TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. locke
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 417
    • En İyi 218
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

locke

@locke

531
    İtibar
    274
    Profil Görüntülemeleri
    417
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

locke Takip etme Takip Et

locke tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Bizler işimiz olduğu halde hala sınavlara girip başkalarının önünü tıkayalım. Aldığımız puanla, girdiğimiz mülakat sayısıyla övünelim. Herkes elli bin kadro isterken biz de elli-yüz kadronun yağına ekmek banmaya devam edelim. Hadi gidelim yıllarca bizim için emek veren Murat hocayı linç edelim. Hadi gidelim sınava başvurup girmeyenlere lanet edelim. Ne geçiyor elimize? KOCAMAN BİR HİÇ! Aksine elimizdekini de alıyorlar. 90-95 aldım diye sevinelim, havasını atalım. Ne olacak böyle?

Onlarca gönderisini okudum bu akşam bıraktım ben artık diyen insanların. Onlarca gönderisini okudum annemle oturup ağladım diyen insanların. Uyuyamıyorum şu hale geldikten sonra. Kazandım evet kazandım. Şampiyonlar ligi denilen İzmir’i kazandım. Ne oldu şimdi? Akşamdan beri bir paket sigara bitirdim belki. Kazanamamış gibi dertlendim. Sevdiğim insanlar kaybetti. Üç bin kişi kaybetti. Bin kişi daha kaybedecek. Dostlar kazanmadık kaybediyoruz. Bir olalım hepimiz kazanalım. Bugün biz kazandık yarın başkaları kazansın. Artık üzülmeyelim. Yetmedi mi?

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke
    • RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Girecek arkadaşlara bir şeyler söyleyeyim. Malum kimseler yazmıyor buralara.

Binanın girişinde hes kodu sorgulaması ve kimlik kontrolü yapıp sizi yönlendiriyorlar.

Yine yukarıda sizi biri karşılayıp bir salonda bekletiyor sıranız gelene kadar. Sıranız geldiğinde alıyorlar içeri.

Mülakat salonu gayet ferahtı. Size uzaklar zaten ve girdiğinizde maskenizi çıkartabilirsiniz diyorlar. Söylemezlerse siz rica edin. Komisyon beş kişiden oluşuyor. Komisyon başkanı sizinle ilgili sorular sorup notlar alıyor. Sonrasında diğerleri sorularını soruyor. Düşünerek cevaplayın. Acele edip aklınıza ilk geleni söylemeyin. Ben mesela bir soruyu karıştırıp yanlış cevap verdim uyarınca düzelttim. Bilemezseniz de modunuzu düşürmeyin. Onca soru arasından illa ki bazılarına bir şeyler söylersiniz. Genel duruşunuzu bozmayın.

Toplam 10 civarı soru soruldu. Soru gelen dersler şu şekilde:
      -Maliye
      -Mikro İktisat
      -Anayasa Hukuku
      -CMK
      -Genel kültür

Başarılar dilerim dostlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

@rabia89 yazdığımı anlasaydınız polemik yaratmak amacında olmadığımı anlardınız. İyiliğiniz için konuşuyorum sadece. Hatta herkesin iyiliği için. Burada size verilen cevaplar yanıltıcı olabilir. Cevap yazılır evet ama biri der ki “ben evliyim kocam burada burayı yazacağım” halbuki gerçekte evli bile olmayabilir. Biri der ki “benim memleketim yazacağım” gerçekte memleketi olmayabilir.

Demem o ki; siz etkilenmem deseniz de bilinç altınızda bu bilgi yer edecek. Belki size gelecek olan Sivas’ı yazmayıp kaybedeceksiniz. GUY gibi olsa size yorum yapardım. “Beş tercih hakkınız var Sivas soğuk olduğu için tercih edilmeyebilir. Yazın isterseniz. “ diye ama tek hakkınız var. Amacım polemik değil asla. Yazıyla yazdığım için sert bir üslup gibi görünebilir. Kusuruma bakmayın.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

Küçümseyici bir üslupla yazıyorsun bilgi konusunda ve sanki bizim hiç tanıdığımız yok gibi davranıyorsun. O yüzden belirttim. Vicdani karar alınsın buna lafımız yok. Ancak 27 kişi mağdur olmasın diye 5000 kişi mağdur edilmesin. Defalarca ertelenen bir sınav söz konusu ve artık gırtlağımıza kadar sıkıldık. Arkadaşlar burada merak ettikleri için sadece bildiklerimi söyledim. Bunları da yaş mağduru olan tanıdığım olduğu için biliyorum. Başka bir gelişme olursa yine yazarım. YD kararı alınmaz diye kesin bir dil kullanmadım ayrıca ama sen kesin diyorsun alınacak diye.

Her neyse hayırlı kandiller. Dualarım herkes için hayırlısı olması yönünde.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke
    • RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı

Abdullah Başol’a böyle bir soru sorulmuş:
      “Abdullah Başol hocam şubat sonu yarın bitiyor. Herkes sizden gelecek haberi bekliyor emin olun. Sgk denetmen yardımcılığı icin bakan yard.sorduracaktiniz insallah unutmadiniz?“

Cevabı:
      Unutmadım sorduracağım inşallah. Bakan beyin çok yakın arkadaşı bir abimiz var o direk yanımda aramıştı yine öyle olsun diye onunla görüşme ayarlıyorum. Bu hafta değil de haftaya görüşelim dedi. Ben yine de telefondan sen direk görüşüp bilgilendir diyeceğim. Karşıdaki bakan olduğu için surekli arayamiyorsun ve tek şansın oluyor. O şansı doğru kullanmak lazım. Yanlış bir şey sorsan bir daha arayamazsın. Yarın söyleyeceğim arasın. Umarım olumlu bir haber alırız. Bu arada sorduracağım kişi Ahmet Erdem. Personelden ve SGK dan sorumlu kişi. Haziranda emekli olacak bu aralar çok yogunmus. Umarım ilgilenir.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

-İlan gelecek yine çalışın.
      -Ben de istemiyorum ama ne yapayım?
      -Bakan onayladı uğraşmayın.
      mmm düşünelim bakalım. Dün korkuyu hissettiniz değil mi? Daha fazla hissedeceksiniz. Biz artık susmayacağız! Kurum içi haksızlığı son buluna dek savaşacağız. Elimizde bir kalemimiz var kılıçtan keskin bunu KURUM İÇİNİN TAM ORTASINA SAPLAYACAĞIZ! Atandıktan sonra her an sizlerle uğraşacağım.

@pinarbasi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@nic39 iptal ettiremezsiniz arkadasim o sınavı. Bakanın onayından geçmiş bir sınav. Siz bir sonraki alıma odaklanın.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

Dün duyumumu paylaştığımda sadece tarih konusunu belirttim. Bu eklenen kişilerin gireceğini bilerek söylemedim. Ortalığın karışacağını düşünmüştüm. Doğru düşünmüşüm. Bu durum çok açık şekilde saçmadır. Burada arkadaşlar çeşitli argümanlarla aman girelim de ne olursa olsun diyor. O halde otuz beş yaş kararında gösterdikleri tutumu da yapmacık buluyorum. Her neyse.

Herkes kendini düşünür. Çıkarını maksimize eden beni ilgilendirmez diyebilir. Burada “yine haksızlık oldu” dediniz diye korkmayın kurum okuyup karar almaz. Hakkını savunmak isteyen yine açar davasını ve bizlere yazık olur ortada aykırılık varsa. Eklenen kişilerden biri yazılı sınavı son sıradan kazandığında bir altındaki kişinin hakkı yenilmiş olmayacak mı? Bu siz de olabilirsiniz ne yazık ki!

Birilerini harekete geçirmek için yazmadım bunları. İsteyen istediğini yapar. Beni de düşman bellemeyin yazdıklarımdan ötürü. Bu süreçte duyduklarım, yaşadıklarım beni fazlasıyla şaşırttı. Biraz uzun oldu ama son bir şey daha söyleyeceğim. Ortada daha yeni sınav tarihiyle ilgili kurum kararı bile yokken sınırda kalan arkadaşlar toplanmışlar. İlk listeye göre olsaydı dava açacaklarmış. Sonradan listeye eklenenlerden “referansı” olan varsa zaten bu kararın alınmasında bile etkili olmuş olabilir. Sosyal medyada fikriniz uyuyor diye herkesin iyi olduğunu düşünmeyin. İçimizde bile var.

Sınavda başarılar dostlar herkese. Hakkımızda hayırlısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

İki dostumuz bugün GİB Başkan Yardımcısı ile görüşmeye gitti. Kendileri dile getirdi Haziran-Temmuz diye. Genel olarak sorunlarımızı ilettiler. Son alımda 2500 talep ettiklerini ama 1000 kişilik bir ilan geldiğini söylemiş yine. Ayrıca Aralık ayına kadar yeniden bir alım olacağını söylemiş. Kurum içi mücadelemizi sürdürelim arkadaşlar. Sesimiz bir yerlerde duyuluyor, onca insan mücadele ediyor. Yeniden bir alım söz konusu olursa kurum içi gibi sebeplerden ötürü ilan sayımızdan kesilmesin. Mücadeleye devam her daim. Allah muvaffak edecektir haklıları unutmayın.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

Ertelenmesi konusunda etki edecek bir merci değiliz. Sadece şunu söyleyeceğim ertelenirse sakın ola boşlamayın. Sıkı çalışmaya devam edin her an olacakmış gibi. Umarım ertelenirse mağduriyet yaratmazlar diye temenni edelim. Gerçekten sağlık için destekleyen vardır ama hazır olmadığı için destekleyenin de olduğu aşikar. Yiyeceğimiz ekmek varsa yeriz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

@rabia89 şimdi size yüksek kapatır deyince yazmayacak mısınız? Düşük kapatır deyince yazacak mısınız? Yüksek dedik diye yazmayıp düşük kapatınca bize kızmayacak mısınız? Böyle sorular sormayınız lütfen. Şahsen size akıl verme eğiliminde değilim ama tercihin kişisel yapılmasından yanayım.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

locke tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

@mahlas Mesela 2020’de biri 91 puanla 200. olmuş. Başka biri 2021’de 90 puanla 50. olmuş. İkisi de GUY için başvursa puanı yüksek olan alınacağı için geçen senenin puanı daha önde olmuş oluyor. Sıralamanın bir anlamı kalmıyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke
    • RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı

@pikaçu Hocam genelde söylemezler ya ondan dedim :))

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke
    • RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı

@pikaçu Demek ki okunması bitti yakında açıklanır :))

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke
    • RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@immobile07 GUY mülakatına bile girmeye tenezzül etmedi.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke
    • RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Ekonomiden kastı Türkiye Ekonomisi idi bence

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları

@fiona13 Hocam evet olmuş. 7/24 açıklanabilir tabii ki. Kuruma engel olan bir durum yok. Fakat böyle beklemek de bizi yorar. Akıl ve beden sağlığımızı kaybedeceğiz.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

@zeynepb-1095 ben yazmıştım. Merak edip bugün baktım geçmiş listelere mesela “16/10/2017 03:51” var hocam.

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

Silinmiştir

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

@gencbiraday beklentiye girmeden beklemek en iyisi hocam yıpranmıyor insan :((

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke

@gencbiraday gerekirse sabahlarız ne yapalım güzel haberlere inşallah

KPSS A içinde yayımlandı
      locke
      locke