BDDK uzman yardımcılığı (idari) çok istememe rağmen yarın giremeyeceğim. Kaymakamlık sınavına çalışırken bddk ya çalışmaya fırsat bulamadım. İçim gidiyor ama çalışmadığim için boşuna yol masrafı yapmak istemiyorum.Umarım gerçekten emek verenler başarılı olur. Not: şükür kaymakamlık sınavını geçmek nasip oldu, umarım nihai listede olurum bddk ya çalışmadığıma değer
Amiree tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
RE: 1 yıl sonraki kendine not bırak
Geçen sene bu zamanlar aynı şeyleri tekrar tekrar çalışmaktan bikmistin hatırla. Umarım şimdi emeklerinin karşılığını almış hayallerine kavuşmussundur. Tüm kapılar yüzüne kapanmış iken basardıysan helal sana be kızım.Simdi ister opera seyret ister tiyatro. İster Mardin sokaklarında parmak arası terliğinle gez ister Alaçatı sokaklarında hatta istersen venedikte yalnızlığı sevmiyorsun ya umarım bunları yapacak doğru insan yanındadır.
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@kameliyaa 1.kaçakçılık suçuna ilİşkin fiilerde
2.özel usulsüzlük ve genel usulsüzlük cezalarında tarhiyat ÖNCESİ uzlaşmaya GİDİLEMEZ -
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@müezza neredeyse bilmediğin tüm soruları iki şıkka indirdim. Hep yanlış şıkkı işaretledim. Nünberg-roma statüsü
Belediye meclisi cb
Valinin görevleri......... Bir daha sınava girmem gerekirse atmayacağım -
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@keciborlu o soru 5 bir de cevabı 4 olan bir soru vardı, akışı bozan cümle
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
82 puan ile başvuracağım.Evet lütfen yazılıya girmeyecekler başvurmasın.82 imkansız belki ama bir umut işte
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@kameliyaa İkmalen, re'sen veya idarece tarh edilen vergilerle bunlara ilişkin vergi ziyaı cezalarının TAHAKKUK edecek miktarları konusunda uzlaşma talebinde bulunabilir Burda da istisna
kaçakçılık
sahte ve muhteviyatı itibarıyla yanıltıcı belge -
@babey sınırda kalmanız mümkün değil. Minimum 70 puan alma zorunluluğu var. Seneye 70 alıp öyle gelin olur mu?
-
@babey "mi" ekinden sonra virgül olmuyor. Noktalama da çalışın lütfen.
Amiree tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@elmalma mülakat bu an kadar heyecan yaratmıyor hocam
-
@ceterissparibuss @Ekk61 arkadaş telegramda belirtilen notları aktarıyor
-
@mülki, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar merhaba;
Önümüzdeki dönemde yapılması muhtemel sınavın başlığını şimdiden açmak istedim. Sınav için kendi çalıştığım mevzuat listesini mesaja ekliyorum, süreçle ilgili sorularınız olursa başlıkta ya da özel mesajla sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum.1 Anayasa
2 Siyasi Partiler Kanunu
3 Milletvekili Seçim Kanunu
4 Cumhurbaşkanlığı Seçim Kanunu
5 Anayasa Değişikliklerinin Halkoyuna Sunulması HKK kanun
6 AYM Kuruluş ve yargılama Usulleri HKK kanun
7 TBMM İçtüzüğü
8 Dilekçe Hakkı Kanunu
9 İl İdaresi Kanunu
10 İl Özel İdaresi Kanunu
11 Belediye Kanunu
12 Büyükşehir Belediye Kanunu
13 Köy Kanunu
14 Mahalli İdare Birlikleri kanunu
15 Mahalli İdareler Mahalle Muhtarlıkları ve Mahalle İhtiyar Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun
16 Avrupa Yerel Özerklik Şartı
17 Devlet Memurları Kanunu
18 Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun
19 Kamu Denetçiliği Kurumu Kanunu
20 Bilgi Edinme Hakkı Kanunu
21 Kamulaştırma Kanunu
22 Kamu İhale Kanunu
23 Devlet İhale kanunu
24 Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu
25 İmar Kanunu
26 233 Sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında KHK
27 3628 Sayılı Mal bildiriminde Bulunulması K.
28 5176 Sayılı Kamu Görevliler Etik Kurulu Kurulması K.
29 6085 Sayıştay Kanunu
30 2575 Sayılı Danıştay Kanunu
31 6701 Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu
32 3686 Sayılı İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Kanunu
33 6284 Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Kanunu
34 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
35 İl ve İlçe İnsan Haklarının Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik
36 Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu
37 Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun
38 Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun
39 Terörle Mücadele Kanunu
40 Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat Yönetmeliği
41 İl özel idareleri ve Belediyelere Genel Bütçe Gelirlerinden Pay Verilmesi Hakkında Kanun
42 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 23, 25, 34, 38, 47, 49, 62, 63, 68, 74, 77 Sayılı Cumhurbaşkanlığı KararnameleriBundan bahsediyorum hocam
-
@mülki hocam sanki biliyor gibi yazdığınız ilk 4 kanun sınav sorularına denk gelmiş, hoş bir tesadüf olmuş
-
Son sınav zor muydu? Yani puanlama nasıldı. Puanlar kısık mı verilmişti? Sonuçta klasik sınav herkes bir şeyler yazmıştır
-
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@ilhannn00 o kadar haklısınız ki. Ben güneydoğu sehrimizden bir adayım. Ordan bakınca nasıl görünüyor bilmiyorum ama kanımın son damlasına kadar Türk olmakla gurur duyuyorum. Ancak üçüncü kez mülakattan defalarca elenince acaba diyorum!!!!bunun doğum yerimle bir ilgisi var mı diye. Oysa açık açık Ermeni propagandası yapan bir organın üyesi sorunsuz mülakatı geçiyor. Bana da bizimle dalga geçiliyor hissi veriyor bu durum.
-
@aslanturbey Bir sayfa mevzuat okumamıştır da bana pek inandırıcı gelmiyor hocam. Mevzuat okumadan sınava girmek sınavın formatını tarzını içsellestirmemek olur.
-
BDDK uzman yardımcılığı (idari) çok istememe rağmen yarın giremeyeceğim. Kaymakamlık sınavına çalışırken bddk ya çalışmaya fırsat bulamadım. İçim gidiyor ama çalışmadığim için boşuna yol masrafı yapmak istemiyorum.Umarım gerçekten emek verenler başarılı olur. Not: şükür kaymakamlık sınavını geçmek nasip oldu, umarım nihai listede olurum bddk ya çalışmadığıma değer
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
@immobile07 kamu yönetimine çalışarak mi yaptınız bu neti yoksa okul bilgilerinizle mi yaptınız?