bu tugrul hoca? Allahini seven ustume link atsin
Arkadas anlamiyorum ya!
Madem listeler hazir o zaman neden bekliyorsun?
Hadi madem beklemeni gerektiren durumlar var bizim bilmedigimiz, o zaman bi tarih ver ki bizde gunlerce heder olmayalim.
Ya cok mu zor empati kurmak,cok mu zor kolaylastirmak?
Arkadaslar bi abdest alip vakit namazindan sonra 4 rekat hacet namazi kilin her rekatta fatihadan sonra ayetel kursi.ihlas,felak.nas ve insirah okuyup dua edin ortamdan uzaklasin tahatladiginizi goreceksiniz samimi bie tavsiyemdir
@mmrtz aynen oyle, yok uyuyamiyorum kafayi yicemler,aciklansin artik bilegimi kescemler,yok duyum varmi diye yalvarmalar...bu nedir ya asil sizler kac yasinda insanlarsiniz da cocukca triplerdesiniz.herkes emek vererek kazaniyor zaten sinavlari gerisi Allah a emanet
@maldırık, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@berdinyen ya hocam yok artık bu kadar da abartmayın, ne olmuş yani bir şaka yapmış kimisi bunu densizlik olarak görür, kimisi eğlenceli görür bu kadar abartmayın
Aynen katiliyorum, siz bu kadar gerginsiniz diye herkeste sizin gibi olmak zorunda degil.bende sonuc bekliyorum ve gayet rahatim ilk gordugumde heycanlandim sonra güldüm siz ne abarttiniz ya
Arkadaslar saka bi yana da gercekten su uzerinizdeki elektrigi atin, nasipte varsa olur, kimse onune gecemez.Allah var Gam yok
Isinizi tam manasiyla Allah a birakmadiginiz icin bu gerginligi yasiyorsunuz, oysa siradan bi saka ama o kadar materyalist dusunuyorsuniz ki bi birakin ya gidin rahatlayin kafanizi dagitin masipte varsa olur zaten burada kendinizi ota güle heder etmeyin