Şu işi kısa sürede netleştirip insanların kafasındaki belirsizliği gidermek bu kadar zor olmamalı.
İlan beklemesi ayrı,açtığı kadro ayrı,sınavı ayrı,ertelemesi ayrı stres.Allah Kpss A sürecine emek veren herkese yardım etsin.En büyük sınavımız belirsizlik ve sabır üzerine.
MMmustafa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
Rica ediyorum bu sınavı unutun minvalinde iletiler girmeyin arkadaşlar.Bu süreçte umutsuzluk bizi sadece geriye çeker.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@merveogutcu şu ağır işleyen süreçler yüzünden listelerdeki insanlar hiç değişmiyor.Şahsen kosgeb bana gelirse guy sınavına girmeyeceğim diğer açılan taşra ilanlarına da başvurmayacağım.Puanların düşmüyor olmasının en büyük sebebi de kurumların ağır davranıyor olması.
-
RE: Kpss a için kolları erkenden sıvamak
@bybredd Mahfi hocayı hazırlıktan beri düzenli olarak takip ederim.Alanla ilgili kitapları okumaktan da zevk alıyorum zaten.Kanun okuma tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.
-
RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Özgeçmiş için yardımcı olabilecek olan var mı?
-
RE: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
Öncelikle mevcut ve eski tüllaba selamlar.
Son sınıfa geçişle birlikte ben de maratona başlamayı planlıyorum.Bu zorlu süreçte hepimize başarılar dilerim. -
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Defterdarlık ve gelir uzmanlığının birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları nelerdir?
-
RE: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
@plansız Evet,masalar ortada toplandı kitaplar ayrı bir bölme ile çevirildi.
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
İnsanların emekleriyle, umutlarıyla ve en önemlisi gelecekleriyle alay ediyorlar resmen.Bu ilanının sorumluları üzerilerinde hiç vebal de mi hissetmiyorlar?
Kurumların işe alım sürecine bir üst sınır getirilmeli ve kurum kültürü oturtulup,kişi etkileri asgari düzeye çekilmelidir.Kişiler geçici kurumlar kalıcıdır. -
RE: Hoşçakalın Dostlar.
Pareto üstada ardında da diğer moderatörlere bizi süreç hakkında detaylı bilgiler ile donattıkları,yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.
Bundan sonraki süreçte planlarınız arasında ,içeriklerin daha kalıcı olması için forum gibi bir yapı kurgulayacağınızı umut ediyorum.Takdir edersiniz ki telegramdaki sohbetler günlük oluyor ve sonrasında konu hakkında bilgi arayanlara yeterli kaynağı oluşturmuyor.
MMmustafa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Hoşçakalın Dostlar.
Pareto üstada ardında da diğer moderatörlere bizi süreç hakkında detaylı bilgiler ile donattıkları,yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.
Bundan sonraki süreçte planlarınız arasında ,içeriklerin daha kalıcı olması için forum gibi bir yapı kurgulayacağınızı umut ediyorum.Takdir edersiniz ki telegramdaki sohbetler günlük oluyor ve sonrasında konu hakkında bilgi arayanlara yeterli kaynağı oluşturmuyor. -
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo hocam, Sayıştay'a dair duyumunuz var mı?
-
Arkadaşlar,meslekte olan %5lik büyük mükellef ayrımı devam ediyor mu?Devam ediyorsa neye göre seçim yapılıyor burada?
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Gümrük biriminde çalışan üstad var mı aramızda?
-
Yakınlarda yok hocam genel olarak paket servis kullanılmıştı geçen hafta.
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Maliye için 94,97 ile başvurmuştum,olmamış.
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Maliye için 94,97 ile başvurmuştum olmamış.
-
Muhasebe sorularının tarzı vergideki gibi monografi mi olur yoksa yevmiye kaydı mı yaptırılır?Fikri olan var mı?
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@don-pablo hocam bildiğim kadarıyla dernekler önceki senelerde de erken açıklanıyordu.