artık gerçekten yeter. Kimse kalkıp burda 1 kişinin bile hakkı yensin demedi. Herkes üzüldü.Sanki adaletsizlik nedir haksızlık nedir mağduriyet nedir bilmiyormuşuz gibi davranmayın. Ama önce can sonra canan kusura bakmayın. Ben arkadaşları sonuna kadar destekliyorum haklarını sonuna kadar arasınlar ama kimse de kusura bakmasın sınav ertelensin iptal olsun görüşünü asla ve asla savunmuyorum savunmayacağım. Sınav ertelenirse iptal olursa benim mağduriyetim ne olacak yıllarımı verdim 1 tl param yok şu an 28 yaşındayım hala anne babamın eline bakıyorum ne bir sosyal hayat ne başka bişey yok bütün gün oturup ders çalışıyorum üç kuruş maaş kazanabilmek için kafamda saç kalmadı. yetti artık
aytenka tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@city-of-justice pardon sizin derdiniz nedir ben anlamadım. Hepimz bu duruma çok üzüldük ve acilen kararın düzeltilmesini mağduriyetin giderilmesini istiyoruz da sizin derdiniz sadece sınavın iptal edilmesi ben bunun sebebini anlayamadım
-
@city-of-justice sus demiyor kimse sana hepimiz üzüldük arkadaşları destekliyoruz düzeltilmesini istiyoruz söylediğin tek iptal davası açılsın yürütmenin durdurulması kararı verilsin. anladık yürütmenin durdurulması konusuna çok çalışmışsın inş sınavda o konudan çıkar da yaparsın ama şu an listeden çıkarılan arkadaşlar bile sınav iptal olsun demiyor mağduriyetimiz giderilsin sınav listesine tekrar girelim diyor senin ağzından çıkan tek şey sınav acilen iptal olmalı
-
neden herkes yd kararı verilsin sınav ertelensin ya da iptal olsun diyor ki anlamış değilim ne münasebet böyle birşeyi isteyeyim tabiki üzüldük destek olduk da farklı çözüm yolları da olabilir mağduriyetlerinin giderilmesini istememiz gerek ve sonuna kadar bu konuda destek olmalıyız ama yok yd verilsin yok iptal olsun bunları diyen ve isteyen arkadaşların amaçları bence çok çok farklı rumuz arkasından sallıyorlar sadece
-
ülkede her konuda bir çok yasak gelmiş tüm sınavlar iptal edilmiş şimdi gelir uzman yardımcılığının ertelenmesi forumdaki isteyenlerin istekleri dikkate alınarak mı yapılaacak sanıyorsunuz gerçekten komedisniz ya
-
@swezy ben sizin gibi coronaya razı olamıyorum maalesef. evimde kanser hastası annem var kendi kronik rahatsızlığım var iki küçük kardeşim bir de yaşlı babam var. ki eminim benim gibi bir çok arkadaş var. yaşım 27 yıllardır iş bulma çabasındayım emin olun işsizlikten belirsizlikten benim kadar bıkmamış usanmamışsınızdır. ama sınav için de hastalığı göze alacak değilim. çok yanlış düşünüyorsunuz. 15 gün düzenleme yapılması için az bir zaman değil.
-
@dr-pyle maalesefki forumların kötü yanı bu oluyor ağzı dili olan herkes yazıyor konuşuyor kalitesiz ve üslupsuz çok insan var kontrol etmek mümkün değil . İptal olmasını isteyenin de istemyenin de muhakkak kendine göre haklı sebepleri vardır. Herkes birbirine saygı duymak zorunda. Herkeste bir sınav stresi belirsizlik kaygısı mevcut ve doğal olarak sinirler gerilmiş durumda fakat kimse kimsenin afrasını tafrasını HAKARETİNİ kaldıracak çekecek değil o yüzden saygı çerçevesinde tartışmayı bence öğrenmeliyiz
-
o zaman siz eğer bu sınav 13 martta gerçekleşirse girmeyin. Çünkü eğer sınava girerseniz bu adaletsizliğe ortak olmuş olursunuz düşüncelerinizin arkasında durum adaletin yanında olup girmeyin. Biz adaletsiz bencil insanlar olarak girelim
-
@hayırlısı035 arkadaşlar benim de bahsettiğim bu ertelenmesi demek bizim için o sınavın hayal olması demek o yüzden lütfen sadece il merkezlerinde yapılması için talepte bulunun
-
@güneşşş sınavlar ertelendiği hepimiz zaten burada normal olduğunu beklememiz gerektiğini konuştuk fakat şu an birçok sınav gerçekleştiriliyor demek uygun ortam sağlanıyor ki sınavlar yapılıyor biz de doğal olarak kendi sınavımızın yapılmasını istiyoruz. hiçbir sınav yapılmasa sadece biz diretsek dediğinizi anlarım
aytenka tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@keynesinabv
İnsan hakları iki sorusu için dava açıldığı söyleniyor bilgisi olan var mı arkadaşlar -
bence sınav çok zor muydu hayır değildi. Ama bunu anlamam için sınavın üzerinden 1 gün falan geçmesi gerekti. Sınav anında gerek tecrübesizlik gerek heyecan olsun sanki sorularla ilk kez karşılaşıyorum daha önce bu tarz şeyler okumamışım hissi yaratan sorular çoğunluktaydı benim için. Bu yüzden çok fazla heyecan yaptım ve yanlış sayım yükseldi. Ama sınavdan çıktıktan sonra aslında ben bunları cevaplayabilirmişim hissi uyandı. Eminim sınav kolaydı diyen arkadaşların çoğunluğu da sınav sonrasında bu hisse kapıldı o yüzden çok yüksek kapatacağını düşünmüyorum72-73 gibi geliyor bana
-
@amiree niye gerildiniz bu kadar soruda sıkıntı yoksa zaten iptal olmaz ya da herhangi bir değişiklik olmaz bırakın da insanlar tereddütte kaldığı konularda kendilerine tanınan haklardan faydalanabilsin artık birşey yaparken de birine hesap vermek zorunda kalmasın biz itiraz ettik diye ya da farklı bir yol izledik diye doğru olan bir soru iptal olmaz merak etmeyin
-
@mencikof insan hakları iki soru için itiraz süresi geçtiğinden dava açılacak hocalar dilekçe hazırlıyor
-
@doktortilki benim için de öyle ne yapmamız gerekiyorsa yapalım
-
@doktortilki bu konuda hem fiikir olduğumuz arkadaşlar varsa birşeyler yapabiliriz
-
@can-mavi sınav tarihinden itibaren diyor yani pazartesi salı çarşamba
-
@can-mavi sınav tarihinden itibaren 3 iş günüymüş yani dün bitmiş. Ama yine de itiraz etsek dikkate almazlar mı
-
@can-mavi sorular yayımlandktan sonra 3 iş günü mü oluyor
-
oğuz hocanın insan hakları soruları için söylediklerini bizzat kendim düşündüğüm için sınavda da kendisinin belirttiği şıkları işaretlemiştim yanlış geldi. İtiraz süremiz geçti bu durumda ne yapabilirz tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim