Abi her ilanda Yds ağlaması oluyo kardeşim yıllardır İngilizce çok önemli diye bas bas bağırılıyo İİBF okuyosun mezunun çok rekabetin yoğun olduğunu biliyosun oturup niye ingilizce öğrenmiyosun
muddei hususi
@muddei hususi
muddei hususi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@sign-in Bu sene pandemi mandemi ayağına beklemekten ömrümüz heder oldu. Olumlu veya olumsuz sonuçlandır ben de başka işlere konsantre olayım başka yollarda şansımı deneyim olumsuzsa da. İnsanların zamanı bu kadar değersiz mi ya.
-
RE: Dışişleri Bakanlığı aday meslek memurluğu alımı
@mmadayadayi İstenen yabancı dil düzeyi arttıkça forumda hakkında konuşan sayısı azalıyor
-
Yabancı dil testi şu kadar puanın veya genel yetenek testi bu kadar puanın altında olanlar elenir diyor. Yabancı dil testi şu kadar puanın veya genel yetenek testi şu kadar puanın üstünde olanlar geçer dese o zaman kafa karışıklığı olabilirdi. Bu açıklamayı yapmam saçma ama basit bir mantığın gözden kaçtığını görünce dayanamadım.
-
25 mart lafı beklentiye soktu baştan geç açıklanacağını kabullensek daha iyi olurdu
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Torpil vardır yoktur ayrı mesele de ben kazanamadıysam torpil vardır kazansaydım burası adam kayırmayan liyakate önem veren bir kurumdur şeklindeki mantık çok egoist ve yanlış bir mantık.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar başlığı biraz incelerseniz çıkmış sorular var zaten
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@business hocam iki katı girmiş hali de 60-70 kişi test sınavı bu. bu hesapla üniversite sınavının falan bin yılda açıklanması lazım
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Daha bunun mülakat tarihinin açıklanması var mülakat sonucunun açıklanması var, kamuda işe alım süreçleri aşırı uzun sürüyor insanı yoruyor.
muddei hususi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@kieslowski usulüne uygun yürütülen güvenlik soruşturması arşiv araştırması konusunda belki haklı olabilirsiniz ama ben gayriresimi bir araştırma da yapıldığını düşünüyorum. Böyle şeyler keyfi kararlara yol açıyor yargı yoluna da götüremiyorsun resmi bir karar olmadığı için.
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@kieslowski hocam mülakatta sorulara doğru cevap vermek falan hikaye zaten referansa ve devlet güvenliğine potansiyel tehdit oluşturup oluşturmadığına bakılıyor hemen hemen tüm kamu alımlarında. Ben strateji bütçede tek soruyla mülakata kalamamıştım ama iyi ki kalmamışım nasılsa burası da olmayacaktı öfkem artacaktı.
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
@insan benim de olmadı. Çok uzun yıllar bekleyenlerden değilim 2020 mezunuyum ama şimdiden yılgınlık geldi. Mülakat mefhumunun allah belasını versin.
-
@hukukcu22 bir arkadaş ulaşmış güvenlik soruşturması ve komisyon işlemleri devam ediyor demişler
-
RE: Ziraat Bank 2022 Uz.Yard. Sınavı
@bykeynes terdit, bono sorusunu herkes menfi emre kaydı yapmış da ben kabul etmemeden sorumsuzluk kaydı yaptım, olağan olağanüstü dava yolu ayrımı da kesinleşmeyle ilgili
-
RE: Ziraat Bank 2022 Uz.Yard. Sınavı
@thekurt hayır sınava giren daha fazla bile olabilir herkes telegramda takılıyo ondan burda kimse yok
-
@uluslarcıkız nerden bilgi aldınız
-
RE: TİHEK Uzman Yrd. Alım İlanı 2021
@gagner hocam mülakat yapılalı çok zaman geçmiş olsa anlarım da şu an kim niye feragat etsin ki
-
@yomaman son alımda 2 haftada açıklamışlar bu kadar kötümser olmayın