İnsan kaynakları mülakatların kasım ayı içinde yapılacağını söylemişti ama sonuçlar hala netleşmediğine göre mülakatlar büyük ihtimalle aralık ayına kalacak görünüyor
inwardvision
@inwardvision
inwardvision tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@ayaküstü Bu kurumun personel profilinden gördüğüm kadarıyla Konyalı olmak veya malum birtakım dernek ve cemiyet üyeliği kriterleri önemli bir avantaj, yetenek ve donanımın pek de bir kıymeti olmadığı açık
-
@muddei-hususi Geçen yıl önce sonuçlar sonra mülakat tarihleri açıklanmış
Sonuçlarla birlikte puanlarımızı da öğrenebiliriz diye umuyorum bakalım bu yıl nasıl olacak -
@muhmuhmuh, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bana haftaya kalır gibi geliyor ama geç olsun güç olmasın, hepimiz için en iyisi olsun da.. bu açıklanan sadece puanlar mı olacak bilgisi olan var mı? Geçen senelerde önce puanları yaklaşık bir ay kadar sonra da sözlü sınava çağrılanları açıklamışlar sanırım?
Bunu kuruma sorduğumda önce sonuçlar açıklanacak mülakat tarihleri belirlenmedi daha sonra duyurulacak dediler
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@0-5-uç-kullanan Önceki sınavların yorumlarından anladığım kadarıyla bankacılık ve ekonomiyle ilgili metin çevirileri sorulmuş
En son alımda sözlü sınavlar Gayrettepe’deki kurum merkezinde yapılmış ama yazılı sınav nerede yapılıyor arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
@tnr17 Nisandaki ilanda hem yazılı hem sözlü mülakatı geçebilen fazla olmamış, o yüzden ikinci ilana çıktılar galiba bu yıl
Sınav konularının kapsamı epey geniş olduğu için 1 ay önceden duyuru yapmak yerine daha fazla süre bırakılması gerekirdi bence de
inwardvision tarafından gönderilen son iletiler
-
@ayaküstü Bu kurumun personel profilinden gördüğüm kadarıyla Konyalı olmak veya malum birtakım dernek ve cemiyet üyeliği kriterleri önemli bir avantaj, yetenek ve donanımın pek de bir kıymeti olmadığı açık
-
Ben de hakkıyla kazananları tebrik ederim, diğerlerine de ömür boyu mutsuzluk ve uğursuzluk dilerim
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@muddei-hususi Ben de aynı şekilde swap le arasında kaldım ama sonra convert (=dönüştürmek) kelimesinden sonuca ulaştım
-
İnsan kaynakları mülakatların kasım ayı içinde yapılacağını söylemişti ama sonuçlar hala netleşmediğine göre mülakatlar büyük ihtimalle aralık ayına kalacak görünüyor
-
@tnr17 Nisandaki ilanda hem yazılı hem sözlü mülakatı geçebilen fazla olmamış, o yüzden ikinci ilana çıktılar galiba bu yıl
Sınav konularının kapsamı epey geniş olduğu için 1 ay önceden duyuru yapmak yerine daha fazla süre bırakılması gerekirdi bence de -
@0-5-uç-kullanan Önceki sınavların yorumlarından anladığım kadarıyla bankacılık ve ekonomiyle ilgili metin çevirileri sorulmuş
En son alımda sözlü sınavlar Gayrettepe’deki kurum merkezinde yapılmış ama yazılı sınav nerede yapılıyor arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@muddei-hususi, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@karar kendilerine sormadan mı yazdınız hocam
Alım sürecinde iletişime geçmek istedikleri zaman biraz riskli olabilir sanki diye düşündüm ben
-
@muddei-hususi Referans kısmına (-) ve 0 yazınca kabul ediyordu sistem onay aşamasından önce
Referansın zorunlu olup olmadığını kurumu arayıp öğrenmek lazım -
@fatecore Sınav rahatlıkla 90 alınacak kolaylıkta bir sınav değildi, hukukta özellikle ince detayların bilgisini ölçen eleyici sorular vardı, ben çalıştığım halde takıldığım sorular oldu
90 üstü alan varsa da tebrik ederim cidden kendisini -
@muddei-hususi, içinde söyledi: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Referans kısmını doldurmak zorunluymuş belki kimsem yok napıcaz
Başvuru formuna akraba dışında 2 referans yazmak önceki yıllarda da zorunlu muydu acaba
Akademik pozisyonlarda oluyordu bu ama kamu kurumunda ilk kez gördüm bunu