arkadaslar caninizi sikmayin calismalari bırakmayın, daha oncede bu tip duzenlemeler oluyor siyasiler tarafindan gundeme getiriliyordu (emekli olan kisi sayisi kadar alim olacak v.s)ama alimlar a grubu icin devam etti bu genelge önemli bir yol haritasıdır sadece...hayirli calismalar
mitrandil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 Tasarruf Tedbirleri Genelgesi ve Kamu Personel Alımları
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
idari hakimlik icin duyumu olan var mı arkadaslar
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ilhannn00 gecte olsa sorularimiza cevap veren arkadaslarimizin olmasi sevindirici tesekkurler
-
@locke teşekkür ederim,elimizden geleni yapacagiz,kpss konularina hakimim insallah guzel seyler olur
-
sinavla ilgili goruslerimi soylemek gerekirse,ben sinavi cok geniş kapsamli calistigim için sınavda cikan sorularin cogunu biliyordum ve sinav bana kolay göründü, ancak yanlis okuma hatalari yuzunden 80 leri konuşabilecekken 70 bekliyorum simdi,bence sinav diger sinavlardan bagimsiz olarak kolaydi(osym tabiki elemek icin zor sorular koyacaktir)cunku turkce dışında genelde bilgiyi ölçüyordu ben yillardir sinava giren birisi olarak sahsen osym nin bilgi icerikli sorularini yoruma dayali sorulara tercih ederim.
diger arkadaslarin gecen yillardaki sinavlarin zorluklarina bakarak bu yıl ki sinav taban puan degerlendirmelerini dogru bulmuyorum,taban puan tahmini yapmanin cok zor oldugunu dusunuyorum ve hic bir sonuca şaşırmayacağım.osym klasik sinav taktiğini uyguladı ilk basta kolay baslattip araya farkli soru koyarak hata yapmamiz sagladi ve basardida..hakkimizda hayirlisi olsun arkadaslar -
@neyaparsanyap hocam bence cok kilit bir noktaya değindiniz
-
@amirim yani puanla ilgili duyumunuz bu mu
-
başlık malesef zıvanadan çıkmış
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@108-dönem hakimlik mulakatlari icinde bu hafta aciklanacak diyordun,,bence susman isabet olmuş,
-
@can-mavi hocam Allah razi olsun senden,emin ol ve için rahat olsun ki hic vebal altina girmiyorsun. duyumlarını paylaşmayı ihmal etme
mitrandil tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaslar kaymakamligi kazanipta calisan esi olanlar nasil bir yol izliyor 3 yil boyunca staj var ilcelerede egitim var yurtdisi vs..,burdaki surec nasil oluyor bilen var mi
-
eger forum başka bir seye donuscekse hesaplarimizi kapatalim mi
-
@can-mavi hocam Allah razi olsun senden,emin ol ve için rahat olsun ki hic vebal altina girmiyorsun. duyumlarını paylaşmayı ihmal etme
-
@108-dönem hakimlik mulakatlari icinde bu hafta aciklanacak diyordun,,bence susman isabet olmuş,
-
başlık malesef zıvanadan çıkmış
-
@amirim yani puanla ilgili duyumunuz bu mu
-
@neyaparsanyap hocam bence cok kilit bir noktaya değindiniz
-
biriside cikip demiyor ki 70 le kapatacak️