@g-g bunu ben de düşünmüştüm ama ne yalan söyleyeyim üşendim, sağolun analiz için inşallah dediğiniz gibi olur çok da bekletmenin anlamı yok diye düşünüyorum
cortex tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@yomaman ama burada akıllardaki soru, herkes için olumlu geçtiyse acaba değerlendirme kriteri neydi 🤨
cortex tarafından gönderilen son iletiler
-
@tkt bence de kalmaz ya daha ramazana 1 aydan fazla var, ama aramak mantıklıymış bizimle de paylaşırsanız çok iyi olur
-
@yomaman ama burada akıllardaki soru, herkes için olumlu geçtiyse acaba değerlendirme kriteri neydi 🤨
-
@yomaman benimle aynı zaman diliminde girenlerden olumlu geri dönüşler aldım hep, genel olarak fazla sıkıştırmadan olumlu bir intiba bırakarak tamamladıklarını söylediler mülakatı, sizin nasıldı?
-
@g-g bunu ben de düşünmüştüm ama ne yalan söyleyeyim üşendim, sağolun analiz için inşallah dediğiniz gibi olur çok da bekletmenin anlamı yok diye düşünüyorum
-
Önceki yıllardan mülakat tecrübesi olan var mı? Nasıl geçiyor neler soruluyor?
-
Kaç gün içinde açıklanmış geçmiş yıllarda bilginiz var mı?
-
@jumong-0 teşekkür ederim, düşünememişim ulaştım şimdi
-
@g-g Tarih olarak hangi günü girdiniz? Ben giriş belgelerinin yayınlandığına dair sms ile bilgilendirme aldım ama açılan sayfada bilgilerimi girdiğimde "veri yok" diyor. Başvurum kabul edilmedi mi demek oluyor bu? Oysaki kariyer kapısında onaylandığı yazıyordu.