Bu gece rüyamda Sayın bakanı gördüm. Beraber fotoğraf cekiniyorduk rüyamda çok mutlu bı his vardı . İlanı soruyordum . Herseyin bir vakti var değil mi diye cevap veriyordu ... Artık rüyalarima bile girdi
Su28A tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Aynı şekilde bende sonuç beklemiyorum ama sürekli takip ediyorum bu başlığı o kadar heyecanlı ki ben dahi bunu yaşıyorum . İnşallah Herkesin yüzü güler .
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
Ben arayip sordugumda sinav nasil olacak diye Normal mat turkce gibi degilde ales duzeyinde dedi sayisal mantik vs gibi mi dedim aynen ales duzeyinde sayisal mantik tarzi olacak demisti . Daha once boyle yapilmamis sinav unvanda belirsiz dedim evet bankamiz bi degisiklige gidiyor gerekli aciklamalar mulakat surecinde aktarilacaktir dedi
-
Arkadaşlar burada yalnızca guy hakkinda konusunda . Kaç kişilik alım gelir veya hangi iller açar puanlar kaça düşer tarzında tecrübeli olanlar fikirlerini belirtse .
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Kurumu arasak mi ne zaman açıklanacak ya belirsizlik kötü
-
Herkese hayırlı cumalar. Cuma dedik insalalh bu sefer listeler aciklanir .
-
@aytenka bende öyleyim 3 yıl oldu mezun olalı daha sıfır iş tecrübesi ile evde kpss yolunda gidiyor günlerim . Sınavı geçsem bile mülakat var işin ucunda yine bir belirsizlik var ki . Guy olmazsa bundan sonra kpss b den atanmayı düşünüyorm açıkçası . Puanı al tercihini yap ne kurum ne mülakatı var .
-
Merak etmeyin arkadaşlar o mülakat kalkma olayı da öğretmenler için gelmiştir belki de. Bizde hala kendi ayağımıza sıkmak için uğraşaalim yok bazı mesleklerde mülakat gerekir ıvır zıvır. Hakimlik Sayıştaylik kaymakamlıkta gerekir evet . Ama biz hala zorlaştırmak için konuşalım gerçekten kafam almıyor bunlari . Bizler içinde artık basitlessin istiyorum bazı şeyler . Daha da zorlaştırmak yerine. lütfen birazcık giden hayatımızı emeklerimizi psikolojimizi düşünelim . Birlik olalim
-
@rabia89 tamam da ya açıklanmazsa . Herkes Ankara da mı yaşıyor . Tr bir ucundan gelip gidecek insanlar var bilet alacaz yer ayarlicaz daha . Aklımızda şüpheyle nasıl derse odaklanalim . Bugün artık netleşmeli bu iş ya
Su28A tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar başlama ile ilgili duyumu bilgisi olan var mı hangi ayda tahmini başlanır ?
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var şimdi kazananlar arşiv ve Gvs yapılmış mi oluyor ? Yoksa şimdi mi yapılacak ona göre başlama olacak ?
-
Arkadaşlar süreç nasıl ilerleyecek şimdi soruşturma yapılıp ona göre mi baslamaa olacak yoksa nasıl olacak ?
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@mm0660 hocam hepsi duy hmuy yani aynı anda açıklanacagi için mi bu kadar bekleniliyor ?
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@muzmin hazine uzmanlığı ve defterdarlık için bilginiz var mı ?
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@willsmithh sayı belli mi az çok konuşulan rakam var mı ?
-
RE: dolar 8 oldu
Arkadaşlar şuanda yaşanan ekonomiyi yorumlamak gerekirse neler diyebiliriz ?
-
Arkadaşlar o an heyecandan doğru aktaramaz bilemezsem soruyu kesin elenir miyim
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Hangi ilanlar gelebilirmis son durum ve duyumlar neler arkadaşlar