@ksünr ben de bddk dilden kaybettim ilgocu bir soruyla kacirdim, duy icin sectigim ile bir puanla giremedim tek guy kaldi elimde 80+ puanlarla yillarca bekledik gele gele 1000 kisilik kadro geldi ustune sinav olsun diye de bi bucuk sene bekledik kazanamazsak ola ki kim bilir diger ilan ne zmn gelicek , 4000 kisi uzulecek en nihayetinde ..sinavdan sonra hemen ozel sektore yonelmek lazm burayi beklemekle omur gecmez kpss seruvenime baslayali 4 sene olcak nerdeyse. hakkimizdan hayirlisi calisip tevekkul ediyoruz umarim bu sefer basarili olurum ,bir de kimse bilemez yaristigi ilin kac netle kapatacagini denemede su kdr net yapiorm ben kazanirim bu sinavi da diyemez cunku onemli olan rakiplerinden iyi yapmis olman tamamen nasip işi , herkese basarilar dilerim dostlar.umarim bir gun ataniriz ^-^
rabia89 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
valla herkese surekli ertelendi demekten bile utaniyorum artk
-
RE: Sevgili Günlük📝
sevgili günlük, zamanın ne kdr hızlı geçtigini henuz idrak edebildim.. ,yaş kemale eriyor ve ben her şeye geç kaldıgımı hissediyorum, sanki daha yeni mezun oldum sanki daha yeni başlıorm hayata aslinda enerjim istegim hayaller cook ama ... ah bu çevre baskısı yok mu evln artk ise gir artk bu artk şu artk offff.. o olmasa eminim bu azmimle cok iyi yerlerde olurdum ama bu donemdeki olumsuz bekleyisler ve belirsizlikler yine mi ders yine mi sınav ben ne zmn işe giricem siye dusunurup duruyo.. ahh bu kpss, ozel.sektorde asgari ucret mi ??ee bosuna mi 4 yl okuduk diyorm.. uzman mufettis olan arkadaslarimdan neyim eksik diyorum ama geciyor yillar... beni iyice karamsar umutsuz ve mutsuz bir hale sokuyor bu durum Allahım sen işe muhtac olup hayatina bir işe girerek yön verecek kullarına yardım et ,hayırli bir is kapisi ac.. Aminhayırlı geceler.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
adem kılıç da dguy'u guy ilaniyla beraber bekliyrum yazmisti.keske hepsi bir anda gelse de bayram etsekbu ay bizim ayimiz olsun inşallah butun duyumlar ekim ve kasim aylarini isaret ediyor
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@IS-LM aralıga bir suru sinav birikti aralarinda guy da olsa ne guzel olur gelsin artık
-
bu kadar uzun zmn bekliyoruz,, bir de az ilan gelmesi var ,,mulakattan elenmek ve bir o kdar daha diger ilan icin beklemek var.. bunlari dusununce keske hic a grubuna baslamasaydim diyorum..geçen yillarimiz gencligimiz de cabası neredeyse 3 yil olacak atanma surecimiz o da eger ilk mulakat olumlu olursa...
-
ben gelir uzmani bir tanidigimdan ekim sonunda kasim basinda ilan gelecegini duydum arkadaslar umarım dogru cikar
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaslar kisa donem avans vermeme sorusunu hepsi diye isaretleyen var mi? merkez bankasi ve ile hazine sorusunda
-
@mrvguy offf hocam valla 2021 kpss ye de girersem 4.girisim olucak, saka gibi, sanki yillarca 80 ustu puan alamadm da her yil artirmak icin kpss ye giriyormusum gibi
rabia89 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
duyum var mı arkdslar ilan tarihleri için
-
RE: EKİM 2021 GUY-DUY İLANLARI
@bytul hocam pareto 300 duy icin daha yuksek ihtimal dedi ama tabi hala net degil mhuy 2022 ye kalabilirmiş denildi
-
RE: EKİM 2021 GUY-DUY İLANLARI
@izafi_fikirler hocam acaba mukerrerlik engellenirse 300 duy taban puani ne olur gecen sene 83 olan bi cok il vardi bu sene 80 e kdrduser mi acaba puanlar
-
@aslan-reyiz hocam diger kurum sinavlari icin tarih duyumunuz var mi
-
RE: 2021 GUY SINAVI
arkdslar olası bir sekilde ekimde ilan gelse surec 6 ayda sonuclanir mi yani herbsey guzel giderse en gec mayisa atanmis olur muyuz
-
@tefekkür hocam aralikta sinav olmicak mi eger ilan aralikta gelirse sinav 2022 ye kalir :((( insallah ekimde gelir şu ilan
-
RE: Kpss 2021 A grubu iptal olan soru var mı?
@colebusthe10 bilmiyorum kihocam itirazlar yapildi ama ne zmn aciklaniyor nerden bakcagiz hic bilmiyorum
-
arkadaslar murat yayinlari ozel hukuk konu anlatimi nasıl acaba kurum sinavlari icin
-
arkdslae adem.hocanin 2021 usta kitabini alan var mi hukuklar yanls sorular guncellenmis mi acaba
-
@colebusthe10 cok adaletli keske butun mulakatlar oyle olsa hocam gonlumuz mhuy dan yana