Anlamıyorum. Şu sonuç açıklandığından beri baş ağrısı çekiyorum. Okulu dereceyle bitirip ülkenin dünyaca bilinen üniversitelerinde lisans üstü dereceler aldım. İyi derecede yabancı diller, uluslararası örgütlerde stajlar, katılınan konferanslar vsler.. kurumun değerlendirme ve yazılı sınavları sonucunda da yüksek puanlar alıp mülakata katılıp, o geçmiş başarılardan bahsedip, üzerine bir de sorulan tek bir yorum sorusuna cevap verdim. Verilen cevabın beğenildiği yüksek sesle ifade de edildi. Ama gelin görün ki yedeğe bile almamak için 2 puan notumdan kırılmış. Neden?? Konuşurken sesim bile titremedi, mülakattan çıkarken heyete sırtımı bile dönmedim ben o puan neden kırıldı yahu? Eksik olan ne? Kendi ülkemizde en iyi şekilde çalışmak ve burda yaşamak için kendimi olabildiğince geliştirdim ve çok da başarılıyım. Ama resmen ne olduğu belli olmayan bir şeyler yok diye kurumlardan dışlanıyoruz. Haksızlık. Ne kadar inançlılar bilmiyorum ama hakkımı asla helal etmiyorum.
İnşallah günün birinde bu mülakat denen ne amaca hizmet ettiği belli olmayan aşama kaldırılır da herkes hak ettiğini alır.
yomaman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
benimkinde de başvuru onaylandı değerlendirme aşamasında falan yazıyor. Bana kalırsa ydsde 80 üstü herkesi çağıracaklar. Ama yani yine de sınava 2 gün kala haber vermek de tuhaf bari sınavı ocak 15 gibi yapsalarmış.
-
@ghamul1 ben onu “devletlerarası” yaptım ama bilmiyorum yanlış da olabilir
-
@flu yok sadece okçuluk değil altın madalya alanlar hangileriydi diye hatırlıyorum. mete gazoz ve busenaz sürmenelinin olduğu bi şık vardı ben onu işaretledim
-
İlk kez 2014’te oy kullandılar şeklinde hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim. Bir eksi daha yazalım hanemize
-
@uluslarcıkız en az 200 kişi çağırıldı son puanı alan 50 kişi daha olsa 2’şer essayden 500 işte
-
@g-g teşekkürler bazen acaba bir yerlerde yazdılar da ben mi kaçırdım diye düşünüyorum
-
Hiçbir fikrim yok ama geçen hafta salı günü haber verdikleri için belki salıdan cumayadır
yomaman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
Ben geçen kasımda girmiştim. Rte kitaplarını falan sordular xd haberiniz olsun.
-
Anlamıyorum. Şu sonuç açıklandığından beri baş ağrısı çekiyorum. Okulu dereceyle bitirip ülkenin dünyaca bilinen üniversitelerinde lisans üstü dereceler aldım. İyi derecede yabancı diller, uluslararası örgütlerde stajlar, katılınan konferanslar vsler.. kurumun değerlendirme ve yazılı sınavları sonucunda da yüksek puanlar alıp mülakata katılıp, o geçmiş başarılardan bahsedip, üzerine bir de sorulan tek bir yorum sorusuna cevap verdim. Verilen cevabın beğenildiği yüksek sesle ifade de edildi. Ama gelin görün ki yedeğe bile almamak için 2 puan notumdan kırılmış. Neden?? Konuşurken sesim bile titremedi, mülakattan çıkarken heyete sırtımı bile dönmedim ben o puan neden kırıldı yahu? Eksik olan ne? Kendi ülkemizde en iyi şekilde çalışmak ve burda yaşamak için kendimi olabildiğince geliştirdim ve çok da başarılıyım. Ama resmen ne olduğu belli olmayan bir şeyler yok diye kurumlardan dışlanıyoruz. Haksızlık. Ne kadar inançlılar bilmiyorum ama hakkımı asla helal etmiyorum.
İnşallah günün birinde bu mülakat denen ne amaca hizmet ettiği belli olmayan aşama kaldırılır da herkes hak ettiğini alır. -
RE: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
Güvenlik soruşturmasını mülakata giren herkese mi yapıyorlar yani
-
Nisandan önce beklemiyorum ben de
-
@cortex benim de aynı şekildeydi o yüzden merak ettim sanırım herkes için rahat bir mülakat süreci oldu
-
Bu arada ben şunu merak ediyorum cevap veren olur mu emin değilim ama mülakatı kötü geçen var mı?
-
Ben bir aydan önce beklemiyorum ama belli de olmaz tabii
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
Birkaç ay sürebilir gibi
-
Hiçbir fikrim yok ama geçen hafta salı günü haber verdikleri için belki salıdan cumayadır