TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Nasippp
    N
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 2
    • Konu 2
    • İleti 101
    • En İyi 44
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Nasippp

@Nasippp

76
    İtibar
    176
    Profil Görüntülemeleri
    101
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Nasippp Takip etme Takip Et

Nasippp tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

https://lookaside.fbsbx.com/file/1.docx?token=AWz0YLeCjBwmFhVmM0U_k1jm2qeCbMF7nUJq0JMHaXA57v9lqeR9NBSacUbqGcqj88CYWUzCFxltFwU_7I7MftVzABsX-szWvUszfHJZrjl8Y1tjW4kwBw38XLZFPV6mpoxy6vLOlgc9GHxfWbwRQraI9XJT2S2BnHgwkBGzjJ3RrHcgblwMIRzb4c04HKtWdjE
      Yeni mülakata girecek arkadaşlara

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

https://lookaside.fbsbx.com/file/2.docx?token=AWyYxTDTjcVoxlJhoeaz5eBHRKIU0IHv9ybgCvAc7Qugyr1z-o0Q51IO4fSQmn-HmSSx7viD_ruedGRW6HMta0zyJ-XLRaNldyyEMAw5_SmM3dyxJdIiprO2o5PXJgU4KJQN7EOoRNR8j6HLun3GlPKsqPObb7LptJHwqul-hi50kSwILduBEKxPoaXKEv6ElVc

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • RE: 11.Promosyon SGK Hk.

@Vincent-Gournay Üstat herkes zor zamandan geçiyor. Sizler gibi değerli üstatlardan yardım istiyorum bir konuda. Rabbim en hayırlısını bilerek başlıyorum konuya. Ben 16 yaşlarda bir insanın tarif edemeyeceği bir duygu yaşadım babamı kaybettim belediyenin ihmali yüzünden o aralar liseye kaydolamadım. Okuma isteğim geldi. Bir şekilde liseyi bitirdim. Güç bela üniversiteyi kazanıp okudum. O süreçte babamın davasıyla ilgilendim. Üniversite aralarında fırında çalıştım. Mesleği kaptım. Üniversiteyi dereceyle bitirdim gel gelelim başka sorun oldu açtığımız dava 10 sonra sonuçlandı 2017 de. Bu sefer avukat davayı yanlış açtığı içim düşük tazminat geldi bir şekilde dava açtım ondan da kazandık şükürler olsun. Bu olanlar beni çok etkiledi ders çalışma evi geçindirme gibi. Üniversitede tanıştığım kız vardı her şeyimi verecek kadar ancak etnik köken yüzünden beni Bıraktı sırf Alevi olduğum için nasip olmadı. Şu an polis olacak 3 ay sonra. Bende denedim polisliği 1 spordan 2 de boydan elenme sonucuyla karşılaştım. Dedim ki bu da nasip değil sonra yedek subay olarak askere gittim. Biraz para topladım belki kalma gelir askerde kalırım dedim. Bu da nasip olmadı. Oradayken nöbet falan olsun pek ders çalışamadım. Ama işte bir umut p41 77.6 p40 80 puan aldım p48 64 gibi puanlarım var şimdi p3 çalışma çalışıyorum ancak yaş geldi 30 bir şeyleri başaramama arkadaşların bir şey yaparken sanki seni engelleyen bi şeylerin oluşu zihnimi kalbimi yoruyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Nasıl toparlanacağımı bilemiyorum. Naziçene fikirlerinizi istiyorum. Burası lak lak yeri olmadığını biliyorum. Bunun için hakkınızı helal edin.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

https://lookaside.fbsbx.com/file/3.docx?token=AWyZsUqY9dJW2jd8EbiD0uPsg-tqwzOJS0W3nXkYO5He2q1F7P1kzMKoxnakqf7nSqZ5F9RWw6MD3NvWxTeR1O7Ymg03ePLbNY_H4LGkCUbzPbfh9w3343sl21tlZjQHklhJLIBhm3EtgvTFyFXOoY5Ih32l7Cs6w1L_pe_G2eP6065_Z8w48qb4cjX5y18baV6epXK8fWCtOYLT2j8ub0vc

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

Yeni ilan için bastırmaya başlayalım mı arkadaşlar🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

Arkadaşlar 100 yakın şehidimiz var bol bol dua edelim🙏😢😢

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

@plansız Haklısınız hocam Allah kimseyi rızıksız yaratmaz. İla ki herkesin vardır. Her şeyin bir sebebi vardır elbet bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum🙏🙏🙏🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

İnşallah bu sefer iibf için 350 kişi değil 500 kişilik olur da herkes nasiplenir🙏🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

@varol biz giremedik sınava başka arkadaşlar nasiplensin🙏🙏🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

Herkesin Regaip Kandili Müberek olsun. 🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

Nasippp tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 12. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı

@lion hadi inşallah kardeşim pareto üstad bir şey dedi mi bununla ilgili telegramda kaçırdım dinleyemedim..

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • RE: İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

@lion aktif olan biziz inşallah ikimiz de atanırız kardeşim 🙏

İİBF içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • RE: SGK Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2021

Açıklandı 87,55813 ile kapattı

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • İL GÖÇ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Hayırlı olsun. 35 kişi alınacak

https://www.goc.gov.tr/kurumlar/goc.gov.tr/DUYURULAR/2021/12-Aralik/Personel-Dairesi/Il-Goc-Uzman-Yardimciligi-Giris-Sinavi-Duyurusu.pdf

İİBF içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı

Tercihler açıklandı

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • RE: ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI Alımı 2021

Fotoyu nasıl yüklediniz arkadaşlar giriş yapabildim çok şükür şimdi foto sorunu oluşuyor 😩

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp
    • RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı

Açıklandı mülakat sonuçları
      https://www.hmb.gov.tr/duyuru/vergi-mufettis-yardimciligi-giris-sinavini-kazananlara-iliskin-duyuru

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

@lion kardeşim telefondan yapıyorum. Olmadı internet cafeye gidecem oradan yapamaya çalışacam bende chromeden deniyorum kimlik bilgileri alınamadı diyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

Valla çıldıracam olmuyor başvuru.. Adamları arıyorum o başka numara veriyor o da başka numara veriyor.. Hangi tarayıcıdan yaptınız arkadaşlar

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp

@lion aradım kardeşim bana tarayıcı değiştir dedi sürekli dene dedi olmazsa tekrar ara dedi deniyorum şu an teşekkürler kardeşim cevap verdiğin için🙏

KPSS A içinde yayımlandı
      N
      Nasippp