Arkadaşlar az önce kurumu aradım, çok az bi süre kaldı dediler, 15 ocakı bulur mu dedim yok hayır daha erken dediler, sanırım bu kez yaklaşıyor yaklaşmakta olan
politics06
@politics06
politics06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
...
Geçtim dünya üzerinden
Ömür bi nefes derinden -
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@rabia89 Hangi kurum sinavlari hocam ne gelen var ne giden
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Bir süreç ne kadar zor ve yıpratıcı olabilirse o kadar zor ve yıpratıcı 2016 dan sonra mezun olanlar için
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Ben elemeyi geçemedim lakin sınav baştan itibaren yanlış ilerledi ve bu raddeye gelindi. Verilen emeklere şahidiz klasik sınava giren arkadaşların hakkı her durumda korunur umarım
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
...
Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı
İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı. -
@paretowilfredo Hocam 85-90 puanlarla ortada kalıyoruz. Suç bizde de var kulis noktasında haklısınız ancak devlet büyüklerimiz birilerinin yeğeni oldugu için acılan kadroların veya bastıramadığı kurum içi kulislerinin zararını gördüğünde-liyakatın gerekliliğini fark ettiğinde - umarım çok geç olmaz zira çok ah aldılar, alıyorlar.
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Üzülmesin ağlamasın belki gelirim yanına
...
Ben yandım eller yanmasın, sevdalılar ayrılmasınMusa Eroğlu
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ÖNEMLİ!
Son dönemlerde kurumiçi ilanlar/ilan söylentileri daha da ilerlemeden herkes yapılan organizasyonlara katılmalıdır,'ben olsam ne fark eder olmasam ne fark eder' diye düşünmeyin düzenlenen twitter etkinlikleri katılım sağlanırsa faydalı olacaktır.
Twitter hesabı açmak birkaç dakikanızı alır arkadaşlar, tweet atamıyorsanız da sadece rt de etkili olur, bu anlamda her a grubu öğrencisi bi twitter hesabı açmalı mümkün olanlar ikinci hesabı da açmalı(birini tarayıcıdan diğerini uygulamadan kullanabilir).Mümkün olduğunca çok tweet atılıp tag gündemde tutulmalı.(Twitter'ın izin verdiği kadar tweet atmanızı rica ediyoruz, hepimiz için)
Bir sonraki yüzlerce kişilik bir ilanda daha kurumiçi yazısını görmemek ve bir güz dönemini ilansız kapatmamak için tüm iibfliler birbirine destek olmalıdır!
-
ÖNEMLİ!
Son dönemlerde kurumiçi ilanlar/ilan söylentileri daha da ilerlemeden herkes yapılan organizasyonlara katılmalıdır,'ben olsam ne fark eder olmasam ne fark eder' diye düşünmeyin düzenlenen twitter etkinlikleri katılım sağlanırsa faydalı olacaktır.
Twitter hesabı açmak birkaç dakikanızı alır arkadaşlar, tweet atamıyorsanız da sadece rt de etkili olur, bu anlamda her a grubu öğrencisi bi twitter hesabı açmalı mümkün olanlar ikinci hesabı da açmalı(birini tarayıcıdan diğerini uygulamadan kullanabilir).Mümkün olduğunca çok tweet atılıp tag gündemde tutulmalı.(Twitter'ın izin verdiği kadar tweet atmanızı rica ediyoruz, hepimiz için)
Bir sonraki yüzlerce kişilik bir ilanda daha kurumiçi yazısını görmemek ve bir güz dönemini ilansız kapatmamak için tüm iibfliler birbirine destek olmalıdır!
politics06 tarafından gönderilen son iletiler
-
@zubizubi, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Allahını seven üstüme bir ilan bir duyum atsın
Bence A grubunun uzerine toprak atilsin
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar bi wapp grubu mu kursak?
-
RE: 2020 yds eylül sınavı
Mayis sinavi eylule ertelendi ama eylul icin basvurular alinmadi, yani eylul sinavina hazirlanan arkadaslar icin basvuru acilmadi, mantiken yapilmali
-
RE: 11.Promosyon SGK Hk.
@Müşrif, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@Su28A İşte o zaman şampiyonlar ligi olabilir.Tahmin etmek mumkunatsiz ama en iyi tahminimi 87 88 olur.
+1
Arkadaşlar gelmesi en mümkün ilan SGK Denetmenlık, lütfen etkinliklere katılalım, alımda sıralamaya giremeyeceğini düşünen arkadaşlar da katılsın ki yüksek puanlılar piyasadan çekilsin bi sonraki ilanda sıra onlara gelsin. -
RE: KPSS ertelenir mi?
@Cerkes46 Hocam size gore iyi niyetle yazdiginiz ileti de bile orta yolu bulmak yerine soyleminizi dikte ediyorsunuz. Diğer arkadaşlarımız söyleminden vazgeçip orta yolu bulmaya çalıştı, lütfen iletilerinizde bunu dikkate alınız.
-
2018 +85 puanim var ama umut edip surekli beklenti icine girip mulakattan elenip gelmeyen ilanlardan, ailemden surekli para talep etmekten ve surekli ders calismaktan yoruldum.
-
@Cerkes46 Hocam ben suan durumu kabullenmek istemiyorum zira ortada sadece yorumlardan cikarabilecegimiz sonuclar var, kurumlardan resmi aciklama yok. Ve ulkemizde siyasi atmosfere gore durumlar sekilleniyor bu nedenle kurumdan tam tarih gelse bile bom bos beklemek kendi emegimize haksizlik olur. 2018 puanlilarin hepsi ve puani olmayan surecin icindeki herkes birbirine destek verirse adalet yerini bulacaktir.
-
@Cerkes46 Hocam ortadaki gercek maalesef bizim icin gecerli bi sebep olamiyor ne gecen zamanimizi ne de puanlarimizi geri getiriyor. Biz 2018 puanlilara iadei itibar olarak sinava dahil edilmesi gerektigini 2020 icin yeni ilanlar verilmesi gerektigini dusunuyoruz.
-
RE: 2020/1 İlkbahar YDS
@gfdsgsda hocam günlük kaç saatlik bi çalışma tavsiye edersiniz?