Kendi çapımda önceki bakanın sınavı 1 yıl erteletmesine sesimi yükselttim, pandemi bahanesiyle sınavın ertelenmesine sesimi yükselttim , onca yapılan haksızlıga sesimi yükselttim.
Fakat 35 yaşını dolduran arkadaşların kazanılmış haklarını korunması için ne gerekiyorsa kendi adıma yapmaya ,sınavın ertelenmesi ihtimalini hiç önemsemeyerek kuruma dava yoluna gidilmesine sonuna kadar destekçiyim.
3 yılda 1 ilan verdiniz onuda beceremediniz. Her tarafı yamalı cekete döndü. Yazık
sokrates12
@sokrates12
sokrates12 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: MÜLAKATI, REFERANS OLMADAN KAZANAN 3 KİŞİ ARIYORUM.
8 mülakatımın hepside ne yazık ki olumsuz sonuçlandı.
Yıllardır süregelen birikimlerim sonucunda tecrübeyle sabit çıkarımlar yapayım biraz
-4 katı ve üzeri aday çağıran ilanlara referanssız girmek iğne ucuna ip geçirmekten daha zor hatta imkansız.
-4 katından daha az aday çağrılıyorsa %25 referanssız atanma şansı var. Hedeflerimiz bu ilanlar olmalı.
-Girdiginiz ilanlardaki adaylar ağırlıklı olarak karadenizliyse bir sonraki ilana direk geçis yapabilirsiniz.
-Referansı olanlar çok daha kolay motive olabiliyorlar.
"Sen hele kazan yeğenim sonrası bizde" dedikten sonra motive olmak mi daha kolay ucu belirsiz bir sona motive olmak mı?
Sağlam motive rahat mülakat rahat mülakatta basarılı sonuc getiriyor.
-Mülakat komisyonu sürekli başka işle meşgulse , siz girdiğinizde yüzünüze bir kere bile bakmamışsa teşekkür edip kalkıp gidin.
-Yukarıda aday sayısı için istatistiğin aynısı süre içinde geçerli. 10 dakikadan az süren bir mülakat gerceklesti ve referansınız yok mu? Dikey geçisle bir sonraki ilana.
-Bir başka istatistik daha. Yazılı sınavla mülakat sonucu arasındaki zaman ne kadar kısalırsa referanssız atanma ihtimaliniz o kadar yüksek.
1 ay beklediniz 2 ay beklediniz sonuçlar daha yok mu. Tebrikler bir sonraki ilana.
-Referanssız giriyorsunuz ve yine elenirsem diye mi düşündünüz. Elendiniz. Bu mülakattan değil ama murphy'den.
-Bu son maddede kendimden değil cevremde gördüklerimden gelsin. Artık olmuyor , benden bu kadar diyip bıraktınız mı? Tebrikler ama bu öncekinden farkli tebrikler. Bir sonraki mülakatınız olumlu.Tüm bu çıkarimlarima rağmen buradayim. Çünkü inanıyorum. Çünkü Allah rızka kefil bunu biliyorum. Burada pırlanta gibi emeklerinin hakkıyla mücadele veren tüm arkadaslarima ve kendimede biraz daha sabir diliyorum.
-
Bıktık ya bık tık. Komple bıktık. 60 lı yaşlarında babamın her gün sabahın 6 sında işe gitmesini sağlayan şartlar , konu bizlere verilecek 1.000 kişilik ilan olunca sağlık meselesine dönüyor , kronik hastalar yalnızca 3 yıl sonunda verilen gıdım kadar ilan için düşünülüyor. Samimiyetsizsiniz abiler samimiyetsizsiniz. Avm'ler açık , diğer kurumlarda mülakatlar sınavlar yapılırken şu gösterdiğiniz duyarlar boş. Bomboş. Yazında salgın vardı , aynı şartlar aynı hastalar mevcuttu , niye düşünmeden girdiniz kpss'lere bilmem nelere.
Verilen yıllar olmasa şu saçmalıkları bir saniye çekicek gücüm olmazdı. 3 yılın sonunda verilen 1.000 kişilik ilan da berat beyden bize hatıra olsun. Allah yıllarını deviren arkadaşlarımın da sabrını artırsın. -
@poncik Konularını yetistirmeye çalısmak icin sinavin ertelenmesini isteyen bazı arkadaşlar vardı. Ufak hesaplarin peşine düstuler şimdi beklesinler bakalım onlarda. Yıllardır bu sürecin icindeyiz destek olmuyorsaniz bile en azindan köstek olmayin dedikce inadına köstek oldular. Normalde beddua eden bir insan degilim fakat kişisel sebeblerle sınavın ertelenmesine nokta kadar sebeb olan kim varsa bizlerden çalınan aylar onlardanda çalınsın.
-
Herkese başarılar dostlar gayret bizden tevfik Allah'tan.
İnanıyorum Allah her birimize öyle güzel kapılar açıcak ki bu heyecanlarımızı streslerimizi bile özliceğimiz günler gelicek. Yarın olumlu da olabilir olumsuz da olabilir önemli olan 5 kişiden 1 kişinin kazanacağı bilinciyle hareket etmek . Olmasa da ol diyip olduran Allah bizleri asla yalnız ve seçeneksiz bırakmaz.Haydi selametle -
Dün mesaj atıp destek olan teselli vermeye çalışan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elendiğim 5 mülakatı verdiğim onca emeği iki damla gözyaşıyla devlete hibe ediyorum.
Süreci sonlandırmayi en azından bir b planı oluşturmaya başlamam gerektiğini de çok net fark ediyorum.Dostlar biliriz Adalet devletin temelidir.Tarihten günümüze tüm devirlerde devlet temeli adaletle atılmıştır .Bugünse hayatın her alanında durum çok başka bambaşka. Temelsiz ilerlemeye çalışıyoruz her konuda yolumuza.
Yanlıs anlasilmak asla istemem. Sınav az da olsa çok da olsa ucundan da olsa ortasından da olsa adaleti tesis eder.Sınavla ilgili değil bu dediklerim. Sınav bilek güreşi gibidir. Kaybeden iki gün üzülür. Uçüncu gün bileğini güçlendirmeye başlar.Hem görüceksiniz bakın sınav nedeniyle üzülen arkadaslara. 2 hafta sonra nasıl küllerinden doğacaklar.Benim sitemim üzüntüm başka dostlar. Benim sitemim adaletsizliğe. Adaletsizlige yapacak bir şey yok. Ne bileğinizi güçlendirebilirsiniz ne ses çıkarabilirsiniz ne de bir şey yapabilirsiniz. Adaletsizlik bizler için nedir peki? Bize ait olanı kurumiçine vermektir. Adaletsizlik dün burada sınavı geçip bizlerle dertlenen pırıl pırıl insanları ilk günden fellik fellik torpil arayanların eleyecek olması demektir. Adaletsizlik bu insanların en guzel çağlarını hiç etmektir. Adaletsizlik -gavurların- size kendi ülkenizde gördüğünüz muameleden daha iyi muamele verecegini adınız gibi bilmeniz demektir. Adaletsizlik mezun olur olmaz hayallerimize giremeyecek kurumlara açıktan sınavsız kpss'siz atanan insanlar demektir. Adaletsizlik bu insanlara hayal kurdurmamaktir. Adaletsizlik torpilleriyle övünenlerdir.Adaletsizlik istihdam alanı yaratmamaktır. Adaletsizlik bu insanlara çare sunmamaktır. Alternatif sunmamaktır.
Benim sitemim her sabah istiklal marşını coşkuyla okuyan bu gençlerin yüzlerini solduranlara. Bir işimiz olsunda evlenelim diye bekleyen insanları kavuşturamayanlara. Anne olup da çocuğuna bakarken sınava hazırlanan insanlara çektirdiğinize. Annesine babasına ilk maaşıyla hediye almayı yillardir bekleyen insanlara gördürdüğünüz zulme.
Temelsiz nereye? -
Bir kere ders calismaya ara veremiyorsun. Ara verdigin an varolan bilgilerin hepsi unutuluyor. Sinava kadar surekli calismak zorundasin. Sinav yapilamiyor uzadikca uzuyor. Hergun ayni sekilde ders ders ders ders.... Kafa olmuş allak bullak. Bu psikolojide sagliklida calisilamiyor.
Bu ülkeden gitmenin bir yolu olsa salise tereddüt etmem. Saçma sistemleriyle yenilen onca hakla liyakatsız devlet memurlariyla başbasa bırakır giderim -
Olurda atanirsamdesteğimi devam ettirme sözünu hep kendime bu zamana kadar vermiş , hep iibf için mücadele edecegimi hissetmiştim
Şu üstteki tipler için valla billa değmez hiçbir şey . Kraldan çok kralcı bu tiplere sormak istiyorum. Arkadaşlar güzel bir dusunceyle aramislar kurumu , kendilerini ifade etmişler. Kurumdakilerin rahatsizliği size mi dokundu?Yıllardır ilan bekleyen bizlerin aramasından birkac ay bıksınlar ne yazar? Biz arıyoruz diye iş yüku mü oluyo adamlara? Maaşlarıni mı alamıyolar , hayırdir yani? Saçma sapan milletin hevesini kırıyorsunuz. Destek değil köstek olmayın yeter dedikce ne yapsak bir açik bulup kurumcu kesiliyosunuz basimiza. Allah'ım şu tiplerle muhatap etmeden , tüm emek veren kardeşlerimin güzelce atanmasını sağla , kimsenin insafına bırakma. -
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar değerli bir kaynaktan güzel bir duyum aldım.Sizlerlede paylaşmak istedim.Kurumiçi gerçekleşicek atamaların gerçekleştiğini yakında sonuçların açıklanabileceği kulağıma geldi.
Haftaya kalmama durumu olabilir , tekrar belirtmek istiyorum duyumdur. Yıllardır bu zorlu süreçten çıkamamış bir arkadaşınız olarak bende heyecanla beklemekteyim.Allah her birimize sabır ve her birimize hayırli olanı versin, umarım duyumum gerçekleşir. -
@düdüklütencere
2 iletiden birisini siz yaziyorsunuz. Kafayi takmışsinız ankara sokaklarina da o sokaklar bugün doluydu mesela. Yarında dolu olucak. Cuma da. Avm'lerde açık mesela? Otellerde açık , şehirlerarası otobuslerin saatinde en ufak aksaklik da yok mesela? Sizin konulariniz ne zaman biticek onu söyleyin siz buradaki arkadaslara.
sokrates12 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sigortacılık Uzman Yrd. İlanı 2021
Şu ilana bir türlu başvuramadim surekli form alanini doldurun hatası aliyorum çozebilen arkadaş var mi acaba
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@inwardvision 2 aya yakındır , açıklanan sonuçların belli olmaması nasıl mümkün oluyor çok kafa karistirici
-
@ayaküstü Ben konuştum hocam , itiraz edenler oldugu icin universiteye tekrar gondermisler sonuclari. Bu haftayida universiteye verdik, üniversite sonuclari gönderdiginde bizde yayinlicaz dediler
-
RE: ege ihracatçı birlikleri 2021 sözlü mülakat
@subutaytr Merhaba bende itkib için musadenizle birkac soru sorucaktım , en çok tereddütte bırakan kısım onca yıl çaliştıktan sonra bir gece kapının önüne koyulma durumumuz olur mu ?Kpss a süreci ve idari memurluk birbirine eş değer olarak düşünülebilinir mi? Diğer yandan mülakata gitmediğimizde bir sonraki ilan için hak kaybetmis oluyor muyuz yoksa mulakat basarisiz olmadigi icin 2 hakkimiz olmaya devam ediyor mu? Simdiden cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Arkadaşlar e yds ile başvuranlar nasil basvurabildi yarin son gün ve e yds belgemi ekleyemiyorum lutfen yardimci olun
-
Son zamanlarda kurumlar liste bile açıklamıyor otomasyon ekrandan sonuclarimiza bakiyoruz , şeffaflık giderek azalıyor ne yazik ki.
-
Sanırım acıklanmıcak bugün
-
Soruları yayınlamalari lazım , hatırladıgımız kadarıyla itiraz etmek ne kadar doğru?
Fakultenin numarasi varsa arayalim arkadaslar -
@maybeoneday17
Devletcilik inkilapcilik ve cumhuriyetcilik vardi atatürk sözlerinde ayri ayri cevaplar olarak.
Ben b grubuydum hocam son sorular iktisat tarzindaydi , hangi sorulari kast ettiginizi anlayamadim o yüzden. -
@maybeoneday17
Balkan atantı bulgaristan
Memur sorusu hukuk sinifi
Tekelci sorusu , fiyat
Cekirdek sorusu enerji
Secim , 30 ay
Personel yönetim sistemi(hepsi) emin değilim
Idealizm(emin degilim)
Hız 0
Turkiye Uzay Ajansi
AGİTBeni en çok turkceler zorladi sahsen hepsini salladim bakalim ne olucak