Bizler işimiz olduğu halde hala sınavlara girip başkalarının önünü tıkayalım. Aldığımız puanla, girdiğimiz mülakat sayısıyla övünelim. Herkes elli bin kadro isterken biz de elli-yüz kadronun yağına ekmek banmaya devam edelim. Hadi gidelim yıllarca bizim için emek veren Murat hocayı linç edelim. Hadi gidelim sınava başvurup girmeyenlere lanet edelim. Ne geçiyor elimize? KOCAMAN BİR HİÇ! Aksine elimizdekini de alıyorlar. 90-95 aldım diye sevinelim, havasını atalım. Ne olacak böyle?
Onlarca gönderisini okudum bu akşam bıraktım ben artık diyen insanların. Onlarca gönderisini okudum annemle oturup ağladım diyen insanların. Uyuyamıyorum şu hale geldikten sonra. Kazandım evet kazandım. Şampiyonlar ligi denilen İzmir’i kazandım. Ne oldu şimdi? Akşamdan beri bir paket sigara bitirdim belki. Kazanamamış gibi dertlendim. Sevdiğim insanlar kaybetti. Üç bin kişi kaybetti. Bin kişi daha kaybedecek. Dostlar kazanmadık kaybediyoruz. Bir olalım hepimiz kazanalım. Bugün biz kazandık yarın başkaları kazansın. Artık üzülmeyelim. Yetmedi mi?