Kulak koptu galiba
zubizubi
Yasaklı
zubizubi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Ösym bence reklam almali baska bu kadar tiklanan sayfa var midir?
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Willsmithh ben komple ozetleyeyim,
Sikayetde, 10 gun icinde ihaleyi yapan kuruma sikayet karar 10 gun, 21 .maddenin b ve c bendine gore sikayet 5 karar 10 gun,
Itirazen sikayette Kamu ihale kurumuna 10 gunde itirazen sikayet 20 gunde karar ve 5 isgunu icinde taraflara bildirilir , itirazen sikayetin 21.maddenin b ve c bendine gore itirazen sikayet 5 gun karar 10 iş gunudur, son olarak itirazen sikayette eger kurum ihaleyi iptal karari alirsa 5 gun icinde itirazen sikayet olur insallah dogru yazmisimdir -
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Artik aciklansada kimse inanmayacak, koca bir nesli aylik 5 bin lira icin heba ettiler, ya ilan vermediler ya da ilan verip aylarca aciklamadilar
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
25 26 gunde sinav aciklamak sizcede cok degil mi? Yazik ya bizleri bu kadar bekletmek gercekten cok uzucu,eskiden ygs lys sinavina girenleri 8 gunde acikliyorlardi o zaman milyonlar giriyordu burdaki sayi 10 15 bin arasi 25 gun, hergecen yıl osym kendini daha cok gelistiriyor...
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo hocam Allah askina sayistay gelecek deyinde bari oturup ona calisalim ilan yok bisey yok ders calismakda anlamsiz geliyor su an ne yapalim bilmiyorum
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@2pacalypse galiba tam da dediginiz gibi olacak, bana nasip olursa eylulde bile baslamaya raziyim artik cok yoruldum yillardir bu surec yipratti beni, inanin beklemek o kadar zor ki, cok zor geliyor bana , hakkimizda hayirlisi olur insallah bekleyecegiz artik Rabbim neylerse guzel eyler
-
@evladıthemis türkce konusamayan insanlar bizden yds istiyor yazik gercekten cok yazik nasil o makamlara geliyorlar anlam veremiyorum
-
RE: 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
@LioN sayistay baskanina bi mail atsak cevap verirmi ki acep
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ya bu gece gel ya da bu gece gel
Ya bu gece gel ya da bu gece gel :))
zubizubi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HESAP SİLME
@zubizubi, içinde söyledi: HESAP SİLME
@mk-ank, içinde söyledi: HESAP SİLME
@empatiyap Hesabı kapatma seçeneğimiz mevcut hocam. Tamamen silmemiz teknik olarak mümkün değil. Dilerseniz kapatabiliriz
Hocam hesabimi silebilir misiniz ?
Benik hesabimi neden kapatmiyorsunuz ya benden sonra yazani kapatmissiniz beni kapatmamissiniz
-
RE: HESAP SİLME
@mk-ank, içinde söyledi: HESAP SİLME
@empatiyap Hesabı kapatma seçeneğimiz mevcut hocam. Tamamen silmemiz teknik olarak mümkün değil. Dilerseniz kapatabiliriz
Hocam hesabimi silebilir misiniz ?
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
2019 kamu yonetimi ve uluslararasi iliskiler sorulari elinde olan var mi ?
-
@paretowilfredo cok sagolun hocam hayirli aksamlar
-
@paretowilfredo icislerinden il planlamayi bekleyelim mi yoksa kabul edilmedi mi ?
-
@paretowilfredo hocam forum cok sessiz siz de cok sessizsiniz, calisma uzman yardimciliigi hakkindaki duyum veya herhangi bir duyumunuz varsa paylasabilir misiniz? Pandemi ilansizlik artik iyi haberlere hasret kaldik hocam
-
@2pacalypse bekleyelim sonu guzel olur inşallah bende agustos sonu eylul basi bekliyorum sonuclari uzatmazlar gibi aralikta oldu sinav gvs falan yapilmistir heralde
-
@RootofAllEvil o kadar surmez hocam 1 ay maksimum 1 ay 1 hafta icinde aciklanir cunku mulakatlar 1 ay ertelendi sonucta kendi takvimleri var ve ona uydurmak zorundalar
-
@2pacalypse galiba 2016 da idari erken aciklanmis bilginiz var mi