1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
arkadaşlar kamuda aym üyeleri ile ilgili bir soru vardı. Hangisi doğru değildir diye
cevap aym üyeleri 2 kez seçilebilir şıkkı idi çünkü kanunen 1 kez seçilebiliyor ancak diğer şık üyeler asil görevlerinin dışında özel ve resmi bir görev alamaz diyor. Bildiğim kadarı ile Uyuşmazlık mahkemesi başkanı aym üyeleri arasından seçiliyor ve bu görevde iken aym üyeliği devam ediyor bu durumda aym üyeleri resmi bir görev almış olmuyorlar mı? ne düşünüyorsunuz. -
@asimetri o puan türü bir işe yaramiyor Çeko mezunların puan türü o hocam bana p40 lazım bir aksilik olmaz inşallah
-
@eskivergici aym kuruluş kanununda bu hüküm mahkemenin görevleri arasında sayılmıştır. Bence asli görevleri arasında sayılmalıdır diye düşünüyorum
-
@nasippp hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüzce olsun
-
@estergon-kalesi benim de gk gy 69 ikt 21 p14 80 gelme ihtimali var mı?bu puan için iktisat mezunu mu olmak gerekiyor ?
-
Hukuk, İktisat, Kamu Yönetimi ve Maliye sınavlarının kitapçıklarını gönderebilecek biri var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
-
@siyasitarihçi Mail adresinizi yollarsanız atabilirim.
-
@megg 80 zor o nete, p14 puanınızın hesaplanabilmesi için iktisat mezunu olmanız gerekmiyor ama p14 ana iktisat puan türü olduğu için branş bazlı alımlarda bu puan türünü kullanabilmeniz için iktisat mezunu olmanız gerekmekte (branşınızın iktisat olması gerekte). Örneklemesi için ticaret bakanlığının bu sene verdiği ilanlara bakabilirsiniz (denetmen yardımcılığı- uzman yardımcılığı)
-
@megg hocam benim 2019’da gkgy 60.5 ikt 24.25 nete p14 83 gelmişti
-
@ygmr o zaman 32 iktisat 60 gy gk ya 87 gelir gibi
-
@marvelous evet hocam
-
@ygmr ihtimal var o zaman sağolun
-
Arkadaşlar fikir vermesi açısından bende paylaşayım
2019 GyGn : 67 Net
Alan : 102 Net
2020 GyGn : 68 Net
Alan : 113 Net
@sokrates12 masallah bu senede girdin mi? Koleksiyon mu yapıyorsun?
-
@marvelous Koleksiyon yaptırtiyolar diyelim hocam
-
Uluslararası ilişkiler için de örnek verebilirseniz süper olur. 2019da, 2018de, 2020de 90 ya da 80 üzeri p34 puanı almak için en düşük kaç net alındı acaba? Bir de p34 puanı hesaplayabilmek için doğruya en yakın sonucu veren bir site öneriniz var mı?
-
gkgy 80 net kamu 28 net p29 sizce kaç puan gelir?(Yds puanım var)
-
Arkadaşlar kamu sorularını PDF haline getiren varsa gönderebilir mi acaba
-
@immobile07 kamu yönetimine çalışarak mi yaptınız bu neti yoksa okul bilgilerinizle mi yaptınız?
-
@amiree ahmet nohutçunun kitabından çalıştım, okuldan çok bir şey hatırlamıyorum.