@düdüklütencere 2 hafta önce hakimlik sınavına girdik ama hiçbir şey olmadı Zımba gibiyim Zımba..Otur ders çalış sürekli bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp durma
city of justice
@city of justice
city of justice tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kafes66 Kardeşim sana şu kadar söyleyeyim hakimlik tarihinin en kolay sınavı herkes bilir ki 2010 yılıdır. 2010 idari hakimlik 85 puanla kapattı. 2019 idari hakimlik sınavı son yılların en zor sınavı nasıl oluyor da en kolay sınav 2010 yılının puanında kapatacak demek akla hayale almaz. İmkansız bir şey. En fazla 80 puan kapatır. Geçen yıl bile daha kolaydı 81.5 ile kapattı.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
1,5 yıldır açılmayan bir sınav ve SGK denetmen yardımcısı açığının çok fazla olduğu aşikar. Özellikle en son yapılan yeterlik sınavıyla denetmenliğe yükselen yardımcıların yeri boşaldı haliyle ihtiyaç çok fazla..Tatlı su kurnazları burda algı yaparak özellikle sınavın geç gelmesini isteyerek puanların daha da düşmesini istiyorlar afedersiniz ama sizin o çakallığınız işlemeyecek 80 puanlara kadar düşmeyecek. Bu kurumun hakkı yüksek puan alanlarındır bi gece gündüz çalışalım yüksek puan alalım ama bazı çakallarin ayak oyunlarına yenilelim..Tek diyeceğim La Galiba İllallah.Allah oyunlarınızı bozacak kudrettedir. Özellikle yapılandırma haberlerinden sonra da SGK denetmenliği mesleğinin önemi daha da arttı ve ihtiyaç da çok fazla birçok kanaldan edindiğim bilgiler bu yönde. İnşallah SGK bu tür ayak oyunlarını görüyordur da bizim hakkımızı teslim edecek şekilde en kısa sürede ilana çıkar. Söylenen rakamlar 500-600 kişilik. Tekrar söylemek gerekirse La Galiba İllallah.
-
@adaysmmm Onlar hak etmedikleri sınava giremezler. Duy ilanı gibi Aralık’ta ilan gelip başvurular Ocak ayı içerisinde olsaydı 35 yaşını dolduranlar giremezdi amenna ancak sen gidiyosun ilanı 2020 Ekim tarihinde veriyorsun ve başvuru şartını taşıyan herkes başvuru yapıyor ve kabul ediyorsun sınav da 12 Aralık’ta yapılacakken küresel salgın nedeniyle mücbir sebep halleri içerisinde sınavı erteliyorsun ve ertelediğin sınavı 13 Mart günü yapma kararı alıyorsun ve diyorsun ki pardon 35 yaşını dolduranlar giremez ya kardeşim yeni bir sınav ilanı mı geldi giremezsin diyorsun pekala böyle bir hukuksuzluk yapacaksın sınavı ertelemeyecektin kardeşim niye erteledin neresinden tutarsanız tutun hukuksuzluk ve haksızlığın en dip alası söz konusu...Mutlaka yürütmeyi durdurma talepli iptal davası açılmalı hemen yürütmeyi durdurma kararı alınmalı bu sınav bu şartlarda yapılamaz.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kafes66 Akşamdan kalmışlar yılbaşı eğlencesinde alkolü fazla kaçırmışlar resmen adamları çarpmış kendilerine gelememişler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İnşallah face hesaplarında rabia işaretinden tut da erdoğan ve ak partiye övgüler düzen hatta ve hatta ak partiden milletvekili aday adayı olan kişileri almazlar. Çünkü bunlar omurgalı insanlar değil kaypak insanlar yani devrin adamları mesele devrin adamı olmak değil mesele "ADAM" olmak mesele halkı dokunabilmek, mesele birilerine yaranmak değil, mesele her devrin adamı olmak değil. Gemi su aldığında ilk terkedenler işte bu tip insanlar olur... İnşallah komisyon üyeleri bu tip kaypak insanları almazlar.
-
SGK denetmen yardımcılığı sınavı bir an evvel açılmalı çünkü 1,5 yıldır açılmıyor ve denetmen ihtiyacı fazlasıyla çok. Aynı zamanda kayıt dışı istihdamla ilgili mücadeleyi daha da güçlendirmek her zamankinden daha çok elzem. Gelelim düşük puanlıların hülyasına bir an önce uyansalar iyi olur çünkü hiçbir zaman düşük puanlara kadar düşmeyecek millet nasıl da saldırıyor görüyoruz isterse 10 ay sonra gelsin yine aynı olacak değişen bir şey olmayacak. İnşallah ilan 3 haftaya kadar gelir.
-
@ćekonomist Eger ki doğruysa Bakanlık resmi açıklama yapmasında engel bi durum yok birileri Trollüyor süreci.. 2 hafta önce hakimlik sınavı girdik yemek yedik, otelde kaldık, yolculuk ettik hiçbir şey olmadı zımba gibiyiz. Kötü niyetli insanların bu süreçten nemalanması çok yazık bilinmeze doğru sürükleneceksiniz buna izin vermeyin.
-
@bulamadim Ne kadar sığ düşünüyorsun ilan istersen 5 ay sonra gelsin yine yüksek puanlılar başvuracak. Bugüne kadar hangi bir sınav hatta direkt mülakat ile alım yapan kurumlar hiçbir zaman 85 puanın altına düşmedi. Dolayısıyla ilan ister erken gelsin ister geç gelsin farketmez. Ancak SGK denetmen yard. çok ciddi açık var ve kayıt dışı istihdam ile mücadele her zamankinden daha fazla elzemdir. Bakanlığın bu sene açmadığı tek sınav SGK denetmen yard. kaldı inşallah ivedilikle gelir. Ayrıca dikkatini çekmek isterim 1,5 yıldır açılmayan bir sınavdan bahsediyoruz.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@hayırlısı035 SGK denetmen yard. için salt mülakat olmasi fazla olmuyor da Duy salt mülakat yaparsa fazla mi oluyor kardeşim. Allah akıl fikir versin sana kardeşim. SGK denetmen yard. ile Duy ikisi de taşra uzmanlığı/denetmenliği..Ayrıca Defterdarlık Uzman Yard. mesleğinde oryantasyon eğitimi sonunda yapılan sınav ve mesleğe girişteki sınav ortalaması ile denetim yetkili Duy olma şansın var. Yani Duy sadece mülakat ile alıma çıksa kimse de bir şey diyemez çünkü hem sınav yönetmeliği buna cevaz veriyor hem de meslek Guy'un 5 gömlek üstünde. SGK denetmen yard. ile eşdeğerde. Sınav yönetmenliğindeki sınav konuları içerisine kamu yönetimi ile işletmeyi süs olsun diye koymadılar. Kamu yönetimi ile işletmeyi kapsayacak şekilde çoklu puan türüyle sadece mülakat alımına hazır olun süreç oraya evrildi zaten. İnşallah 15 Aralık tarihine kadar ilan gelir.
city of justice tarafından gönderilen son iletiler
-
@güneşşş Gözünüzde GİB'i çok büyütüyorsunuz emin ol onlar bile bu işin buralara geleceğini kestirememişlerdir. 13 Mart sonrası YD kararı gelirse hadi bakalım yine arkadan dolanacak mı mecburen mahkeme kararını uyacaktır.
-
@beyaz-fil Sonucun ne olacağını biliyoruz ancak kabullenmek istemiyorlar neyse ki vakit azalıyor alışacaklar.
-
@hayırlısı035 Ya şaka gibisin bir önceki sayfada facebook hesabım yok diyorsun ve o ucube yazıyı yazanın benim olduğumu iddia ediyorsun. Bence sen var ya en iyisi yarından tezi yok psikologtan randevu al. İçine Baba Vanga kaçmış diyeceğim ama Baba Vanga küfreder şimdi
-
@estergon-kalesi Hakimlik başlığında sınav ertelenmez dedim ve ertelenmedi boş yapmayın uza şimdi
-
@aytenka Ben hiçbir şekilde bel altı bir şey söylemedim. Ben üzülmüyor muyum zannediyorsun çünkü daha da uzayacak süreç. Nickinden dolayı kız olduğunu düşünüyorum ve size yakışmayacak bel altı laflar etmezseniz sevinirim. Herkes stresli ve olabildiğince tansiyon yüksek farkındayım hepimizi yıprattı ancak bu olayların tek sorumlusunun kim olduğunun farkındasın belki de çekirdek ve kola alıp çakır keyif bizim atışlarımizi izleyip zevkten dört köşe oluyorlardir. Çünkü ben onların içindeki husnuniyetlerinden şüphe ediyorum. Burada olabilecek her türlü kombinasyonları paylaşıyoruz. İnşallah herkesin menfaatine olacak en adil sonuçla neticelenir.
-
@fenerlim Sen öyle san yaşa ve gör
-
@rabia89 13 Mart sonrası YD kararı gelirse sınav iptal olur ve yaş mağdurlarıni da kapsayacak şekilde yeni bir sınav yapılır seve seve ...At fava bekle
-
@arz-u Çünkü olacakları en iyi şekilde öngörüyorum.
-
@beyaz-fil İşte burda yeni bir ortak sınav yapılması devreye girer çünkü sıralamayı belirlemek lazım. YD kararı alan 35 yaşını dolduranların da dahil olduğu yeni bir ortak sınav zaruri olur çünkü herkesin ortak yarıştığı ve sıralamanın yapılacağı tek seçenek bu. Başka türlü imkanı yok. Şöyle düşünmek lazım YD kararı alan kişileri dahil ederek yeni bir ortak sınav yapıldığında sıralamayı dahi giremeyecek kişiler vardır ancak 13 Mart sınavından farklı sadece yaşı dolduranlar için ayrı özel bir sınav açılırsa sıralama yapılamaz mümkün değil. Yani YD kararı gelirse her türlü yeni bir ortak sınava hazır olmak şart şimdiden söyleyeyim.