2017 de böyle bekledik , duyumlar , sabahlamalar , bugün olmadı yarını beklemeler çok zevkliydi . En kötüsü kazanan listesinde adını goremeyıp yüz kere o listeye bakmak . Allahım hak edenin kazandığı bir mülakat sonucu olsun inşallah . 5 senedir bu yolda çile çeken arkadaslarıma da saygılar . Nöbetteyiz bekliyoruz
bybredd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
ALLAHİMA ŞÜKÜRLER OLSUN 6 yılım sıcak havada odamda terleyerek ders calistim. Kış oldu soguk odamda ders çalıştım 3 kere mülakattan elendim . Her defasında gecelerce ağladım . Yeri geldi aglayarak ders çalıştım . Elektrigimiz kesildi mum ışığında soru cozdum yine elenecegimi bile bile . Garip babam yok olum kimsemiz kimsenin elini öpmeye değmez sen gayret et bırakma dedi sonunda Allah’ıma sukurler olsun oldu ATANDIM
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İlansızlık herkesi tedirgin ediyor . Kurtlar sofrası gibi oldu ortalık . Kendi adıma şöyle soyleyeyım 2016 dan beri bu sureçteyim 2 kere Guy mülakattan elendim . 5. Yılımız bu süreçte artık süreçten yoruldum tekrar Kpss ye girmek yerine 2018 puanımı kullanmak istiyorum ve bu en doğal hakkım . Sınava tekrar girin çalışın diye söylenen yeni arkadaslara bu sürecin aynısını yaşamalarını temenni ediyorum . Korkum sizle yarışmak değil sadece çok yoruldum aldığım 89 puanın karşılığı tek bir Guy bile olmadı biraz düşünün birbirinize laf soyleyıp durmayın . Bizim tekrar sınava girmemiz zaten sizleri daha çok zora sokacaktır emin olun .
-
Sec bir il basvur ya . Dogu bati ayrimi yok arkadasim 84 ile istedigim yeri yazacagim . Sonra keske yazsaydim dinlemeseydim dersiniz. Orneklerini cok gorduk . 70 ile guy Izmir 5 kat kontenjan dolmadi ya bu mecradaki insanlar in yorumlari yuzunden . 88 ile gelir mi 90 ile korkuyorum diyorlar saka gibi ya . Korkacaksin oyunun kurali bu .
-
Nerden bulaştık KPSS belasina . 6 senem bir hic oldu . Sınav bekle ilan bekle mülakat bekle açıklanmasını bekle hersey mi berbat olur niye okuduk be kardeşim biz . Hele açıklandıktan sonra ki durum daha kötü torpilsizlikten elen süreç tekrar basa saracak. Allah sizi bildiği gibi yapsın ya.
-
@Gülbeşeker 81 e gelmez diyen net gerizekalidir hocam
-
Su sınavı arayip iptal ettirirlerse yazıklar olsun . Virusmus oymus buymus girmeyin kardesım madem siz sınava . bekleyin 2 sene daha sagliginiz onemliyse . 6 senedir issizim bıktım ya . Ne olacaksa olsun artık ders görmek istemiyorum bu hepimiz ıcın boyle bence .
-
Bu saatten sonra hic birseye kilimi kipirdatmam 6 yilim heba oldu . 3 ay sabredecek ne maddi gucum kaldi ne manevi . Hastalikmis bilmemneymis gecin bu isleri ya .3 senedir gelmeyen bir ilan var ortada bu kacinci ertelenisi gozunuz bu kadar kör mu sizin. Milyonluk kpss sinavlari yapildi sen daha 5 bin kisilik sinavi yapamadin 2020 yilinda. Lanet olsun iibf okudugum gune.
-
Insanlar ac kalsin , issiz kalsin bir gram dusunmediklerine eminim. Liyakatsizlikten , bozulmus bir yapi var iceri de bunlarin olmasi olagan diye dusunuyorum . Kim bilir ne islerle ugrasiyorlardir Allah bilir .
-
Bende 85 aldim izmiri yazmalimiyim desem Kim ne yorum yapabilir ? 2018 de gorduk Orasi burasi gelmez deyip 75 80 puanlilari Istanbul’a yonlendirip izmire girenleri . Yanlis anlama amacim sana birsey demek degil . Sadece puani iyi olanlarin boyle sorular sorarak insanlari tedirgin etmesine karsiyim. Sana birsey demek istemedim kusura bakma yanlis anlasildiysam.
bybredd tarafından gönderilen son iletiler
-
Dilekçe örneği olursa paylasabilirmisiniz dostlar
-
@kullaniciadim bencede arsiv arastirmasi yapilmis olmali dun pareto gerekeni acikladi
-
@deen Nasil ya hmuy da olmadi sorusturma form bile verilmedi . Bizde sorusturma Daha yeni mi olacak
-
Guvenlik sorusturmasi olacak mi ? Bunu ogrenebildiniz mi dostlar arayan var mi kurumu ?
-
ALLAHİMA ŞÜKÜRLER OLSUN 6 yılım sıcak havada odamda terleyerek ders calistim. Kış oldu soguk odamda ders çalıştım 3 kere mülakattan elendim . Her defasında gecelerce ağladım . Yeri geldi aglayarak ders çalıştım . Elektrigimiz kesildi mum ışığında soru cozdum yine elenecegimi bile bile . Garip babam yok olum kimsemiz kimsenin elini öpmeye değmez sen gayret et bırakma dedi sonunda Allah’ıma sukurler olsun oldu ATANDIM
-
@nuriko kazanirsan gidersin
-
Rezilllik Baska birsey degil ya .
-
@marsiyal tabi tabi seneye açıklasınlar daha iyi mukerrerlik olmasin dikkat etsinler