Gıcık sorular coktu. Herkes eminim ki o kadar basit sorularda hatalar yapmıştır ki şu an canımızı sıkan da odur sanırsam
birsorumolacaktı
@birsorumolacaktı
birsorumolacaktı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@revenge hocan dediyse kesin iptal dir zaten
-
@city-of-justice üslübunu değiştirmelisin. Kendine göre bir takım doğruların olabilir ve her dakika kendini haklı çıkarmaya çalışarak yatağa huzurlu girme derdindesin anlıyorum ve hakkını araman da hoş. Ama doğru veya yanlış karşılıklı argümanlar sunuluyor ve kendi argümanlarını doğa kanunları olarak görme. Bir kaç hukuk terimi tartışmak yerine daha iyi yapsaydın da bu koşullara düşmeseydin en iyisiydi bence
-
@burcumeral :::)))) size de inanan çıkıyor ya ona yanıyorum :))))))
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Artık 1.ile 300 arasında hiçbir fark olmadığı bir aşamadayız.İlk 300'e giren artık herkes başarılıdır. O sebeple kim olur olmaz bilinmez fakat hakeden kişiler bu mesleğe girer inşallah
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
Arkadaşlar merhaba , açıkçası ben de yeni çalışmaya başlayanlardanım fakat ilanın belirsiz olması biraz hevesimi kırıyor. Duyumlardan biraz bahsetsek, idari gerçekten alınmama ihtimali var mıdır sadece adli hakimlik ilanı gelme durumu olabilir mi? Bu konudaki bilgileri paylaşsak nasıl olur?
Teşekkür ederim. -
Arkadaşlar bir sorum olacak, içişleri bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan belediye başkanı nerede yargılanır? Kişinin son görev yaptgı yer idare mahkemesi degil mi? Daha önce bir arkadaş danıştay 8.dairesi ve 1.dairesinden bahsetti ama o nerede devreye giriyor biri aydınlatabilir mi
-
Arkadaşlar yoksulluk nafakası sorusu sizce de hatalı degil mi tamam kusura gerek yok nafaka için ama yoksulluk nafakası da irat şeklinde verilebilir hükmü var medeni kanunda?????? Sorulara itiraz etmemiz için illa dava açmamız gerekiyor peki nasıl bir yol izleyebiliriz
-
Grup sessizliğe bürünmeye başladı hayra alamet değil
birsorumolacaktı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Adalet Bakanlığına transkripleri ne zaman ileteceğiz? Bir bilgisi olan var mıdır
-
RE: Kaç Kurum Sınavı Görürüm?
Öncelikle bu süreçte başarılar.
P48 puanınız çok düşük, bu çok dezavantaj. Muhtemelen bu puan türünü esgeçin. p24 ve 25'ten alım yapan kurum var mı bilmiyorum varsa aydınlatabilir beni. Gözümden kaçmıştır.
-
@mitrandil bu sene duyumlar az baya, grup da baya sessiz.
-
herkes baya derin bir sessizlikte, duyum vs yok sanırım bu sene için.
-
Arkadaşlar merhaba, 2021 yılı için ben de burada yerimi alayım. Ne dersiniz yine Eylül- Ekim aylarını mı beklemeliyiz duyum için?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Bugün de gelmeyecek sanırım
-
Ben göremedim nerde acaba